Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-17 από 17.

• Παιδιά,όταν ξεκλειδώνω το κινητό η φωτεινότητα κατεβαίνει αυτόματα,υπάρχει καμία λύση για αυτό?Είναι λίγο ενοχλητικό

• Γεια σε όλους,σήμερα παρέλαβα το mi max,ήθελα να ρωτήσω τι πρέπει να κάνω όσον αφορά την φόρτιση,το αφήνω να πέσει 2-3% και το φορτίζω full η κατευθείαν full?Και κάτι ακόμα,το power button νομίζω ότι είναι λίγο "χαλαρό",αν θελήσω μπορώ να το αντικαταστήσω στο μέλλον? Ευχαριστώ

• Σπασμένη οθόνη

Flamef - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Το θέμα είναι ότι αυτό το κατάστημα είναι στην Καστοριά ενώ εγώ μένω Αθήνα και στο site τους δεν είδα κάτι για επισκευές.

• Σπασμένη οθόνη

Μήνυμα

Το redmi note 3 pro έχω,ρώτησα ένα μαγαζί αλλά μου είπαν να τους πάρω εγώ το ανταλλακτικό γιατί αυτοί δεν μπορούν να βρουν αξιόπιστα ανταλλακτικά. Βρήκα αυτό αλλά μου είπαν ότι αν αυτό to version δεν είναι συμβατό με την πλακέτα του κινητού μπορεί να παρουσιάσει πρόβλημα,δεν ξέρω τι να κάνω τελικά

• Σπασμένη οθόνη

Μήνυμα

Γεια σε όλους,σήμερα από λάθος μου,έπεσε το κινητό και έσπασε η οθόνη κάτω αριστερά(ενώ είχε πάνω temp glass),ευτυχώς το touch δουλεύει και τα κουμπιά αλλά έχει ραγίσει η οθόνη και μου πονάει η ψυχή να το βλέπω έτσι Τι επιλογές έχω όσον αφορά την επισκευή?Υπάρχει κάνα μαγαζί στην Αθήνα που αναλαμβάνει την επισκευή και πόσο περίπου κοστίζει? Ευχαριστώ

• Πρόβλημα με mobile data

Μήνυμα

Γεια σε όλους,απλά έτσι ξαφνικά το mobile data πλέον δεν δουλεύει,τόσο καιρό μέχρι και το πρωί δούλευε μια χαρά.Το απόγευμα σταμάτησε,όταν πατάω mobile data δεν γίνεται τίποτα,ούτε το σήμα 4g ούτε τα 2 βελάκια βγάζει στην πάνω μπάρα.Δεν ξέρω τι να κάνω δεν μπορώ να βρω κάτι σχετικό στο ιντερνετ 13883766_10207465408257625_706682358_n — Postimage.org 13900736_10207465408017619_716765118_n — Postimage.org Info του κινητού

• Παράθεση από Project_P: “Παράθεση από Flamef: “Ακόμα,κάθε φορά μου ζητάει 2 φορές το pin όταν ανοίγω το κινητό ή το κάνω reboot.Μάλιστα χθες ενώ είχα σήμα δεν γινόταν να με πάρουν τηλέφωνο,έκανα reboot και έφτιαξε,είναι η πρώτη φορά που το παθαίνω αυτό από όταν το πήρα. ” Αυτο το εχω ακουσει και απο αλλους και μαλλον εχει να κανει με το bug με τις sim που λυνουν οι τελευταιες εκδοσεις (και chinese και global) . 1 sim και SD εχεις σωστα? ” Μόνο μια sim,δεν έχω τώρα sd.

• Παράθεση από Project_P: “Παράθεση από Flamef: “Ευχαριστώ για την απάντηση,λέω να την βάλω γιατί έχω κάτι μικρό-προβλήματα με την multi . ” Οταν λες μικροπροβληματα, για πες τι ακριβως εχεις δει Παράθεση από geomaza: “Παράθεση από Sonicaki: “ ” Το πήρα απο το vickmall με multilanguage, θεωρείς οτι θα έχει πρόβλημα? Έχω ψιλοξενερώσει πριν το πιάσω στα χέρια μου.. ” Μην ανυσηχεις φιλε και εγω στην αρχη πελαγωσα με ολα αυτα που διαβαζα γιατι και εγω δεν ηθελα να πολυασχοληθω, αλλα ευτυχως υπαρχει με…

• Παράθεση από Project_P: “@Flamef Πιο πανω ο pachenko_gr ειπε οτι τα αλλαξε καλου κακου (και προφανως επαιξε κομπλε. Στο αγγλικο φορουμ διαβασα στα comments οτι δεν χρειαζεται. Οποτε οπως και να εχει δεν νομιζω να εχεις θεμα. ” Ευχαριστώ για την απάντηση,λέω να την βάλω γιατί έχω κάτι μικρό-προβλήματα με την multi .

• Όσοι βάλατε την global fastboot στο βήμα 5 αλλάξατε τα 2 αρχεία που λέει η δεν? Έχω την εντύπωση ότι αυτό το κάνουμε μόνο για την original chinese που λέει η πρέπει και στην global? Ευχαριστώ.

• Όλες οι official rom

Μήνυμα

Μια ερώτηση,τώρα που βγήκε αυτή η global,γίνεται να βάλω την fastboot global χωρίς να έχω official rom ?(Έχω πειραγμένη rom τώρα).

• Global rom εδώ MIUI 7 Global Stable ROM V7.1.7.0.LHOMICL for Redmi Note 3 (SD): Download Here! - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum Καλή συνέχεια

• Οπότε λέω να το αφήσω Ευχαριστώ για τις απαντήσεις Μου αρέσει το κινητό και το miui πολύ Το fingerprint δουλεύει μια χαρά αν και έχω την εντύπωση ότι από την στιγμή που πατάς το power button για unlock η κάνεις unlock με fingerprint υπάρχει ένα πολύ μικρό (0.5 sec) σαν delay αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε και όλα Στην χρήση της συσκευής(εφαρμογές κλπ) δεν είχα κάποιο πρόβλημα. Αυτά από εμένα,για όποιον σκέφτεται να αγοράσει την συσκευή.

• Υπάρχει κάποια λύση σε περίπτωση που θέλω να κάνω το update? Ευχαριστώ για την απάντηση

• Γεια σε όλους,έχω άλλη μια ερώτηση Το κινητό είχε από την αρχή μέσα Ελληνικά και google apps οπότε έχει πειραγμένη rom,αυτό σημαίνει ότι δεν θα μπορώ να κάνω αναβάθμιση στο miui 7.2 μέσω updater που θα βγει σε λίγο καιρό,σωστά ?

• Παράθεση από lallasgr: “Όχι δεν χρειάζεται αν την φορτίσεις. Άνοιξέ την με όση μπαταρία έχει. Άσε την να τελειώσει ή να φτάσει 5% ας πούμε και μετά φόρτιση έως 100%. ” Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση

• Γεια σε όλους, παρέλαβα χθες την συσκευή και επειδή είχα την κανονική sim αντί για micro δεν την έχω χρησιμοποιήσει.Θέλω να ρωτήσω,πριν ανοίξω την συσκευή πρέπει να την φορτίσω για κάποιες ώρες η απλά την ανοίγω και όταν τελειώσει η μπαταρία το φορτίζω μέχρι 100%? Πρώτη φορά με xiaomi Ευχαριστώ