Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 577.
-
Παράθεση από Narsilea: “Καλησπέρα, ετοιμαζω μια παραγγελία και θέλω να ξέρω με ποια ρομ πιστεύετε οτι πρεπει να ζητήσω το τηλέφωνο ώστε να βάλω την ελληνική μετα πιο εύκολα ; Επισης , ποια ελληνική ειναι η προτεινόμενη; Κανει OTA update; Οι οδηγοί υπάρχουν και σε κάποιο βίντεο; ” Καλησπερα. Με μια γρηγορη ματια στο search και οδηγους για το τηλεφωνο θα βρεις απαντηση σε ολα σου τα ερωτηματα. Ειναι γενικα ερωτησεις που επαναλαμβανονοται ανα 2-3 σελιδες σε αυτο το τοπικ οποτε καλο ειναι να διαβαζο…
-
@referravag Τα Mi In-Ear Pro ειναι τα Hybrid Καλα 40 ναι ουτε για πλακα, οταν πεσει κοντα στα 20 θα το τσιμπησω και εγω. Για τα πακετα μην ανυσηχεις , αν σου εχουν στειλει tracking αργει να φανει! Μιας φιλης που πηρα ενα κινητο το εμφανισε καπακια μετα απο 2 εδβομαδες ενω ειχε φτασει ηδη ολλανδια και ερχοταν Ελλαδα. Ηθελα να παρω και εγω tester πιο πολυ για να τσεκαρω καλωδια και φορτιστες. αμα εχεις link απο κανενα οικονομικο και σχετικα καλο για βαλε. Περι φορτισης παντως πρεπει να ειναι ετσι …
-
Σιγουρα θα πεσει αλλα σε κανα 2μηνο Παντα τα βγαζουν λιγο πιο φτηνα σε flash sales ή προπαραγγελιες, μετα τα πουλανε για μια περιοδο σε κανονικη τιμη και μετα το 2μηνο αρχιζουν οι προσφορες και πεφτουν σιγα σιγα. Ασε που με τους ρυθμους που βγαζει τελευταια πραγματα η Xiaomi σε κανα 4μηνο θα εχει βγαλει το MiBand 3 (κατι πηρε το ματι μου για κανονικα smartwatch μαλιστα), οποτε τοτε σιγουρα θα πεσει η τιμη του! Παράθεση από sardelisp: “ Απίστευτο. Και όμως αληθινό. 2μερες χρήση με 9ωρο οθόνη. Γίν…
-
Παράθεση από referravag: “Το βραχιολάκι τα σπάει! Ανιχνεύει μόνο του μέχρι και πότε κοιμάσαι χωρίς να ρυθμίσουμε κάτι... Τα ακουστικά είναι το κάτι άλλο... Ακούω απίστευτες λεπτομέρειες που δεν έχω ξανά ακούσει με ακουστικά... Δοκίμασα και το Dolby Atmos αλλά δεν μου άρεσε καθόλου. Είτε με κλειστό είτε με ανοιχτό surround δεν... Με ανοιχτό surround είναι μαύρα χάλια ο ήχος... ” Καλως τα δεχτηκες και ελπιζω να τα ευχαριστηθεις. Για βραχιολακι δεν περιμενεις λιγο να πεσει η τιμη του 2 που δειχνει …
-
@sakasa Ειχα την εντυπωσει οτι δεν γινεται και οταν το ειχα δοκιμασει παλιοτερα εγω. Με MiFlash δοκιμασες? Να φανταστω εχεις ακομα κλειδωμενο bootloader και θελεις να βαλεις για να ξεκλειδωσεις? Αν σου εχει ερθει η εγκριση και China Dev να βαλεις, παλι θα μπορεις να ξεκλειδωσεις (και πιο σιγουρα μην σου πω).
-
Παράθεση από vortalhe: “συγνωμη που εκανα αλλου το post απο θεσσαλονικη ειμαι!παραγγειλεια εγινε apo yeso521 ” Απο την στιγμη που μπαινει Ελλαδα για πιο ακριβες tracking μπες στο site των Elta. ΕΛΤΑ > Εντοπισμός Αντικειμένου Bεβαια εχει και αυτο πολυ αργει ενημερωση και συνηθως λεει οτι ειναι ακομα Ολλανδια, (οταν παει με ΝL) αλλα οταν περασει απο το τελωνειο στην Ελλαδα και μετα λεει ακριβως που το εχουν...
-
@vortalhe Για την ωρα δεν νομιζω να εχεις κανα θεμα με τελωνειο. Χτες εφτασε το δεμα Ελλαδα, πρεπει να περασει απο τα κεντρικε τελωνεια, να παει στο κεντρο διανομης του αεροδρομιου και μετα στο τοπικο. Εισαι αττικη η αλλου? Για Αττικη λογικα Πεμπτη / Παρασκευη εκτος απροοπτου θα το εχεις στην πορτα σου.
-
@stathisksts τα τρέχω και τα 2 άνετα από την πρώτη στιγμή. Στην αρχή είχα global official (ήρθε με multi αλλά έφαγε κλωτσο στα πρώτα 10 λεπτά), και μετά από 10μερες που μου ήρθε το οκ για ξεκλειδωμα έχω ελληνική stable (όλες τις εκδόσεις μέχρι την 7.3.2.0 που έχω βάλει τελευταία.) Επίσης έχω δοκιμάσει ποοοολυ πιο απαιτητικα παιχνίδια και δεν μασαει πουθενά.
-
@filosofos77 Δημιουργει διαφορες επιπλοκες και κολληματα καθολη την διαρκεια της διαδικασιας. Παντως υπαρχει και απλος και γρηγορος οδηγος πως να τα απενεργοποιησεις (προσωρινα) και θα το συνιστουσα πριν κανεις οτιδηποτε.
-
Παράθεση από demakhs: “Την έχει περάσει κάποιος για να επιβεβαιώσει, όσο αυτό είναι εφικτό, αυτό που αναφέρεται στο changelog για τη βελτιστοποίηση στην επεξεργασία της φωτογραφίας? Επίσης, αυτές οι βελτιώσεις που παίρνουν οι επίσημες rom, υποτίθεται ότι περνάνε σταδιακά και στις Ελληνικές εκδόσεις? ? ” Ολες οσες βγαινουν μετα απο λιγο καιρο ειναι διαθεσιμες σε ελληνικες, εννοειται με ολες τις αλλαγες / βελτιωσεις που εχουν οι original αφου πανω σε αυτες βασιζονται και φυσικα με ολα τα καλουδια …
-
Ενταξει ειναι και θεμα τυχης. Αν και συνηθως ειμαι προσεκτικος μου εχει πεσει 3 φορες και την τριτη οπως ανεφερα και στο θεμα με τις θηκες εφαγες πολυ δυνατη τουμπα και χτυπησε στο μοναδικο σημειο που δεν το καλυπτε η θηκη (nillkin) και ανοιξε και το κατω πλαστικο καπακι και ξεκουμπωσε και η παραπανω απο την μιση οθονη (το συγκρατησε η θηκη και δεν εγινε τευχη), αλλα απλα το πιεσα, κουμπωσε και ειναι σαν να μην εγινε ποτε τιποτα. Αμα του φορουσα εκεινη την μερα την ipaky μαλλον ουτε αυτο θα χρει…