Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 121-136 από 136.

• Φίλε bodai αναφέρεσαι στο μήνυμα μου; η έχασα κανένα επεισόδιο; την 5.5.23 την φλασαρισα από το cwm recovery την 5.29 από την αναβάθμιση του μενού.. Και στις δύο περιπτώσεις είχα το ίδιο πρόβλημα..

• Καλησπέρα παιδιά, τώρα άρχησα να δοκιμάζω developer roms, έχω το redmi 1s η πρώτη που δοκίμασα ήταν η 5.5.23 και τώρα έχω την 5.5.29. Έχω μια απορία γιατί ο πλοηγός του Internet δεν συγχρονίζει τους σελιδοδεικτες; και γενικά ο πλοηγός από το miui 5νομιζω ήταν πιο βολικός...

• Παιδια και δικο μου redmi 1s μου παρουσιαζει το ιδιο προβλημα με την stable 50 (φορτωση του launcher),αλλα ουτε πολυ συχνα το κανει ουτε κλεινει ποτε απομονο του οπως προαναφερθηκε!

• Οκ την πέρασα κι εγώ. 2 απορίες τώρα, είδα ότι επανήλθε στις ρυθμίσεις η παράμετρος απλή λειτουργεία, είναι διορθωμένη η να μην το δοκιμάσω; και επίσης η γυναίκα μου έχει κι αυτή ένα redmi 1s που δεν το έχω πειράξει μπορώ να βάλω αμέσως την stable 50 και αν ναι θα γίνει αναβάθμιση η θα χαθούν τα δεδομένα της;

• Καλησπερα στην παρεα,παιδια εχω το redmi 1s και εχω πανω την stable 47(αν δεν κανω λαθος)για να περασω την stable 50 πρεπει να φορμαρω κατι πρωτα?η κατευθειαν περναω την rom και κανω update? ευχαρηστω πολυ εκ των προτερων !!

• Προβλημα στην φορτιση

savchr - - Redmi 1S (Armani)

Μήνυμα

Έγινε παιδιά σας ευχαρηστω πολύ!

• Προβλημα στην φορτιση

Μήνυμα

Να σας ρωτησω κάτι ρε παιδιά,είδα στα χαρακτηριστικά του φορτιστή οτι είναι 5V 1A,επειδή έχω κάποια προβλήματακια και θέλω να πάρω άλλο φορτιστή,αν ο καινούριος είναι 2Α θα έχω κανένα πρόβλημα με την μπαταρία μου;Γνωρίζετε κάτι;

• Προβλημα στην φορτιση

Μήνυμα

Καλημερα παιδια,εχω ενα προβληματακι στην φορτιση.Οχι παντα αλλα καποιες φορες σταματαει να φορτιζει και κολαει σε καποιο σημειο!π.χ. το κλεινω απο βραδυς και το βαζω να φορτισει το πρωι που το βλεπω ειναι το λαμπακι αναμενο (αναλογα στο ποσοστο που κολησε παιζει και το χρωμα)σαν να φορτιζει αλλα δεν!και μετα πρεπει να βαλω βγαλω τον φορτιστη η να αλλαξω πριζα και αρχιζει να φορτιζει!εχει παρατηρησει κανεις αλλος το προβλημα αυτο?

• Κατ'αρχας σ'ευχαρηστω πολυ για την απαντηση σου!Οντως το all data διεγραψα.τελος παντων βρηκα εναν οδηγο και μεσω fastboot φλασαρησα μια custom recovery(εμενα μου εβγαζε την mi recovery) και ετσι μεσω της custom μπορεσα και περασα ενα backup που ειχα μεσω external sd!Αυτο που μου εγραψες για να κανω reboot απο οποιο partition θελω πως το κανω?(σε περιπτωση που μου χρειαστει)μιλας για custom recovery ?γιατι στην MI recovery δεν ειχα καμια τετοια επιλογη!

• Καλησπερα παιδια εκανα την εξης χοντραδα,εβαλα στον sd το update αρχειο απο μια rom που ηθελα να περασω ,αλλα εκανα το λαθος και εκανα wipe all user data πριν. Αποτελεσμα ηταν να σβηστει και το update αρχειο και τωρα ειμαι σε μια κατασταση στην οποια μπαινει σε recovery αλλα δεν βρισκει update αρχειο. Και δεν ανοιγει το κινητο κολαει στο MI logo!Υπαρχει καποιος τροπος να το επαναφερω;Ψαχτηκα λιγο για καποιο τροπο με fastboot αλλα εκτος του οτι δεν τα καταφερα δεν το κατεχω και πολυ!Παρακαλω και …

• Καλη επιτυχία σε ολους...και καλές γιορτές να έχουμε!!

• bluetooth HID

Μήνυμα

Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα να σας ρωτησω κάτι,σήμερα έπεσε στην αντίληψη μου οτι το bluetoth μας έχει και HID που απ ότι κατάλαβα βοηθάει στο να γίνεται το κινητό mouse ή keyboard στο laptop/pc μας.αρχικα ,κατάλαβα καλά;αν ναι πως το κάνουμε αυτό;χρειάζεται να κατεβασω κάτι;αν θυμάμαι καλά,στην πρωτη σύνδεση του κινητού με το pc μέσω usb όταν κατέβαζε αυτόματα drivers νομιζω οτι δεν βρήκε drivers για το HM 1S HID αν το θυμάμαι καλά,αλλά τοτε δεν είχα ιδέα τι μπορεί να ειναι.αν γνωρίζετε κάτι σας …

• Στο μάρκετ δεν την βρήκα,θα δοκιμασω αυτές που μου έδωσες και θα σας πω.Σ ευχαριστώ πολύ πάντως. . Λοιπον την δοκιμασα την εφαρμογή,το πρόβλημα που είχα δεν υπάρχει ,δηλαδή να θέλει εγκ/ση κάθε φορά που ανοίγω τη συσκευή αλλά δεν τρέχει καλά η εφαρμογή έχει κάποια θέματα.Ας πούμε όταν κλειδώνει η οθόνη αν συρω το δάχτυλο προς τα πανω αντί για pause ανοίγει η κάμερα,η όταν παιζει μουσική αν ανοιξω την μπάρα εργασίας ειτε δεν την βγάζει καθόλου την εφαρμογή ειτε την βγάζει αλλά δεν λειτουργουν τα …

• Γεια σας παιδια,εχω το εξης ας το πουμε προβλημα.ειμαι καινουριος στο Xiaomi.Επειδη ομως το xperia που ειχα του περασα αρκετες rom ειναι καποιες εφαρμογες που με ειχαν βολεψει παρα πολυ.Μια απο αυτες ηταν το walkman της sony απο το xperia go.Πηρα λοιπον το apk απο την rom που ειχα για το sony και το εγκατεστησα. Ενω δουλευει κανονικα και ακουω μουσικη και διαβαζει ολα τα album απο την sd,αν για καποιο λογο κλεiσω το κινητο οταν το ξανανοιξω δεν λειτουργει η εφαρμογη και πρειπει να παω απο τον fi…

• Καλησπερα και απο μενα ρε παιδια,βλεπω αυτα που γραφετε για την μπαταρια και μου κανουν πολυ μεγαλη εντυπωση.Εγω εχω το κινητο σχεδον ενα μηνα και ειμαι παρα πολυ ευχαρηστημενος απο την μπαταρια του.Με ανοιχτο wifi οσο ειμαι στο σπιτι με μια καρτα με καμια δεκαρια τλ την ημερα και τουλαχιστον 6 με 7 ωρες μουσικη η ραδιο βγαζω 2 μερες γεματες.την 2η μερα θα γυρησω σπιτι και θα ειναι πανω απο 20%.Βεβαια την φωτηνοτητα την εχω περιπου στο 40% αλλα ειναι επαρκη ακομα και την ημερα!

• redmi HM 1SW root

Μήνυμα

Καλησπερα κι απο μενα ρε παιδια καλως σας βρηκα!θα ηθελα να μαθω γιατι την τελευταια Ελληνικη rom που αναφερατε πριν,ειναι σταθερη;εχει τιποτα κοληματα;Επισης rootαρησα την συσκευη μου με την μανησια rom αλλα εσβησα το app video και τωρα απο το gallery δεν μου παιζει τα videακια,μπορω απο καπου να βρω το apk να το ξαναπερασω γιατι δεν ειχα κανει backup!εχω την MIUI-JHCCNBD24.0.1 ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ ΠΟΛΥ!!