Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 935.

• Mi 9 Τ

akisjes - - RedMi K20/Mi 9T (Davinci)

Μήνυμα

Ρε παιδια μου κάνει εντύπωση .Στο κολλητό μου με το που έβαλε την ίδια ρομ μιλάμε για τρομερή κατανάλωση μπαταρίας.Το android system φτάνει 38 με 40%.Δεν καταλαβαίνω γιατί σε εσένα έχει ακριβώς την αντίθετη συμπεριφορά

• Mi 9 Τ

Μήνυμα

Παράθεση από sotsp: “Η ενημέρωση μέσω ota γιατί δεν μου έρχεται; Στάλθηκε από το Mi 9T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Η τελευταία ρομ στο mi9T έχει θέματα ειδικά με το battery drain . Μην βιάζεστε γιατί θα το σκυλομετανιοσετε

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

akisjes - - Mi-9 (Cepheus)

Μήνυμα

Προπώληση για όλους τους καταναλωτές.Όταν είσαι Xiaomi διαπλεκόμενος αλλάζει η κατάσταση

• RE:

akisjes - - RedMi K20 PRO/Mi 9T PRO (Raphael)

Μήνυμα

Παράθεση από LefterisPiou: “Πρώτον (κάλως ή κακός ) δεν ήξερα για τα των κινεζικών Rom και δεύτερον τα forum γιατί υπάρχουν ;Για να ρωτούν αυτοί που δεν ξέρουν . Τωρα που εμαθα μονο μεσα απο την Αθηνα θα αγοραζω..... Ευχαριστω πολυ παντως για την βοηθεια.....” Ακριβώς αυτό λέω , απλά στις περισσότερες των περιπτώσεων (όπως νομίζω και στην δική σου περίπτωση) πρώτα προβαίνει κάποιος στην αγορά και μετά ρωτάει.Θελω να πω εάν μας ρωταγες πριν αγοράσεις θα σου λέγαμε δύο τρία πραγματακια και θα είχε…

• Xiaomi redmi k20 pro

Μήνυμα

Το κακό είναι ρε παιδιά ότι αγοράζετε και μετά μπαίνετε στο φόρουμ και ρωτάτε.Αυτα είναι δεδομένο ότι εφόσον πάρεις China version έχεις θέμα με ,b20 και γλώσσα δηλαδή όχι global rom μόνο custom για Ελληνικά με πολύ ζόρι και εφόσον πουληθεί πάλι κινέζικα.Τουλαχιστον θα ξέρεις για το μέλλον Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Mi 9 Τ

Μήνυμα

Πάντως λειτουργικά δεν υπάρχουν διάφορες για νομικά ζητήματα η όλη ιστορία Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Mi 9 Τ

Μήνυμα

Ότι κινητό έρχεται για την Ευρωπαϊκή αγορά κανονικά έχει την EU εάν έχει την απλή global σημαίνει ότι το κινητό προορίζεται για χώρες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Mi9t pro και λειτουργεί κανονικά

• Xiaomi redmi k20 pro

Μήνυμα

Παράθεση από Hristos Psih: “Καλημέρα σε όλους. Την Τετάρτη παραλαμβάνω το Mi 9T Pro Global (από Ελλάδα) με εγγύηση από infoquest. Αξίζει να ξεκλειδώσω bootloader; Τι διάφορες θα έχει η ελληνική ROM από την Global που θα έχει το τηλέφωνο εγκατεστημένη; Έχω διαβάσει ότι η Global version έχει τον Dialer & massager της Google εγώ όμως από το προηγούμενο Mi Mix 3 που είχα προτιμούσα τις μανισιες εκδόσεις της xiaomi. Μπορώ να τις αλλάξω χωρίς να ξεκλειδώσω bootloader και να αλλάξω ROM ή όχι ; ” Καταρχ…

• Φίλε μου να σε ρωτήσω κάτι.Οι φωτογραφίες όπως εμφανίζονται εδώ στο φόρουμ είναι επεξεργασμένες, τις έχεις συμπιέσει ή είναι κανονικά?! Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Τι εννοείς αν υπάρχει νήμα για το mi9t pro??? Ο τίτλος του νήματος είναι: <<Εκδοσεις κ Δοκιμες test Google camera για Mi9 T Pro>>

• Συνήθως στην ανοιχτή ακρόαση εαν έχει φασαρία συμβαίνουν διάφορα.Γενικα σπάνια είναι ο ιδανικός τρόπος επικοινωνίας

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

akisjes - - Mi-9 (Cepheus)

Μήνυμα

Δοκίμασε με δημιουργία δεύτερου χώρου , νομίζω θα λειτουργήσει

• Το θέμα είναι τι τραβάς. εάν έχεις κίνηση θυσιάζεις λίγο φωτεινότητα και βάζεις το άλλο εάν μπορείς να μείνεις 2 δευτερόλεπτα πιο πολύ τότε το night είναι μια χαρά.Σε κάθε περίπτωση η βελτίωση με την gcam είναι εμφανής

• Xiaomi redmi k20 pro

Μήνυμα

Απλά επειδή είπες K20 δηλαδή το Mi9 T εγώ αναφέρομαι στο pro . Μεταξύ μας ενδεχομένως να καταλαβαίνουμε αλλά ένας που δεν είναι εξοικειωμένος στα Xiaomi ενδεχομένως να καταλάβει λάθος . Οπότε για αυτό εν μέρει εγγραψα το πρώτο κομμάτι της απάντησης.Τεσπα ,μια χαρά και είμαι ικανοποιημένος με το Mi9 T pro και αυτό είναι που μετράει Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Xiaomi redmi k20 pro

Μήνυμα

Αααα ok.Συγνωμη .

• Xiaomi redmi k20 pro

Μήνυμα

Αρχικά λέω το Mi 9 T pro είναι καλό σαν το Mi9 και όχι το Mi9 T και συμπληρώνω όχι το ίδιο διότι έχουν διαφορές (notch , όχι notch το T pro λόγω μπανταριας(4000 αντί 3300) πιο παχύ ,η ύπαρξη jack και η έλλειψη υπέρυθρων καθώς και η wireless , φόρτιση που έχει το mi9 ενώ το άλλο όχι.Τελος στο Mi9T pro υπάρχει η pop up camera .Πιστευω τώρα να γίνομαι κατανοητός

• Google Camera Port: xtrme apks Config Files for xtrme's xcam6 Διαλέγεις συσκευές Στο mi9 το night Στο mi9t το άλλο

• Xiaomi redmi k20 pro

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Οπως έχω ξανά γράψει παιδιά αυτοί που συζητάνε για αυτά απλά έχουν κολλήματα. Εγώ πιστεύω ότι το REDMI k20 είναι το ίδιο καλό με το mi9 . Τα υπόλοιπα είναι να χάμε να λεγαμε. ” Το pro ναι είναι καλό σαν το mi 9 αλλά σε καμιά περίπτωση το ίδιο.Εχουν διαφορές.

• Η πρώτη φωτό είναι με την κάμερα του κινητού η δεύτερη με Gcam xtreme με το config night του Mi9 και η τρίτη Gcam xtreme με το config Κ20 pro stable του Mi9T.Η διαφορά στης 2 εκδόσεις Gcam είναι ότι στο night καθυστερεί ελάχιστα παραπάνω αλλά τα αποτελέσματα είναι καλύτερα.Οι φωτογραφίες είναι νυχτερινές 9:40 χτες βράδυ