Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 66.
-
POCO F2 PRO
zoo - - Poco F2 Pro (Lmi)
ΜήνυμαΚαλημέρα στην παρέα. Χθες παρέλαβα κι εγώ το 6/128 σε άσπρο μετά από μεγάλη αναμονή... Πολύ καλό το βρίσκω, WiFi Calling Cosmote που με ενδιαφέρει πολύ λειτουργεί κανονικά, ακουστικό καλή ένταση κλπ όλα οκ. Λίγο αργό μου φαίνεται το δακτυλικό αλλά έχω ακόμη τη μεμβράνη του. Θα τη βγάλω, θα βάλω tempered της Nilkin και μετά θα δω τι και πώς. Έκανα το αίτημα για ξεκλείδωμα και τώρα περιμένω μία εβδομάδα να ξεκλειδώσω για να περάσω twrp & xtrv stable με τις εδώ οδηγίες. Άντε να δούμε, από το Nikel …
-
Αυτό σημαίνει ότι θέλει pairing ξανά με το κινητό. Ξεκίνα το mi fit και κάνε εκ νέου σύνδεση με το band. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
POCO F2 PRO
ΜήνυμαΤο παρήγγειλα τελικά. Σε κανένα μήνα που θα έρθει θα ξέρω... Ελπίζω να λειτουργεί γιατί αλλιώς την πάτησα. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
POCO F2 PRO
ΜήνυμαΤο ειδα. Ρωτάω όμως γιατί κάποιες δεν είναι στη λίστα αλλά λειτουργεί παρόλα αυτά. Προστίθενται αργά από την Cosmote. Δεν το έχω. Σκέφτομαι να το πάρω αλλά μου είναι άκρως απαραίτητη αυτή η υπηρεσία λόγω κακής κάλυψης στην εργασία μου. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
POCO F2 PRO
ΜήνυμαΞέρει κανείς αν λειτουργεί το WiFi calling της Cosmote; Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΝομίζω ότι πρέπει να διαγράψεις τις προεπιλογές από τον mi browser και μετά θα σε ρωτήσει. Δεν το έχω ενεργό οπότε δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά έτσι νομίζω Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΠαρατεταμένο πάτημα στην οθόνη, ρυθμίσεις, περισσότερα και κάτω από την επιλογή για συρτάρι εφαρμογών, "Σαρώστε προς τα επάνω στην αρχική οθόνη για άνοιγμα αναζήτησης". Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μια εναλλακτική μέχρι να φτιάξει το Mi Fit είναι η εφαρμογή Amazfit. Λειτουργεί κανονικά. Άκυρο, για το mi band 4 έγραφα... Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ghosting στην οθόνη
ΜήνυμαΕίδα ότι το κάνει ακόμη. Δεν είναι τόσο έντονο όσο ήταν με την προηγούμενη ROM αλλά είναι ακόμη εδώ. Ίσως είναι συνδυασμός οθόνης και ROM, δεν ξέρω. Φαίνεται πιο πολύ σε γκρι αποχρώσεις, όχι σε μαύρες και μετά από λίγη ώρα εξαφανίζεται. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ghosting στην οθόνη
ΜήνυμαTianma γράφει και το δικό μου. Πάντως μέχρι στιγμής δεν το έχω δει ξανά. Θα φανεί. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ghosting στην οθόνη
ΜήνυμαΣε εμένα προχθές έγινε νέα αναβάθμιση και δεν έχω δει να γίνεται ξανά. Ίσως δεν το παρατήρησα (αν και ήταν έντονο όταν γινόταν), ίσως ξεπεράστηκε. Θα το παρατηρήσω λίγες μέρες ακόμη και θα γράψω. Αν ήταν (ή είναι) οθόνη θα γίνει ξανά. Παρατήρησε το κι εσύ καλύτερα. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ghosting στην οθόνη
ΜήνυμαΤο κάνει και το note 7 μου. Ξεκίνησε ξαφνικά, μετά από αναβάθμιση επίσημης ROM και δεν το κάνει πάντα, οπότε σκέφτομαι μήπως είναι θέμα της ROM. (Ίσως δεν "καθαρίζει" σωστά την GPU, δεν ξέρω, δεν είμαι γνώστης). Εσένα πότε το ξεκίνησε; Το κάνει πάντα; Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΣωστά το λες, σε όλους πρέπει να το έστειλαν. Δεν έφτασε σε όλους όμως... 1 στα 4 το πήρε στο σπίτι μου. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΑπλά δεν το έστειλαν σε όλους. Στο σπίτι μου, 4 Xiaomi με ίδιες ρυθμίσεις, μόνο σε ένα ήρθε το μήνυμα... Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΕπιτέλους λειτουργεί το VoWiFi σε cosmote με την 11.0.6 EU. Επιτέλους! Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
wifi calling
zoo - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΕγώ κατάλαβα ότι για το RN7 (lavender) μιλάμε. Είμαστε σε αυτό το νήμα, έγραψε και lavender, θεώρησα ότι το "pro" μπήκε εκ παραδρομής... Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
wifi calling
ΜήνυμαΆντε ωραία! Ελπίζω να τη δούμε και σε PFGEUXM σύντομα... Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πρώτες γενικές ερωτήσεις
ΜήνυμαΣτο μενού "κωδικοί & ασφάλεια" μπορείς να ενεργοποιήσεις ότι θέλεις ή και τίποτα. Εκεί ρυθμίζεις κλειδώματα συσκευής και SIM. Όλα μπορούν να απενεργοποιηθούν αν θέλεις. Ψάξε λίγο παραπάνω εκεί. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk