Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 119.
-
Παράθεση από Thermaikos: “ από ευρωπαικη αποθηκη γλυτώνω σίγουρα τα τελωνεια; ” Ναι,σιγουρότατα. =============== Φεβ 12th 2017, 7:59pm =============== Παράθεση από varitimos84: “ισως διορθωθει με καποια updates αργοτερα... ” διαβάζω για updates και με πιάνουν γέλια με την κατάσταση που βλέπουμε τώρα.
-
Παράθεση από raidensub: “Καθολου. ” Παράθεση από Antretng: “Παράθεση από Chrysostomos17: “και η ερώτηση τώρα....Πόσο σίγουροι είμαστε ότι θα πάρουμε Nougat? ” Ειχα διαβασει κατι φημες πριν λιγο καιρο οτι θα βγει beta αλλα οπως ειπα φημες... Στη πραγματικοτητα, μπορει να μην ειναι ανακοινωμενο επισημα, αλλα θεωρω πως ειναι πολυ δυσκολο να μην παρει update. Με 6 δεν βγηκε; Ειναι δυνατον να μην βγαλει ουτε ενα update? =============== Φεβ 12th 2017, 1:00pm =============== Εδω μιλανε για beta update …
-
Me like!!! Μας βλέπω μετά το καλοκαίρι να το χτυπάμε!!
-
Παράθεση από iliaspap: “Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Θεωρώ ότι το ιδανικό θα είναι να περιμένω το update ώστε να φανούν τα Ελληνικά. Μέχρι τότε θα πορευτώ με τα Αγγλικά. ” είχε βγει ενημέρωση με τα ελληνικά,αλλά για κάποιο λόγο (παράπονα;) η xiomi την κατέβασε. Αρκετοί,όπως και εγώ την πήραμε. Όταν ξαναβγεί,θα έχει πάλι τα Ελληνικά μέσα.
-
Θετικό ότι έβγαλε και έκδοση με sd,αλλά περίμενα καλύτερο επεξεργαστή.
-
Παράθεση από nhatzi: “Παράθεση από pechr: “Παράθεση από nhatzi: “Και το δικό μου ειναι RN4 και εχει την 8.0.5 global stable (MBFCNDG) ” Μαιμού rom έχειςΔεν γίνεται να είναι Global και να γράφει (MBFCNDG) >> CN σημαίνει ChinaΘα έπρεπε να γράφει (MBFΜΙDG) αν ήταν γνήσια global >> MI σημαίνει Global Για αυτο και δεν σου βγάζει update ” ... δεν ξέρω τι εννοείς με το δεν γίνεται. Το κινητό με αυτη τη ROΜ ηρθε και ρωτάω τι μπορω να κανω. ” Απλά σου λέει ότι δεν έχεις επίσημη ρομ. είναι μαιμουδιά που π…
-
Γλυκούλη,σου είπε κανείς ότι τα παιδιά που ζήτησες βοήθεια δεν εργάζονται στην πραγματική ζωή; Η πιστεύεις ότι η δουλειά σου είναι σημαντικότερη από την δική τους; Άργησαν να σου απαντήσουν όπως λες...Ε και; απαιτείς να είναι όλοι 24/7 στο πόδι; Και τους την λες από πάνω ακόμα και τώρα; Κούλαρε λίγο,γιατί βλέπω από ψυχραιμία και υπομονή δεν το έχεις το πράγμα.