Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 578.
-
Πριν το update συνδεόταν κανονικά μετά όμως άρχισαν τα xiaomiστικα Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Έχει καταφέρει κάποιος να κάνει μετάδοση οθόνης κινητού στο mi box ή να το "πετάξω"; Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εννοείς share(μετάδοση) την οθόνη του κινητού στο mi box? Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εγώ μετά από αναβάθμιση και hard reset δεν είχα κανένα θέμα με πληκτρολόγιο και wifi το μόνο θέμα που έχω ακόμα είναι ότι δεν μπορώ να κάνω μετάδοση οθόνη κινητού προς mi box (βρίσκει όλες τις smart tv των γειτόνων εκτός από το mi box) και το ηχείο Bluetooth αποσυνδέεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα. Ρυθμίσεις - σύνδεση & κοινοποίηση και μετάδοση δεν πάω στο μενού για σύνδεση με mi box? Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Όλα τα έκανα ακόμα και εκκαθάριση προεπιλογών. Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δοκίμασα 2 φορές τον τρόπο τελικά και πάλι δεν λειτουργεί σε εμένα. Να δοκιμάσω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων; Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Προσωπικά δεν γνωρίζω αν ισχύει και για τις λάμπες αυτό αλλά συνήθως ότι αγοράζεται από Ευρώπη-Ελλαδα παίζει μόνο σε τοπικούς servers κι όχι σε China. Δοκίμασε restart στην λάμπα (αναβοσβηνεις τον διακόπτη 5 φορές αν θυμάμαι σωστά) κι αν και πάλι δεν την βρίσκεις θα πρέπει να κάνεις διπλότυπη εφαρμογή mi home συνδεδεμένο σε Ελλάδα. Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Έχω παραγγείλει κι εγώ και περιμένω 4 δεματακια από banggood 2 απλά 2 pdm. Τα pdm τα παρήγγειλα με διάφορα 10 ημερών. Ενώ φύγανε την επόμενη μέρα το δεύτερο είναι ήδη στο κέντρο διαλογής Αθήνας και το πρώτο ακόμα in transit προς Ολλανδία αφού ήταν preadvised δύο εβδομάδες σχεδόν Δηλαδή να το περιμένω με dhl? Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Νεκρό Redmi 5 Plus
ΜήνυμαΚαλησπέρα. Δεν μου έχει συμβεί. Το κιν να παρέδωσε πνεύμα έτσι απλά μου φαίνεται περίεργο. Μήπως είναι θέμα μπαταρίας; Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Redmi note 8pro
ΜήνυμαΚαλησπέρα. Μετά την αναβάθμιση σε miui 11 αντιμετωπίσω το εξής. Είμαι στον Chrome και κάνω scroll down παγώνει και δεν γίνεται τίποτα. Βγαίνω κεντρικό μενού ξαναμπαίνω το ίδιο. Κάνω restart συνέρχεται. Έχω 20 καρτέλες βέβαια ανοιχτές (δεν φορτώνουν βίντεο κλπ είναι απλά άρθρα) λόγω δουλειάς. Παίζει να είναι από αυτό; Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk