Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 327.

• Παράθεση από derveni: “Παράθεση από cabdik: “παιδια μια διευκρινηση. εγω που εχω κανει ηδη μια αιτηση για το Redmi PRO, και τωρα πηρα κι ενα RN3Pro, πρεπει να ξανακανω αιτηση ή ισχυει το οκ απο την πρωτη..? ” Ισχύει αρκεί να έχουν περάσει 30 μέρες που έχεις ξεκλειδώσει ” ουου κοντευει 2μηνο....!

• παιδια μια διευκρινηση. εγω που εχω κανει ηδη μια αιτηση για το Redmi PRO, και τωρα πηρα κι ενα RN3Pro, πρεπει να ξανακανω αιτηση ή ισχυει το οκ απο την πρωτη..?

• τελικα καταφερα και το brickαρα το κινητο. αλλα σαν....... γατα που ειμαι , και μετα απο αρκετο διαβασμα στους οδηγους unbrick, του περασα την global official, ανοιξε το κινητο και ολα οκ, μεχρι στιγμης. τωρα περιμενω το ΟΚ για το επισημο Unlock, και κατοπιν θα περαστει η ελληνικη Stable (γιατι δεν ειναι και δικο μου, θα φυγει απο τα χερια μου μολίς ετοιμαστει...)...! να ειστε καλα παιδια με τους οδηγους, αλλα μια παρατηρηση που εχω να κανω, ειναι οτι αρχισαν και μαζευονται πολλοι οδηγοι, και θα…

• καλα αυτο δεν με πειραζει. το προβλημα μου ειναι οτι στο βημα για να περασω την TWRP, στο adb devices, μου βγαζει την συσκευη "unauthorized" και δεν μπορω να προχωρησω στα επομενα βηματα....

• Παράθεση από spideman3: “Παράθεση από Stamatis13: “Την ελληνικη ρομ θελω παιδια.Εγω τωρα εχω την παγκοσμια ” Developer: xiaomi-miui.gr/community/wsif/…i-Redmi-Note-3-PRO/#files Stable: xiaomi-miui.gr/community/wsif/…i-Redmi-Note-3-PRO/#files είναι για το Kenzo διάβασα ότι έχεις ” ρε παιδια, παρελαβα κι εγω σημερα ενα RN3Pro απο το BG, και θελω να μαθω ποια ακριβως εκδοση ειναι. KATE - kenzo...?? πως το βλεπω αυτο? EDIT: το βρηκα 2015112 = ΚΕΝΖΟ...!!! εχω κανει το Bootloader check και ειναι unloc…

• κι εγω την ιδια απορια εχω. εχω την 6,12,22 την κανουμε update απο την προηγουμενη, μεσα απο την εφαρμογη αναβαθμισης? η χρειαζεται κατι παραπανω?

• Red mi pro πρόβλημα bluetooth

cabdik - - Mi Bluetooth

Μήνυμα

Παράθεση από Nikkalit: “Συγνώμη για τα greeklish πριν ή φωτο ειναι::forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/27935/ =============== Ιαν 18th 2017, 10:57pm =============== πριν λίγες μέρες λειτουργούσε κανονικά το Bluetooth και έβρισκε συσκευές ενώ τώρα οχι....ευχαριστώ περιμένω βοήθεια σας.... =============== Ιαν 18th 2017, 11:02pm =============== Αλλες συσκευές τώρα βρίσκει το hands free δεν το βρίσκει φταίει το hands free?? ” φιλε μου, το Bluetooth για να μπει σε connection mode, πρεπει να κ…

• +2 κι απο μενα χτες και σημερα....! αντε και τους φαγαμε.............

• αλλη μια κι απο μενα....... cabdik

• Παράθεση από pechr: “ναι υπαρχει αυτη η τεχνολογια σε κατι ericsson δεκατιας... Ποια φωνητικη κληση βρε αδερφε; Αυτες ειναι τεχνολογιες ειναι μια φορα κι ενα καιρο, ποιος δουλευει φωνητικη κληση σε ενα smartphone. Βγαλε συντομευση επαφης στην αρχικη οθονη και με ενα κλικ θα καλεις... ” Παράθεση από geotzia: “Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα!! αλλά αν ντέ και καλά θέλεις φωνητικη κληση υπάρχουν ένα σωρό εφαρμογές στο market όπως αυτή πχ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.artostolab.voic…

• παιδια με φωνητικη κληση παιζει τιποτα...? υπαρχει ή θα υπαρξει δυνατοτητα...?

• επειδη δεν ζω στον δικο μου "κοσμο", οπου ολα ειναι στο "ιντερνετ", και επειδη υπαρχουν πολλοι περισσοτεροι ανθρωποι (απο οσο νομιζω εγω που ζω στο "δικο μου κοσμο"), οι οποιοι μπορει να χρησιμοποιουν SMS, σαφεστατα και θα ψηφισω ΝΑΙ στους 160 χαρακτηρες SMS. διοτι ...-αφου γινεται-, γιατι να ΜΗΝ υπαρχει....???

• αυτο το "αναμονη GSM" θα με κουφανει. καθε φορα που κανω επανεκκινηση το κινητο, αλλαζει ποσοστο. εχει παει απο 94 - 24 -75 -12%....!!!!

• Παράθεση από Panos Vgs: “Παράθεση από crapatzi: “Παράθεση από cabdik: “Παράθεση από geobas: “Ποιά Rom έσεις ?? Κάνε ένα Wipe cache & Wipe Dalvik Cache ... Δεν πρόκειται να χάσεις τίποτα ....... ” XTRV 6.11.24........ εκανα ενα Wipe, και θα δουμε..........δεν ανοιγει ουτε μετα το Wipe, η γκαλερι....!! επισης παρατηρω οτι το "αναμονη GSM" στη χρηση της μπαταριας ειναι πολυ υψηλο (94%)...!!! θα κανω Update στην 6,12,15 και θα δω πως θα παει....!! ” Welcome to the club (για το battery drain στο cell…

• Παράθεση από geobas: “Ποιά Rom έσεις ?? Κάνε ένα Wipe cache & Wipe Dalvik Cache ... Δεν πρόκειται να χάσεις τίποτα ....... ” XTRV 6.11.24........ εκανα ενα Wipe, και θα δουμε.......... δεν ανοιγει ουτε μετα το Wipe, η γκαλερι....!! επισης παρατηρω οτι το "αναμονη GSM" στη χρηση της μπαταριας ειναι πολυ υψηλο (94%)...!!! θα κανω Update στην 6,12,15 και θα δω πως θα παει....!!

• ρε παιδια, εγω εχω ενα θεματακι με το "αλμπουμ". δεν ανοιγει να δω τις φωτο μου. οταν παταω το εικονιδιο, παει να ανοιξει κα αμεσως ξανακλεινει. και μου βγαζει "closed gallery, no required permissions", ενω δεν βλεπω να μην εχει permissions....!!

• Παράθεση από Panos Vgs: “Παράθεση από cabdik: “οπως ηδη ανεφερα, εκανα Format data + wipe cache και μετα την τελευταια πληρη φορτιση, ολα δειχνουν να εστρωσαν.....!!! ειμαι πλεον σχεδον 48ωρες μετα την φορτιση και χωρις μεγαλη χρηση (οφειλω να ομολογησω), αυτη τη στιγμη που γραφω ειναι στο 52%......! ” ποια ρομ περασες φιλε; ” την XTVR 6.11.24 εβαλα απο την αρχη.

• οπως ηδη ανεφερα, εκανα Format data + wipe cache και μετα την τελευταια πληρη φορτιση, ολα δειχνουν να εστρωσαν.....!!! ειμαι πλεον σχεδον 48ωρες μετα την φορτιση και χωρις μεγαλη χρηση (οφειλω να ομολογησω), αυτη τη στιγμη που γραφω ειναι στο 52%......!

• αυτο το Full cover τζαμακι απο Vick... το παραγγειλα κι εγω. γιατι το αλλο που εστειλαν μαζι με το κινητο, και αφηνει κενα αριστ-δεξια, αλλα και δεν εφαρμοζει 100%...!