Διαφήμιση

Προβλήματα ενός πρωτάρη…

• Προβλήματα ενός πρωτάρη…

Καταρχήν καλώς σας βρήκα

Κάτοχος εδώ και 2 μέρες του redmi 3 και ομολογώ ότι με έχει εντυπωσιάσει (προηγούμενο τηλέφωνο Samsung note 2)

Εχω όμως μερικά θεματάκια που δεν μπορώ να λύσω.

1.το συρταράκι για τη σιμ είναι ίδιο και στις δυο θήκες.δεν μπορώ να βάλω μια σιμ και μια κάρτα μνήμης?
      σε βιντεάκια στο ιντερνετ βλέπω ότι οι θήκες για τις σιμ είναι διαφορετικές και στην μια μπορείς να βάλεις και κάρτα μνήμης.στο δικό μου είναι ιδiες.

2.η μια από τις δυο κάρτες sim που έχω είναι εταιρικό και ο αριθμός που καλώ δεν είναι 6921…. Αλλά *7092837.

Βέβαια στην επαφή έχω καταχωρημένο και τον ολόκληρο αριθμό για όταν με καλούν να βλέπω πιο είναι.

Αυτό όμως δεν συμβαίνει τώρα με το redmi όταν καλώ εγώ.(ακόμη και με απλή συσκευή τον 30€ δεν ειχα τέτοιο θέμα ούτε και με το Samsung note 2)

πάω στις επαφές μου, επιλέγω την επαφή που θέλω και επιλέγω να κάνω κληση. μου γράφει ‘’άγνωστο’’ (δεν βγάζει όνομα επαφής και νούμερο που καλώ)
      και όταν πάω στις πρόσφατες κλήσεις μου γράφει‘’unknown number’’

μπορώ να το διορθώσω με κάποιο τρόπο? είναι μεγάλο μπέρδεμα για μενα…

Οι επαφές μου περαστήκαν με αρχείο .vcf

3. πως μπορω να βγάλω όλα αυτά τα ενοχλητικά προγράμματα που υπάρχουν στη συσκευή ?
      κέντρο ασφάλειας ,φρουρός,cm security κλπ τα οποία με εχουν τρελάνει με διαφημίσεις και λοιπές ενδείξεις?

Το τηλέφωνο φωράει

έκδοση android 5.0.2 LRX22G
      MIUI 7.0 stable 7.0.19.0.0(LHNCNCJ)
      xiaomi και τα μυαλά στο μπλέντερ :D
    • για το θεμα των επαφών?
      Πλάκα πλάκα πως παίρνω screenshot???
      Με το νοτε έβγαζα το πενακι και τσααααακ….:)
    • Διαφήμιση
    • πηγαινεις στις ρυθμίσεις, εκεί στο ζχετικα με το τηλέφωνο και μολις σου βγάλεις τις πληροφορίες για λογισμικο και hardware σέρνεις 3 δάχτυλα στην οθόνη. Αυτόματα θα τραβηξει φωτογραφια την οθόνη. Αν δεν το έχεις ενεργοιήσει σαν λειτουργία θα σε ρωτησει αν θελεις να το ενεργοπιήσεις.
      Κατόπιν μεταφέρεις την φωτογραφία εδώ το φορουμ για να δουμε τι λογισμικο φοράει το τηλέφωνο σου.

Even dead i will fight.
    • σε λιγο που θα μπορέσω να στείλνω
    • εδω είσαι
      Images
      • Screenshot_2016-10-12-17-14-36.png

145,37 kB, 1.080×1.920, viewed 196 times
    • Ανεπισημη ειναι και πολυπιθανο να σου δημιουργει κολληματα.
      Βάζεις μια επισημη για να λειτουργει το τηλέφωνο κανονικα κι απο κει και πέρα αν θέλεις ξεκλειδώνεις και βάζεις μια ελληνικη που ειναι και μαμάτη.

Even dead i will fight.
    • Διαφήμιση
    • ειπα να μην μπω στη διαδικασία του φλασαρίσματος...
      anyway...έχουμε κανένα οδηγό πρόχειρο??? :)
      τι πρέπει να κάνω επιγραμματικα πες μου αν θέλεις
      και αν μπορείς κανε μου μια χάρη
      καταχώρισε μια επαφή και βάλε κινητό 69... εργασία *723454 για παράδειγμα.και κανε κλήση να δούμε αν το καταχωρεί και φαίνεται κανονικά ...
    • Οδηγους θα βρεις στο υποφορουμ της συσκευής σου.
      Αυτό που θα βλέπω έγω είναι άσχετο με το τηλεφωνο σου.
      Επιπλέον δεν εχω το αστεράκι σε προγραμμα για να πάρω *ΧΧΧΧΧΧ και να χτυπήσει κάπου.

Even dead i will fight.
    • κανε απλά μία κλήση να δεις αν θα το κρατήσει και θα φαίνεται στις κλήσεις. Δεν χρειάζεται να έχεις τέτοιο πρόγραμμα.δεν ξέρω αν με κατάλαβες
      Όταν λες στο υποφορουμ;
    • Ελληνικός οδηγός αλλαγής/Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi Note 3 (MTK)

Eδω ειναι η λύση σε όλα τα προβληματα σου. Διαβασε το προσεχτικα κι αφου το καταλάβεις ακουλουθησε το βήμα βήμα.

Even dead i will fight.
    • Διαφήμιση
    • Βασικά είσαι με μία ρομ που θα σου δημιουργήσει πολλά προβλήματα γιατί δεν είναι επίσημη

Ακολούθα τις οδηγίες του Σαλονικιού
      @osalonikios