Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-51 από 51.
-
Την ψάχνω και εγω για αγορα Mi9t ή...K20. Το Κ20 το βρισκω πιο φτηνό αλλά η διαφορά μηδενίζεται λόγω μεταφορικών της DHL απο Trisalliexpress (mi global store). Για Banggood Gearbest geekbuying δεν συζηταμε, το K20 ακριβότερο. Μιας που δεν με ενδιαφέρει η B20 αν ήταν η διαφορά στο 50ρικο θα χτυπουσα το k20 ή τουλαχιστον αν επαιρνα 128 k20 στην τιμη του 64 mi9t. Αν δεν αλλαξει κατι στα παραπανω βλεπω να καταληγω στο mi9t. Βλέπετε να κατηφορίζει και αλλο από το ψυχολογικό όριο των 300€ ή να το χτυπ…
-
ZTE Nubia Z7 και MIUI
Verbal Kint - - ZTE
Μήνυμα@valantisnas Δοκιμασε με αυτο το εργαλειο να του περασεις TWRP. Απο εκει και περα μπορεις να βρεις roms εδω για να δοκιμασεις.
-
Συσκευη: Redmi 2 pro (2/16 Gb) που αναγνωριζεται σαν 2014811. Ιστορικo: Ηρθε με ΜUI 7 V7.0.9.0.KHJCNCI China stable αλλαχθηκε σε GTV 7.3.3 stable και δουλευε αψογα για ενα χρονο περιπου. Μετα απο προσπαθεια να ξαναπερασω την Rom που ηδη φορουσε (xiaomi-miui-hellas-5.1.0_wt88047_Stable-V7.3.3.0) μου εβγαλε λαθος στο TWRP. Error 7 ελεγε. Κατα 99% το αποδιδω σε κακη εγγραφη του αρχειου στο otg usb stick που οταν το καταλαβα οτι ηταν χτυπημενο...ηταν αργα.... Και εχουμε και λεμε... Σε κανονικη εκινη…
-
Επαναφερω το θεμα για να μην ανοιγω καινουριο. Redmi 2 pro (2014811) με GTV 7.3 stable. Ειναι root και εχει TWRP recovery και εχω τις εξης αποριες.... 1) Θα μεινει το root και το TWRP recovery μετα την επαναφορα στις εργοστασιακες? 2) Η συσκευη θα αλλαξει ιδιοκτητη. Χρειαζεται να κρατησω τα στοιχεια του λογαριασμου Mi για χρηση με το επομενο κινητο Xiaomi ή σε καθε κινητο αλλαζεις account? Ευχαριστω εκ των προτερων.
-
ZTE Nubia Z7 και MIUI
Verbal Kint - - ZTE
ΜήνυμαΠηρα πριν απο καμια εβδομαδα το Ζ7 max Μετα απο αρκετο ψαξιμο του εβαλα Resurection remix 7.1.1 επανω γιατι η κινεζικη (5.0) ηταν ο ορισμος της αχρήστιας... Απορω πως ενα κινητο το οποιο υποστηριζει, υπερθρες, ραδιοφωνο, και 4K εγγραφη βιντεο, να εχει μια rom για 3 χρονια, με πανω απο 10 official updates, που δεν υποστηριjε ποτε τα παραπανω προτερηματα του κινητου..... Το κινητο ειναι παααρα πολυ καλο για τα λεφτα που εδωσα (115€+5€ θηκη-tempered) αλλα λογω Rom ειναι κακιστο σαν "out of the box"…
-
Παράθεση από CybeRedmi: “Είχα κι εγώ το ίδιο πρόβλημα με το play store στην Ελληνική stable 7.3.3.0, σε Xiaomi Redmi 2 (2014811 - 2/16GB) Ψάχνοντας διαπίστωσα ότι παρόλο που το play store αναβαθμιζόταν στην τελευταία έκδοση και λειτουργούσε κανονικά, μετά από επανεκκίνηση της συσκευής επανερχόταν στην αρχική έκδοση (την ενσωματωμένη στη ROM) και εμφανιζόταν το γνωστό πρόβλημα με την αποτυχημένη σύνδεση του λογαριασμού google. ” Εχω και εγω το 2014811- 2/16GB με την 7.3.3.0 stable. Δεν μπορεσα να…
-
Χαμενος στα thread...
ΜήνυμαΕυχαριστω για την γρηγορη και κατατοπιστικη απαντηση. Το G3 δεν θα το θεωρουσα καλο. Απλως πιο "ξεκαθαρο" και πιο..."ολοκληρωμενο" ισως. 5 εκδοσεις κινητου, 5 εκδοσεις software(της LG) και τελος. Root και TWRP για recovery με 10 λεπτα διαβασμα και αλλα 10 λεπτα βιντεο στο Youtube. Τωρα, επι του θεματος, εβαλα TWRP συμφωνα με τις οδηγιες σου (περιπου) αλλα δεν γνωριζω ποια απο ολες τις ROM να επιλεξω. 1) xiaomi-miui-hellas-5.1.0_wt88047_Stable-V7.3.3.0 Stable λεει, lolipop leei και μεσα στο .zip …
-
Επιβεβαιωνω το κακο κολημα του tempered glass. Τοποθετηθηκε απο υπαλληλο σε μαγαζι κινητων μιας και δεν εχω την εμπειρια να ρισκαρω. Το παλικαρι εδειχνε να ειναι εμπειρο αλλα οτι και να εκανε πανω στην γωνια αριστερα ειχε "αερα" Τωρα ή στραβος ειναι ο γυαλος (tempered) ή στραβα αρμενιζουμε(κινητο). Θα φανει στο επομενο tempered.
-
Χαμενος στα thread...
ΜήνυμαΤην καλήμερα μου στους κυρίους κατ αρχήν. Πριν απο μια εβδομάδα περίπου αγορασα το συγκεκριμενο κινητο κανονοντας μια (αποτομη) μεταβαση απο LG G3. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/15339/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/15340/ Απο τοτε εχω μπερδευτει τοσο πολυ, οσο ποτε αλλοτε με κινητο. Διαβαζω διαφορα thread για αλλαγη ROM απο κινεζικη σε ελληνικη αλλα δεν μπορω να βγαλω ακρη ποια βηματα και με ποια την σειρα θα ακολουθησω για να φτασω στο πολυποθητο σημειο να βαλω μια ρημα…