Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 381-400 από 525.
-
Για το mi mix 2 (chiron ) arωma δεν έχει βγει?
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
Μήνυμα@George Kaggelaris , @makis1024 με την πρωτη προσπαθεια με το PLEXVPN προσπελάστηκε το πρόβλημα.μολις βρω και ενα laptop θα συνεχιστει η διαδικασία... Ευχαριστω !! @derveni εξαιρετικός ο οδηγός!!
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΚατι έχω ξεχάσει να κάνω ήκανει κόλπα η xiaomi? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/50672/
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Καλησπερα , να κανω μια ερωτηση στα γρηγορα!!! Σε ενα Mi5s plus που φοραει global stable 9.2.1.0 εαν κατεβασει την global developer 8.2.8 και την περασει μεσω αναβαθμισης θα σβηστουν φωτο μηνυματα κτλ? Εχει κλειδωμενο bootloader και χωρις twrp. Ευχαριστω!!! Χιλια συγγνωμη, δεν επρεπε να θεσω εδω την ερωτηση..
-
Κωδικός Αντικειμένου: RS95......NL * Ημερομηνία & Ώρα * Περιοχή * Κατάσταση * 7/2/2018, 17:45:03 * Γ.Ε.Τ.Α. Αθήνας (Κ.Α.Τ.) * ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> Κ.Δ.Δ. ΡΟΥΦ) * 7/2/2018, 00:16:46 * Κ.Α.Τ. * ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ * 7/2/2018, 15:45:03 * Γ.Ε.Τ.Α. Αθήνας (Κ.Α.Τ.) * ΑΦΙΞΗ ΣΕ * 6/2/2018, 00:07:54 * Κ.Α.Τ. * ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ PAYPAL ή ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ή ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΓΟΡΑΣ * 5/2/2018, 00:21:03 * Κ.Α.Τ. * ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΜΟ * 5/2/2018, 16:59:40 * ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) * ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟ…
-
Μυριζει μπαρουτι.... Κωδικός Αντικειμένου: RS959.....NL * Ημερομηνία & Ώρα * Περιοχή * Κατάσταση * 5/2/2018, 16:59:40 * ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) * ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ * 4/2/2018, 04:42:29 * ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) * ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ * 30/1/2018, 19:13:00 * ΟΛΛΑΝΔΙΑ * ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ
-
MIUI_ART εχω 3.1.0 Η xtrv κατεβηκε και μπηκε αλλα απο αλλο usb, απευθειας. Μετεφερα την 8.2.1 την αρομα που ειχα απο την αρχη στο νεο usb και μπηκε απευθειας και αυτη... Οποτε το ολο προβλημα ηταν ή στην micro sd που ηταν η 8.2.1 ή στον προσαρμογεα της micro sd ή στον προσαρμογεα usb. Αυτο θα το τσεκαρω αυριο γιατι τωρα με καλει το στρωμααααα!! .ευχαριστω πολυ παιδια, πραγματικα ειστε εξαιρετικοι!!
-
Insralling miui update... και αναμενω...
-
Παντα ετσι εβγαιναν σε οποιαδηποτε συσκευη... (6-7 που εχω αλλαξει) το ιδιο κανει και στην προηγουμενη 8.1.25 Ουτως η αλλως την 8.1.25 φοραγε και ηθελα καθαρη εγκατασταση να τρεξω antuntu v7
-
Μπαινω twrp βρισκω τη ρομ αλλα η εγκατασταση δεν ξεκινα δεν με παει καν στο μενου της αρομα
-
Την κατεβασα απο το mail.πηγα μεσω otg να κανω την εγκατασταση μετα απο fr , αλλα η εγκατασταση δεν ξεκιναει ποτε με αποτελεσμα να σας γραφω τωρα απο ενα S3. Μονο μεσω λαπτοπ πλεον η λυση?
-
6096 Thermaikos ετοιμοςςςς
-