Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-34 από 34.
-
ok on the hold λοιπόν και βαζω μερικες φωτογραφίες τιμής ένεκεν δεν βλέπω όμως να γλυτώνω το flash σε μαγαζί Ετσι ειναι τώρα το κινητό forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/25457/ ετσι το βλέπει ο υπολογιστής forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/25458/ Και η διαδικασία απο την γέφυρα εδω θα ήθελα να ευχαριστησω μεσα απο την καρδιά μου τους ΜΙKRO youtube.com/watch?v=rZsCa5naH0s γιατί καθε στίχος του τραγουδιού την ώρα που έκανα την διαδικασία με αντιπροσώπευε ΑΠΟΛΥΤΑ αφού άφηνα που και…
-
Bodai το σκεφτηκα και αυτο αλλα δεν ειναι μονο για mtk Based επεξεργαστές το συγκεκριμένο πρόγραμμα; Επίσης το έχω δουλέψει μόνο για το redmi note 4 που έχω και αυτό κάτω απο τις καταπληκτικές οδηγίες του παιδιού που έγραψε τον αντιστοιχο οδηγό μήπως αν έχεις χρόνο θα μπορούσες να μου γράψεις ενα 2 πραγματάκια περισσότερα για την όλη διαδικασία;
-
Με πολλές πολλές ταρζανιές το τηλέφωνο εφτιαξε μα μιλάμε για πολλές ταρζανιές, εχει όμως miui v4 και ο εσωτερικος χώρος φαίνεται κατακόκκινος στο υπολογιστή και δεν μπορώ να κατεβάσω ρομ να την περάσω το ίδιο και μέσα απο το τηλέφωνο ειναι σαν να μην έχει καθόλου αποθηκευτικό χώρο οπότε δεν μπορώ να βάλω ρομ μεσω recovery.Υποθέτω οτι τα partitions τα εχουνε παιξει επίσης υποθετω οτι αυτο γινεται επειδη δεν καταφερα να φλασαρω τελειως το κινητο γιατι μου εβγαζε το σφαλμα partition table does not …
-
Nas driver ΔΥΣΤΗΧΩΣ οχι φίλε μου τι έβαλα κάτι κινέζικα προγράμματα τι απενεργοποίησα τις ψηφιακές εγγραφές στα windows τι κατέβασα 3 με 4 διαφορετικές εκδόσεις του flash tool τίποτα το μόνο που βλέπω σαν λύση είναι να δοκιμάσω την λύση της γέφυρας στις πίσω επαφές που είδα σε κάποια forums βλέπεις ειμαι απο τους χρήστες εκείνους που πριν γράψω στα forums εχω συνήθως εξαντλήσει τις δυνατότητες μου. Δεν ξέρω αν το πάω στο 9volto αν θα καταφέρω κάτι. Θα το έκανα με τις επαφές αλλά φοβάμαι μην το κ…
-
Δεν μου μπαινει σε twrp για να κανω wipe all data και δεν μπορω να θυμηθώ αν το εχω κανει σε κάποια στιγμή, το μόνο που κάνει τώρα είναι οταν το συνδέω εκτος μπαταρίας να ανάβει το κόκκινο ledaki αλλά δεν ανγνωρίζεται απο τα windows 10 καθόλου να αρχίσω τώρα να κάνω γέφυρες κάπως μου φαίνεται.
-
οχι μονο σε fastboot μπαινει εν τω μεταξυ το σφαλμα αυτο το βγάζει με το 2.11.6 Mi phone με το 20151028 mi phone μου βγαζει οτι δεν υπαρχει αρκετος διαθεσιμος αποθηκευτικος χωρος. Και κάπου εδώ τελειώνει ΄τωρα δεν μπαίνει ουτε σε fastboot, αιωνία η μνήμη.
-
Αλλαξα εκατο ρομ δοκίμασα άλλα καλώδια usb εχω βαλει τους οδηγους για το pc τιποτα το flash tool με καποιες rom προχωράει λιγο πιο πολύ αλλα το σφάλμα πάντα το ίδιο remote partition table does not exist και το mi2s σταθερά κολλημένο στην fastboot screen παλευω πάνω απο 4 ώρες.
-
MI2S BATTERY
ΜήνυμαΞεθάβω το θεμα γιατί θέλω να παρω μπαταρια 3100mah για το mi2s το μονο που εχω βρει ειναι αυτο Xiaomi m2s mi2 mi2s original 3100mah big capacity battery+thick metal back cover - Xiaomi Mi2S & Mi2 - Xiaomi Accessories εχει κανείς άποψη για το συγκεκριμένο η να μου προτείνει κάτι άλλο; Σας ευχαριστω πολύ
-
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ MI2s ΜΟΥ
ΜήνυμαΕυχαριστώ πολύ! Σε service εδώ στην Ελλάδα μπορούν να ελέγξουν την συγκεκριμένη μπαταρία; Έχουν πχ μπαταρία να αντικαταστήσουν την υπάρχουσα; Το πήγα σε vodafone στο check&go και στον έλεγχο προκύπτει "απειλή" με το cm security, πιθανόν κάποιος ιός μου είπαν, πιθανόν να έπεσα και σε άσχετο. Πάντως αυτό που προτείνει είναι format και πλήρης εκκαθάριση του τηλεφώνου. Με τον έλεγχο που κάνω μέσα από το "σάρωση ιών" από το μενού Ασφάλεια του κινητού μου, δεν δείχνει να υπάρχει θέμα.
-
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ MI2s ΜΟΥ
ΜήνυμαΤι έγινε; Κανείς;
-
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ MI2s ΜΟΥ
ΜήνυμαROM GTV 4.12.5 JRO03L ANDROID 4.1.1 CPU QUAD CORE 1.7 GHz Λάμβανα μήνυμα για διαθέσιμη ενημέρωση ROM αλλά δεν την έκανα ποτέ.
-
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ MI2s ΜΟΥ
ΜήνυμαΣας παρακαλώ θερμά για τη βοήθεια σας! Εδώ και αρκετό καιρό το xiaomi μου (ΜΙ2S) δεν λειτουργούσε όπως θα έπρεπε. Η μπαταρία τελείωνε δύο φορές τη μέρα χωρίς φοβερή χρήση (αν το να παίξεις κάποιο παιχνιδάκι από google play δυο ώρες max σύνολο στη μέρα χωρίς σύνδεση internet ή το να μπεις στο internet δεν θεωρείται φοβερή χρήση). Εκτός αυτού θερμαινόταν υπερβολικά την ώρα που υπήρχε σύνδεση με Internet και τις τελευταίες μέρες κάποιες φορές έκλεινε μόνο του (το κινητό, όχι το Internet). Πλέον το …
-
mi2s pc conncection
ΜήνυμαΠαράθεση: “σε ποια windows το συνδέεις ? σε κάποια xp έχουν ένα πρόβλημα , το σύνδεσες σε άλλον υπολογιστή ? το καλώδιο δεν έχει πρόβλημα ?” Στα 7 είμαι και το καλώδιο δεν έχει πρόβλημα μιας και το τηλέφωνο το βλέπει αλλά δεν το αναγνωρίζει καθώς δεν μπορεί να περάσει τους οδηγούς. Και κάποιοι άλλοι χρήστες αναφέρουν παρόμοιο πρόβλημα σε ξένα forum και από οτι φαίνεται η λύση είναι άλλο software για σύνδεση με το pc
-
mi2s pc conncection
ΜήνυμαΈχω την πιο καινούργια miui 3.16 kai thn 4.1 σε android το πρόβλημα ειναι οτι δεν μου αναγνωρίζει ο υπολογιστής την συσκευή με τίποτα οτι και να έχω δοκιμάσει υπάρχει κάποιο προγραμματακι να κάνει την δουλειά ή θέλει κάτι άλλο; (μέχρι και σε debuger mode μπήκα, απασφαλμάτωση ελληνιστί) Το τηλέφωνο είναι πολύ καλό λίγο με την μπαταρία του υποψιάζομαι οτι εχει καποιο προβληματάκι αλλά κατα τα άλλα πάει σφαίρα. Πολύ δυνατή η υποστήριξη απο την εταιρεία και τους χρήστες.