Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 54.
-
Καλησπερα Εχω το Xiaomi Redmi Note 4x με τον snapdragon (3gb/32gb) Αγοραστηκε απο το Gearbest και για καμια 10ρια μερες δουλεψε μια χαρα οταν ξαφνικα αρχισε να μην δουλευει σωστα το μικροφωνο στις κλησεις εχοντας παρα πολυ χαμηλο ηχο. Τσεκαρα ηχογραφηση καλυπτοντας το β μικροφωνο (διπλα στις υπερυθρες) αλλα ο ηχος ειναι παρα πολυ χαμηλος. Δοκιμαζω το μικροφωνο μεσα απο το hardware test και ενω η βελονα πρασινιζει με κτηπηματα της πλατης του κινητου και με φυσημα πανω στο μικροφωνο οταν μιλαω ουσ…
-
Για να μην ανοιγω νεο θεμα εχω και εγω προβλημα με το μικροφωνο μετα απο μια εβδομαδα χρησης. Αγορασμενο απο Gearbest . Εκανα factory reset, απενεργοποιησα το Google Now αλλα και παλι το κεντρικο μικροφωνο στο hardware test περνα μονο εαν φωναξω πολυ δυνατα.... Υπαρχει κανεις που να του εφτιαξε με αλλαγη rom? Μηπως χρειαζεται κατι σε αλλαγη hardware? Επισυναπτω το σχετικο info forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/42403/
-
Καλη τυχη σε ολους
-
Καλη τυχη και σε εμας τους γκαντεμηδες
-
Μπραβο σε ολους μας που στηριξαμε την ψηφοφορια.Καλη τυχη τους νικητες
-
Αλλες 2 ψηφοι (μια χθες 8/1 & μια τωρα 9/1) φυσικα ως adisson71... Σημερα εριξα και 2 ακομα στις αλλες 2 ψηφοφοριες
-
Αλλη μια ψηφος και απο μενα (& στις 3 κατηγοριες) ως adisson71
-
αλλη μια ψηφος και σημερα (adisson71)
-
αλλη μια ψηφος σημερα (adisson71)
-
αλλη μια ψηφος σημερα (adisson 71) Παμε γερα για την ανατροπη
-
οκ και απο μενα nickname Adisson71
-
Παράθεση από adisson: “Λυστε μου μια απορια ρε παιδια Εχω χρησιμοποιησει το miflash σε 2 τηλεφωνα και με επιτυχια εγινε το φλασαρισμα της αγγλικινεζικης fastboot rom (παλιοτερη μεθοδος) Δοκιμαζω αποψε σε ενα τριτο RedMi Note 2 σεταρω κανονικα το miflash, βαζω το τηλεφωνο σε fastboot mode και το καρφωνω στον υπολογιστη... Δυστυχως με τιποτα οσο και αν παταω το refresh δεν εμφανιζεται η συσκευη sto miflash μεχρι που ανοιγει το τηλεφωνο μονο του. Δοκιμασα να εγκαταστησω και το Misuite αλλα μια απο …
-
Λυστε μου μια απορια ρε παιδια Εχω χρησιμοποιησει το miflash σε 2 τηλεφωνα και με επιτυχια εγινε το φλασαρισμα της αγγλικινεζικης fastboot rom (παλιοτερη μεθοδος) Δοκιμαζω αποψε σε ενα τριτο RedMi Note 2 σεταρω κανονικα το miflash, βαζω το τηλεφωνο σε fastboot mode και το καρφωνω στον υπολογιστη... Δυστυχως με τιποτα οσο και αν παταω το refresh δεν εμφανιζεται η συσκευη sto miflash μεχρι που ανοιγει το τηλεφωνο μονο του. Δοκιμασα να εγκαταστησω και το Misuite αλλα μια απο τα ιδια. Τα αλλα δυο No…
-
Παράθεση από chrdes: “@adisson μπες εκεί που γράφει WIND GR στην αρχή. Redmi Note 2 Rom 7.3.2.0 ” Η καρτα δεδομενων ειναι η δευτερη (sim2) Το εχω ψαξει και εκει... Εχει Ενεργοποιηση.Επεξ Ονοματος Sim, Επεξ Αριθμου Sim και Φορεις δικτυου. Σε κανενα απο αυτα δεν εχει επιλογη δικτυου 3G 4G αν και θυμαμαι πιο πριν το αλλαζα απο 4g σε 3g για οικονομια μπαταριας Παράθεση από pechr: “@adisson επεξεργάσου την πρώτη εικόνα που ανέβασες (σε ζωγραφική με το σβηστήρι). Δείχνει τον αριθμό του κινητού σου ” Τ…
-
Παράθεση από chrdes: “@adisson πας ρυθμίσεις/κάρτα sim/ και δεν βλέπεις προτιμώμενος τύπος δικτύου; Redmi Note 2 Rom 7.3.2.0 ” Ακριβως οπως τα λες... Μπαινω Ρυθμισεις/Διαχειριση Sim και εκει εχω πληροφοριες sim (sim1 & sim2) ρυθμισεις-Δεδομενα ενεργα, Διεθνης περιαγωγη,Παντα να λαμβανω τα MMS & προεπιλεγμενες ρυθμισεις Σου ανεβαζω και screenshots για να εχεις μια εικονα forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/15203/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/15195/
-
Εμενα πιο πολυ απ ολα μου αρεσει αυτο αλλα που τα φραγκα Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 64GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone