Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 441-460 από 525.
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΠαράθεση από kyian: “Στην 7.11.9 εχει μονο OEM unlocking ” Ακριβώς!!!!
-
ΜήνυμαΠαιδες δεν υπάρχει.κανονικα ενεργοποιημένες είναι οι ρυθμίσεις προγραμματιστη
-
ΜήνυμαΈχω σκαλώσει τώρα... Δεν βρίσκω που γράφει την κατάσταση ξεκλειδωματος.ή πλέον δεν υπάρχει καν στο μενού?
-
ΜήνυμαΔεν σας πιάνω... Ήρθε κλειδωμένο, έτσι έλεγε τουλάχιστον, είχε global stable, με το που έτρεξε το mi unlock ξεκλειδωσε απευθείας και τώρα είμαι aromaτισμενος!!!Mi Max 2(4/64)
-
ΜήνυμαMi Max 2 ξεκλείδωσε απευθείας χωρίς αναμονή 72 ωρων
-
Εαν θυμάμαι καλά να περάσω την aroma πάνω από αυτή που φοράει τώρα δεν γίνεται σωστά?
-
Μήνυμαderveni ενεργοποιημενο ειναι κανονικa =============== Οκτ 14th 2017, 5:38am =============== Ηλύση βρέθηκε εδώ : [GUIDE] Unlocking the bootloader on the Mi M… | Xiaomi Mi Max 2 Απλά έπρεπε από Global Stable να πάει σε Global Developer , και πλέον περιμένουμε !!
-
ΜήνυμαΣπαω το κεφαλι μου να καταλάβω γιατί δεν ξεκλειδώσει....
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
Antutu score από τα xiaomi
ΜήνυμαΑαααααααααα αυτά τα έκανα....έλεγα τίποτα στο hardware...
-
Antutu score από τα xiaomi
ΜήνυμαΔηλαδή τί μπορούμε να πειράξουμε??
-
Παιδες bang good είναι εγγύηση.3 παραγγελίες από 25/9 παρελήφθησαν εχτές 6/10.και οι 3 με priority και καμία ενόχληση από τους τελωνες.!! 10 παραγγελίες συνολικά από τις 01/08 που έχω κάνει η μία άργησε και έκανε 21 ημέρες για να παραλάβω ενω στις υπόλοιπες παρέλαβα από 7 έως 15-16 ημέρες μετά την παραγγελία.ολες με priority και οι τελωνες άφαντοι!!
-
Εαν αποσυνδέεται σε αυτά τα δύο μόνο wifi ενω σε αλλά δεν έχεις θέμα τότε μόνο η rom δεν φταίει.θελει λίγο ψάξιμο στις ρυθμίσεις wifi στην συσκευή και μπες και στο ρούτερ.192.168.1.1 , 192.168.2.1. , 192.168.1.254 ανάλογα ποια εταιρεία έχεις , και κωδικοί αν δεν έχεις αλλάξει admin-admi , admin-1234
-
Γιωργο απενεργοποιειται μόνο του το wifi στην συσκευή ή αποσυνδέεται μόνο από ένα συγκεκριμένο δικτυο?
-
Φόρτιση μπαταρίας
ΜήνυμαΜε τον μαμά φορτιστή από 3% σε μία ώρα πήγε 67% και φόρτισε πληρως σε 2 ώρες ακριβως.Διαφορες μηδαμινές.