Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 136.

• Καλησπέρα στην παρέα από χθες έχω περάσει τη 8.7.19 στο Mido. Όλα καλά χωρίς προβλήματα, όπως πάντα. Ήθελα ρωτήσω για την rom μόνο εμένα ενοχλεί που όταν θέλω να μειώσω την ένταση από τα κουμπιά πρώτη επιλογή έχει την ένταση από τα player? Για να κατεβάσω την ένταση της φωνής πρέπει να πατήσω το πλήκτρο μετά να πατήσω στην οθόνη τις 3 τελίτσες και να μου εμφανίσει το υπομενου και να κατεβάσω με το δάχτυλο την ένταση της κλήσης. Αλλάζει κάπως αυτό από το μενού; Επίσης αν και χρόνια στο φόρουμ χθε…

• Καλιμπράρισμα οθόνης

savchr - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Όχι ακόμα δεν είχα ευκαιρία αλλά το έχω στο νου μου την επόμενη φορά που θα τον δω. Προς το παρόν το δουλεύει έτσι.καποιο μενού δεν υπάρχει δηλαδή για καλιμπράρισμα έτσι; σας ευχαριστώ πολύ όλους!

• Καλιμπράρισμα οθόνης

savchr - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Φίλε μου την παρήγγειλα από Κίνα για ένα άλλο redmi 4x. Το οποίο μέχρι να έρθει η οθόνη καταστράφηκε και μας έμεινε η οθόνη αμανάτι. Την έχω πολύ καιρό στα χέρια μου είχα κάνει και θετικό feedback τώρα νομίζω δεν μπορώ να κάνω κάτι! Ή θα ξαναπάρω καινούρια ή αν γίνεται να διορθώσουμε αυτήν

• Καλιμπράρισμα οθόνης

savchr - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Καλησπέρα στην παρέα. Όσους έμειναν σπίτι δηλαδή καλοκαιριατικα! Λοιπόν έχω ένα θεματακι. Αλλάξαμε οθόνη στο redmi 4x του αδερφού μου, αλλά διαπιστώσαμε ότι δεν πιάνει το touch όλη την κάθετη γραμμή από πάνω μέχρι κάτω από την δεξιά πλευρά. Σαν να τελειώνει η οθόνη 6-7 χιλιοστά νωρίτερα! Υπάρχει κάποιος τρόπος - μενού να την καλιμπράρω; από εφαρμογές στο play store δεν γίνεται κάτι μόνο την απόκριση μετράνε! Έκανα το test από το cit menu (αν το γράφω σωστά) και αποτέλεσμα έγραψε fail. Πάντως κατ…

• Πρόβλημα με τις 2 sim

savchr - - RedMi 4A (Rolex)

Μήνυμα

Οκ, σε ευχαριστώ πολύ. Θα δοκιμάσουμε και θα ενημερώσω!

• - Αν θέλεις την άποψη μου, επειδή είχα το πρόβλημα με το μικρόφωνο στο Mido,(μόνο σε ανοιχτή ακρόαση και βιντεοκλησεις) δοκίμασε πρώτα την 8.3.22 σε εμένα με αυτήν έστρωσε το πρόβλημα με το μικρόφωνο! Τώρα για να την περάσεις από την 8.4.19 θα χρειαστείς factory reset λογικά γιατί είναι downgrade. Επίσης εφαρμογή για ir θα βρεις στο play store πολλές..

• Πρόβλημα με τις 2 sim

savchr - - RedMi 4A (Rolex)

Μήνυμα

Λοιπόν παιδιά και ένας φίλος έχει πρόβλημα με τις 2 κάρτες. Η μία είναι cosmote και η άλλη Q. Συνήθως η Q έχει πρόβλημα αλλά καμία φορά χάνει και την cosmote. Του είχαμε περάσει ελληνική rom, αλλά ψάχνοντας να βρούμε αν φταίει η rom καταλήξαμε στην τελευταία fastboot rom με καθαρή εγκατάσταση και το πρόβλημα παραμένει! Τελικά γνωρίζουμε σίγουρα αν είναι θέμα hardware; Υπάρχει κάποιο test που μπορούμε να κάνουμε;

• καλησπερα και χρονια πολλα,για να μην ανοιγω αλλο θεμα θα σας ρωτησω εδω αυτο που θελω,αν μπορειτε να με βοηθεισετε.θελω να κανω εγκατασταση ενα πακετο gapps και στο κατεβασμα με ρωταει τι πλατφορμα θελω να κατεβασω,αναλογα με τι εχω 64 'η 32 bit .εγω εχω το redmi note 4x με τον snapdragon 8core 2.0gh πως μπορω να μαθω ποια πλατφορμα να κατεβασω; 32 ή 64:

• Με την 8.3.1dev! Αλλά το έχω από πριν το πρόβλημα. Περνάω την τελευταία και επανέρχομαι! Ευχαριστώ πάντως.. Ναι φίλε μου έχεις δίκιο με την 8.3.22 έστρωσε!!

• Αλλαγή touch screen σε Samsung.

savchr - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Αυτό Έκανα φίλε, τους ανέβασα ένα βίντεο αποδεικτικό και σήμερα μου ήρθε η απάντηση ότι έγινε δεκτό το dispute και περιμένω να μου βάλουν τα χρήματα

• Επανέρχομαι λοιπόν στο θέμα και αναφέρω.. Ήρθε η καινούρια πλακέτα που παρήγγειλα με το μικρόφωνο. Η οποία έχει θέμα με το σήμα, επάνω της είναι και η κεραία και για κάποιο λόγο δεν πιάνει καθόλου δίκτυο. Οπότε ξανά έβαλα την παλιά. Όσο αφορά το μικρόφωνο το δοκίμασα με WiFi και κλήση από viber. Έχει ακριβώς την ίδια συμπεριφορά με το original. Στις κλήσεις ακούγομαι κανονικότατα, στην ανοιχτή ακρόαση δεν ακούγομαι σχεδόν καθόλου, στις βιντεοκλησεις δεν ακούγομαι καθόλου σαν να έχω κάνει σίγαση.…

savchr - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Αυτό που πήρα υποτίθεται είναι για το τηλέφωνο που έχω. Η περιγραφή ήταν ξεκάθαρη. Η τοποθέτηση είναι σωστή, τώρα τι να σου πω κι εμένα μου έκανε εντύπωση αυτό που σου περιέγραψα για drivers και τέτοια, αλλά αυτό είναι κάτι που βρήκα ψάχνοντας στο διαδίκτυο, επίσης όλες η μαρτυρίες δεν ήταν απαραίτητα για Samsung νόμιζω παίζει και σε nexus! Αν δεν σου κάνει κόπο ρίξε μια ματιά...

savchr - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Καλησπέρα στην παρέα. Θα σας πω τι έπαθα να μου πείτε αν υπάρχει λύση. Ένας φίλος που έχει ένα Samsung galaxy xcover 3, διέλυσε την οθόνη αφής.Εγω πάλι επειδή έχω μια κάποια σχετική εμπειρία είδα στο Internet ότι η οθόνη αφής δεν είναι κολλημένη με την lcd και του παρήγγειλα μια αφής να κάτσω να την περάσω. Όπως το είπα έτσι και έγινε αλλά η αφή δεν δούλεψε ποτέ. Μετά από ψάξιμο(στο Internet) είδα ότι υπάρχει πρόβλημα με τους drivers του touch και του kernel. Το παλιό αν και σακατεμενο δουλεύει …

• Τι να σου πω φίλε μου κι εμένα μου κάνει μεγάλη εντύπωση. Πάντως το test βγήκε fail to pass!!

• - Έτσι ακριβώς... Βέβαια οπότε χρειάστηκα κάτι πάντα είχα, εκτός από όλα τα παιδιά της κοινότητας, την πολύτιμη βοήθεια του Θάνου από Λάρισα. Το παιδί οπότε κι αν πήρα τηλέφωνο πάντα με όρεξη και πάντα με μια λύση...

• Παράθεση από savchr: “Παράθεση από savchr: “ ” ” Έγινε φίλε μου σ ευχαριστώ! Αν και προτιμώ να το σκαλίζω μόνος μου να σου πω την αλήθεια! Από Θεσσαλονίκη είσαι κι εσύ;μ

• Παράθεση από savchr: “ ” Τον Μάιο το πήρα το κινητό έχει ακόμα εγγύηση, αλλά μπήκα ήδη στο Ali και το βρήκα κάτω από 2€ και το παράγγειλα κιόλας! Θεσσαλονίκη είμαι!!!Το άνοιξα κιόλας μήπως μάζεψε σκόνη και τέτοια αλλά ήταν πεντακάθαρο!!

• Ναι φίλε δεν πρόλαβα να σβήσω το μήνυμα, ψαχτικα λίγο και το βρήκα. Έκανα το τεστ και μου έγραψε not pass.

• Θες να με βοηθήσεις λίγο; δεν γνωρίζω για cit menu

• Καλησπέρα στην παρέα, έχω το redmi note 4x και εδώ και λίγες μέρες ανακάλυψα ότι στην ανοιχτή ακρόαση δεν με ακούνε.. Αυτή την στιγμή φοράω την 8.2.1 αλλά το πρόβλημα εντοπίστηκε σε παλαιότερη rom... Γνωρίζει κάποιος κάτι; αντιμετώπισε κάνεις άλλος αυτό το πρόβλημα; παίζει να είναι κάποια ρύθμιση; κάθε βοήθεια καλοδεχούμενη!!