Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 49.
-
Αποφασισα να κανω root στην συσκευη μου. Εχω κανει αιτηση για ξεκλειδωμα του bootloader. Οταν τον ξεκλειδωσωσω μετα πρεπει να εγκαταστησω το TWRP και μεσω αυτο τo SuperSu. Ετσι δεν γινεται ? Εχω διαβασει τοσα ,που τα εχω μπερδεψει λιγο. Μπορει καποιος να μου δωσει ενα λινκ απο τα αρχεια αυτα (twrp / supersu) που να κανουν για την δικια μου συσκευη και τις οδηγιες φλασαρισματος ? Επισης μετα απο το root ,θα γινονται κανονικα οι αναβαθμισεις ΟΤΑ ? Screenshot_2017_02_01_10_29_43_918_com_android_s.p…
-
Εχω το Note 3 pro και εχω ενεργοποιησει τα 500mb της cosmote. Εχω ανοιχτα δεδομενα,το δικτυο στο 3G ,οι ρυθμισεις APN ειναι σωστες, εχω κανει επανεκκινηση την συσκευη,αλλα δεν συνδεεται πουθενα ! καμια βοηθεια ??? Ειμαι με miui 8 global 6.12.29 Ακυρο ! Βρεθηκε η λυση. Δεν ειχε ενεργοποιηθει ακομη το ιντερνετ απο την cosmote !
-
Ψηφισα και γω ! username:panla1
-
- Στο δικο μου Note 3 Pro με την 6.12.15 Η μπαταρια πεφτει γρηγορα ! - Δεν μπορω να διαγραψω τα 5 προεγκατεστημενα θεματα. Στις αλλες εκδοσεις γινοταν. - Δεν μπορουσα να απενεργοποιησω τον ορθογραφικο ελεγχο,οταν εγραφα κειμενο. Το καταφερα αναβαθμιζοντας το πληκτρολογιο google, στο νεο της,GBoard. - Δεν μου αρεσε που με την νεα εκδοση,εγινε και η εγκατασταση της εφαρμογης DUO της google και δεν μπορω να την διαγραψω.
-
YI Home 2.10.2.8_20160907 GR
Μήνυματελικα το καταφερα . Περασα πρωτα το L και μετα το Κ . Η συνδεση γινεται γρηγορα.Δεν κολλαει στο 5% πλεον,εκτος αν ετυχε τωρα "Αλλού τρως αλλού πίνεις και αλλού πας και το δινεις.." Αφου αυτα τα λινκς δωσαν οι πιο πισω ! Αλλα θα περασω το αρχειο test,απο αυτο που μου εδωσες,για να μην λες ! ευχαριστω !!
-
YI Home 2.10.2.8_20160907 GR
Μήνυμαπροσπαθω και γω να κανω downgrade στο 1.8.5.1K_201508311131 ,συμφωνα με τις οδηγιες απο εδω, αλλα δεν καταφερνω τιποτα. Καμια βοηθεια ? Εχω την κινεζικη εκδοση.
-
Xiaomi Mi4c Dual SIM 4G LTE Phone MSM8992 Hexa Core 5inch 1920*1080 Screen 2GB RAM 16GB 13MP 3080mAh Android Smartphone White
-
Λοιπον,εχω βαλει καρτα μνημης στην καμερα,αλλα βλεπω οτι ειναι αχρηστη τελικα. ! Μπορω να βαλω την καμερα να γραφει βιντεο συνεχεια,χωρις να εχω ανοιχτη την εφαρμογη στο κινητο ? Γιατι μονο ετσι γραφει βιντεο. Οταν βγω απο την εφαρμογη ή κλεισω το wifi στο κινητο ,σταματαει. Εχω την εκδοση 2.10.13 στα Ελληνικα .
-
ευχαριστουμε ! CUBOT X17 3GB RAM MTK6735 1.3GHz Quad Core 5.0 Inch 2.5D IPS FHD Screen Android 5.1 4G LTE Smartphone online - coolicool