Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro

• RedMi Note 3 Pro
    • Γενική κουβέντα για το Redmi Note 3 Pro

Ο/H xristosnay έγραψε:

Ο/H pillopoulos έγραψε:

Με ΟΛΑ ανοιχτά, έχω 450mb ελεύθερα.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Ευχαριστω για τον κοπο σου.
      Οταν λες ολα ανοιχτα?? Εχεις εγκαταστησει ολα τα προγραμματα που χρησιμοποιεις?

Ναι, Facebook, Facebook messenger, Viber, tapatalk, αρκετό πράμα... Το έβαλα για την πρώτη φόρτιση για να το έχω "έτοιμο" πριν πάω για δουλειά

Sent from my iPad using Tapatalk
    • Οποτε με 2 σιμ δεν ξερουμε τι παιζει? Παντως η ROM ειναι σιγουρα πειραγμενη εκδοση της κινεζικης.
      Θα περιμενω λοιπον μεχρι αυριο να δοκιμασω με 2 σιμ και θα αναφερω ;)
    • Γενική κουβέντα για το Redmi Note 3 Pro

Ο/H Project_P έγραψε:

Οποτε με 2 σιμ δεν ξερουμε τι παιζει? Παντως η ROM ειναι σιγουρα πειραγμενη εκδοση της κινεζικης.

Δεν αμφιβάλλω για την πειραγμενη ρομ αλλά πώς γίνεται να έχει στην επιλογή γλώσσας τα ελληνικά; Γίνεται να το κάνουν οι εργαζόμενοι του vickmall?

• Διαφήμιση
    • Βασικα ναι. το μεγαλυτερο ποσοστο των κινεζικων κινητων που παραγγελνουμε απ'εξω (βασικα οτι δεν εχει βγει official στην Eλλαδα) δεν εχει Ελληνικα. Τωρα τελευταια καποιοι κατασκευαστες βγαζουν δειλα δειλα ROM με Ελληνικα στην original ROM ( η Εlephone νομιζω ειναι μια απο αυτες) .

Ολοι οι μεταπωλητες βαζουν πειραγμενες ROM multilanguage οι οποιες βεβαια μετα δεν παιρνουν ποτε update/ upgrade.
      Και λιγο πολυ ολοι εχουν την ιδια πηγη. οποτε και το δικο μου αν και αγοραστηκε απο αλλο καταστημα θα εχει μαλλον την ιδια εκδοση & πειραγμενη ROM.

Πληροφοριακα οι περισσοτερες original κινεζικες ρομ εχουν μονο κινεζικα / αγγλικα (και δεν εχουν και υπηρεσιες google)
    • Ο/H pillopoulos έγραψε:

Ναι, Facebook, Facebook messenger, Viber, tapatalk, αρκετό πράμα... Το έβαλα για την πρώτη φόρτιση για να το έχω "έτοιμο" πριν πάω για δουλειά

Μια χαρα τοτε! Μου εφυγε ενα ανγχος... Δεν υπαρχουν κολληματα στις γενικα λογο της μικρης Ram?

Ο/H Project_P έγραψε:

Οποτε με 2 σιμ δεν ξερουμε τι παιζει? Παντως η ROM ειναι σιγουρα πειραγμενη εκδοση της κινεζικης.

Ο/H pillopoulos έγραψε:

Δεν αμφιβάλλω για την πειραγμενη ρομ αλλά πώς γίνεται να έχει στην επιλογή γλώσσας τα ελληνικά; Γίνεται να το κάνουν οι εργαζόμενοι του vickmall?

Νομιζω οτι ανεξαρτητα του προβληματος με τις σιμ ειναι καλο να μπει η official.

Οσο για τη γλωσσα μαλλον το Vickmall το κανει για να πουλησει και σε αυτους που θελουν ελληνικη γλωσσα και δεν θελουν να ασχοληθουν με το σκαλισμα του τηλεφωνου.
    • [/quote]Μια χαρα τοτε! Μου εφυγε ενα ανγχος... Δεν υπαρχουν κολληματα στις γενικα λογο της μικρης Ram?
      [/quote]
      Ούτε καν!

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Η αληθεια ειναι οτι το να ειναι στα ελληνικα ολο το μενου ειναι πρακτικο (και βοηθαει και πιο πολυ στην πωληση ΚΑΙ την μεταπωληση του κινητου ). Απο την αλλη εγω προσωπικα δεν εχω προβλημα να εχει μενου στα αγγλικα , αλλα θελω σιγουρα ελληνικο πληκτρολογιο και θεωρω σημαντικο να παιρνει updates (και μελλοντικα upgrades σε αλλες εκδοσης του android). Οποτε εφοσον τα καλυπτει αυτα η Global πιστευω οτι ειναι καλο το φλασαρισμα σε αυτη την εκδοση.
    • Διαφήμιση
    • Όσοι βάλατε την global fastboot στο βήμα 5 αλλάξατε τα 2 αρχεία που λέει η δεν?
      Έχω την εντύπωση ότι αυτό το κάνουμε μόνο για την original chinese που λέει η πρέπει και στην global?
      Ευχαριστώ.
    • @Flamef Πιο πανω ο pachenko_gr ειπε οτι τα αλλαξε καλου κακου (και προφανως επαιξε κομπλε.

Στο αγγλικο φορουμ διαβασα στα comments οτι δεν χρειαζεται. Οποτε οπως και να εχει δεν νομιζω να εχεις θεμα.
      Στο οδηγο για flash παντως ο mod που το ανεβασε εβαλε και την global rom και δεν εχει βαλει καποια σημειωση που να λεει οτι ΔΕΝ πρεπει να τα αλλαξουμε (εκτος αν το ξεχασε). Εγω παντως θα τα αλλαξω οταν το κανω.
    • Ο/H Project_P έγραψε:

@Flamef Πιο πανω ο pachenko_gr ειπε οτι τα αλλαξε καλου κακου (και προφανως επαιξε κομπλε.

Στο αγγλικο φορουμ διαβασα στα comments οτι δεν χρειαζεται. Οποτε οπως και να εχει δεν νομιζω να εχεις θεμα.
      Ευχαριστώ για την απάντηση,λέω να την βάλω γιατί έχω κάτι μικρό-προβλήματα με την multi :P .
    • Ο/H Sonicaki έγραψε:

Μπράβο στον @mutunas! Ωραία προσέγγιση

Βέβαια επειδή μιλάμε για Xiaomi και όχι για "μπιπ" θα ήθελα να συμπληρώσω πως
      σήμερα έβαλα την global fastboot γνωρίζοντας πως θα τα χάσω όλα. (και τι έγινε; μπρος στα κάλλη τι είναι ο πόνος; ναι για unlock bootloader λέω)

όταν το τηλέφωνο άνοιξε πήρα μια ανάσα και το πήρα απόφαση να το ξαναστήσω απο την αρχή. Αμ δε.. με πρόλαβε συνδέθηκε στο micloud και μου ξανακατέβασε κυριολεκτικά τα πάντα.

sms, contacts, apps, foto κ.τ.λ.

Όσοι έχετε backup στο micloud βάλτε και fastboot χωρίς άγχος
      Καλησπέρα φίλε μου! Συγνώμη για την ενόχληση! Είμαι noob στην παρέα και το κινητό είναι στο αεροδρόμιο, σε μερικές μέρες στα χέρια μου...
      Είναι εύκολο όλο αυτό?Δεν είμαι τελείως άσχετος, αναγκάστηκα και έκανα όλοκληρη εργασία να φτιάξω του κουμπάρου μου το κινητό (ο πεισματάρης ήθελε ντε και καλά να αγοράσει την πρώτη μέρα κυκλοφορίας το ASUS ZENFONE 2, και ήρθε ρουταρισμένο κλειδωμένο και αναγκάστηκα να μάθω πολλά για να το φτιάξω) ...
      Το πήρα απο το vickmall με multilanguage, θεωρείς οτι θα έχει πρόβλημα? Έχω ψιλοξενερώσει πριν το πιάσω στα χέρια μου...
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Flamef έγραψε:

Ευχαριστώ για την απάντηση,λέω να την βάλω γιατί έχω κάτι μικρό-προβλήματα με την multi :P .

Οταν λες μικροπροβληματα, για πες τι ακριβως εχεις δει

Ο/H geomaza έγραψε:

Ο/H Sonicaki έγραψε:

Το πήρα απο το vickmall με multilanguage, θεωρείς οτι θα έχει πρόβλημα? Έχω ψιλοξενερώσει πριν το πιάσω στα χέρια μου..

Μην ανυσηχεις φιλε και εγω στην αρχη πελαγωσα με ολα αυτα που διαβαζα γιατι και εγω δεν ηθελα να πολυασχοληθω, αλλα ευτυχως υπαρχει μεγαλη υποστηριξη και απο την εταιρια , και απο τα φορουμ και απο τα παιδια εδω και για ολα σχεδον υπαρχει λυση. Απλα πρεπει να διαβασεις καλα το θεμα και τους οδηγους που εχουν ποσταρει και αν δεν σε καλυπτει το κινητο να το φλασαρεις.

Στην τελικη και εσυ σαν τον κουμπαρο σου πηρες κινητο που μολις κυκλοφορησε ;)