Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-151 από 151.
-
συνοψίζοντας... πρώτα πρέπει να κάνω όλα αυτα Ελληνικός οδηγός αλλαγής/Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi Note 3 (MTK) και μετά να κάνω ολα αυτα για να έχω ελληνικά??? Νέος στη Xiaomi; Διάβασε εδώ πριν ρωτήσεις. αυτοκτονώ...και είμαι και νέος....:P μπελαλίδικο ρε παιδι μου ...
-
ειπα να μην μπω στη διαδικασία του φλασαρίσματος... anyway...έχουμε κανένα οδηγό πρόχειρο??? τι πρέπει να κάνω επιγραμματικα πες μου αν θέλεις και αν μπορείς κανε μου μια χάρη καταχώρισε μια επαφή και βάλε κινητό 69... εργασία *723454 για παράδειγμα.και κανε κλήση να δούμε αν το καταχωρεί και φαίνεται κανονικά ...
-
Καταρχήν καλώς σας βρήκα Κάτοχος εδώ και 2 μέρες του redmi 3 και ομολογώ ότι με έχει εντυπωσιάσει (προηγούμενο τηλέφωνο Samsung note 2) Εχω όμως μερικά θεματάκια που δεν μπορώ να λύσω. 1.το συρταράκι για τη σιμ είναι ίδιο και στις δυο θήκες.δεν μπορώ να βάλω μια σιμ και μια κάρτα μνήμης? σε βιντεάκια στο ιντερνετ βλέπω ότι οι θήκες για τις σιμ είναι διαφορετικές και στην μια μπορείς να βάλεις και κάρτα μνήμης.στο δικό μου είναι ιδiες. 2.η μια από τις δυο κάρτες sim που έχω είναι εταιρικό και ο α…