Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 327.

• Παράθεση από katsim: “Σκέφτομαι να μετακομίσω σε διπλανο νήμα και να πάρω το mi 8 lite αξίζει πιστεύετε η αλλαγή η σε mi 8 θα έχει νόημα;;; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” κοιτα.....σιγουρα θα εχεις καλυτερη καμερα για SELFIES .....αν σε ενδιαφερει αυτο...... κατα τα αλλα......... αναρωτιεμαι κι εγω.....!!!!

• Ωραια... μετα απο τερμα "δοκιμαστικη" ROM που ειχα, την Xtrv Global source, θα παω στην τελευταια Stable ROM XTRV...!! να δουμε κι εκει τι παιζει.......!!

• εμεις που εχουμε ακομα την Global XTRV ROM, να κανουμε FR, ειτε σε CN/Eu XTRV παμε, ειτε σε Stable..? επισης... αν εχω καταλαβει σωστα, εμας με Android 6, δεν μας επηρεαζει το antirollback...?

• εχει bugs η AROMA...?

• Νομίζω ότι θα περάσω κι εγώ την όχθη, αφού πλέον δεν έχει νόημα η global....! Την κατεβάζω..... Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από cabdik: “type-c to usb ” o ανταπτορας ηταν αυτος ...... Original Xiaomi USB Type-C Male to Micro USB Female Adapter for Xiaomi 6 Samsung S8 Sale - Banggood.com

• ενα θεμα που συναντησα προχτες, ηταν με την συνδεση ενος φλασακιου USB με ανταπτορα type-C to usb, και USB OTG καλωδιο. πριν αρχισετε τις ερωτησεις, να τις απαντησω. 1 το καλωδιο ειναι OTG, το χρησιμοποιω και στο ταμπλετ. 2 to φλασακι λειτουργει μια χαρα και σε PC και στο ταμπλετ με Android 7 3 το φλασακι περιεχει φωτο και βιντεο σε MP4 μορφη. συνδεοντας το λοιπον με το PRO, δεν ειδα καμια αντιδραση. μηπως ο ανταπτορας (type-c to usb) δεν ειναι ο σωστος? γιατι τα υπολοιπα τα δοκιμασα στο ταμπλετ…

• RE:

cabdik - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

Παράθεση από Kefalas99: “@cabdik Διακρίνω νευράκια;” Μα .....καθολου......ομως... Στάλθηκε από το CW-Hi8-super μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από Kefalas99: “Δηλαδή πάλι θα κάνουμε fr? Όλο αυτή η δουλειά θα γίνεται; ” Αγαπητε φιλε, αν δεv εχεις ορεξη για σκαλισματα, πας, και... μενεις, σε Stable ROM και δεν νοιαζεσαι ουτε για Source, ουτε για ΤΠΤ....!!!

• Παράθεση από tassosmer: “Εμείς έχουμε κανονικά cn/eu κάθε βδομάδα και η ομάδα δοκίμαζε global source. Επειδή η ανακοίνωση λέει ότι πλέον όλες οι συσκευές θα έχουν cn/eu φαίνεται ότι το source της global έχει προβλήματα. Σήμερα ή αύριο τα παιδιά θα βγάλουν την ρομ για το κινητό μας και θα είμαστε κομπλέ! Αν θυμάσαι η τελευταία δοκιμαστική global είχε θέματα και αποσύρθηκε! Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” φιλε tassosmer, εσεις μπορει να εχετε την cn/eu, εγω ομως και καποια…

• Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από Kefalas99: “ ” Αυτό από που προκύπτει ακριβώς ? Έχει βγει 8.10.18 μια χαρά από cn/eu source. ” δλδ εμεις που ειμαστε με την global, να την παρατησουμε και να βαλουμε πλεον την Cn/Eu 8.10.18....?

• Παράθεση από kostas_7: “..9dba328c0c37f90841a63379102078a1.jpg Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalλιγ ” λιγο..πολυ λιγο... εμενα βγαζει 80.000++ ο Χ20 ....κατι δεν καθεται καλα....!!!

• κι εγω Global 8.9.20...!!!!

• αυτο με τα SMS μου συνεβη πριν κανα 10 ημερο με την Cosmote Whats up, οπου δεν ηρθε μνμ για την ανανεωση της καρτας και εχασα το υπολοιπο του χρονου. αλλα ειναι θεμα ROM ή υπηρεσιας? γιατι επικοινωνησα με Cosmote και μου ειπαν οτι η υπηρεσια εστειλε το μνμ, και μου ανεφεραν και την ωρα που εσταλη...!! αν ειναι θεμα ROM ειναι σοβαρο.... και πρεπει να ελεγχθει... οπωσδηποτε..!!

• εντελως πληροφοριακα.... ετρεξα κι ενα Antutu με την τελευταια Global ROM........ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/58125/

• Ναι φιλε Κωστα, αλλα οσα και χλμ να εχει διανυσει, αυτο δεν παυει να εχει διαφορες με τις τελευταιες ROM..... αυτο σου εξηγω.

• ΝΑΙ ....οσο κι αν σου φαινεται παραξενο...παιζει τεραστιο ρολο....!! αν εχεις τετοια συσκευη και δοκιμασεις τις 3 τελευταιες ROM που ανεβαζει ο gkalen σε αυτο το νημα, μονο τοτε θα καταλαβεις τι σου λεω....!! ολα τα αλλα ειναι θεωριες για συζητηση.....!! το οτι ο MTK ειναι κακιστος στη διαχειριση μπαταριας, το ειδαμε απο την πρωτη μερα. δεν ειναι τωρινο φαινομενο. οταν εμεις με το REDMI PRO με τον ΜΤΚ ειχαμε εξαρχης πολυ μικροτερη διαρκεια μπαταριας απο το Redmi Note 3 με τον SD. παρ' ολο που κα…

• ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ...... γιατι δεν φαινεται να ειναι κατανοητο...!! μιλαμε για τις 3 τελευταιες ROM που βγηκαν, με ολα τα θεματα που ειχαν/εχουν. δεν μας ενδιαφερει στην συγκεκριμενη περιπτωση, ποσα "χλμ" εχουν ουτε ο επεξεργαστης, ουτε η μπαταρια. οταν βλεπεις διαφορα στην χρηση μπαταριας, στον ιδιο μηνα, δεν παιζει κανενα απολυτως ρολο η συσκευη. θα επαιζε ρολο, εαν συγκριναμε διαφορετικα κινητα, διαφορετικους επεξεργαστες, και ROM με αλλο Source. εμεις εδω, σε αυτο το νημα, πανω στην ΙΔΙΑ συσκευη, …

• Παράθεση από kostas_7: “Γιατί ο συγκεκριμένος mediatek δεν κάνει διαχείριση, τόσο απλά, είναι σα να έχεις ένα αυτοκίνητο 8000 κυβικών. Σκέψου τι κατανάλωση βενζίνης έχει αυτό το αυτοκίνητο. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” αυτο που λες, θα ειχε νοημα αν συγκριναμε διαφορετικους επεξεργαστες. εδω ομως, σε αυτο το θεμα μιλαμε για το συγκεκριμενο κινητο και για την συγκεκριμενη κατηγορια ROM. δεν μιλαμε γενικα και αοριστα....!! οταν στις τελευταιες 3 ROM, βλεπεις διαφορά στη…

• Παράθεση από Manoscanon: “Καλησπέρα σε όλους ,,, Άλλο ένα που παρατήρησα μετα την αναβάθμιση εκτός από τα THEMES που δεν ξέρω αν είναι πρόβλημα της rom η των miui-10 , το άλλο που παρατήρησα είναι ότι ενώ το πρωί που το βγάζω από τη φόρτιση είναι στο 100% και είναι όλα κλειστά (data ,wf) μετά από λύγα δευτερόλεπτα κατεβαίνει στο 92% ,,, γενικά δεν έχω θέμα με τη μπαταρία . Το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος αυτό ? ” Εχω αναφερει απο την πρωτη μερα που εβαλα την 8,9,30 οτι η διαχειριση "μου φαινοτ…