Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Παράθεση από keysmith: “ξεκινάει όπως φαίνεται η διάθεση του Miui 12 στις 18/6 για μια πλειάδα συσκευών και σύντομα και τη δικιά μας. Υπάρχει καμία περίπτωση να ενσωματώνει MIUI dialler/sms-messenger συμβατό με GDPR γιατί αυτός της google δεν παλεύεται.. ” για ποιο ακριβως προβλημα μιλας? δεν καταλαβαινω τιποτα

• Παράθεση από NasDriver: “Δύσκολο, η καλύτερη λύση είναι να ξεκλειδώσεις και να βάλεις την Ρώσικη official rom (αν υπάρχει) που είναι ακόμα με τις xiaomi εφαρμογές ” εγω εχω περασμενη την ρωσικη official 11.0.3

• lg g5 hdr+ 49968352582_88d5303874_c.jpgkel23 by foxy4270, on Flickr

• Παράθεση από George 21: “Παραθέτω μερικές με στοκ κ gcam.. IMG_20200601_211240 | George Amptel | Flickr IMG_20200601_211249 | George Amptel | Flickr IMG_20200601_211440 | George Amptel | Flickr IMG_20200601_211452 | George Amptel | Flickr IMG_20200601_212535 | George Amptel | Flickr IMG_20200601_212524 | George Amptel | Flickr IMG_20200601_210804 | George Amptel | Flickr IMG_20200601_210742 | George Amptel | Flickr ” Οχι Γιωργο...λιγα πραγματα.Κατι παει να γινει με gcam αλλα και παλι δε τσουλαει…

• Παράθεση από George 21: “Εγω από σήμερα έχω στα χέρια μου ένα mix 3..θα το δοκιμάσω κ θα ανεβάσω το βράδυ... ” Ενδιαφερον...για ναδουμε

• Παράθεση από keysmith: “Που θα πει αυτό το τραπέζι με όποιο από αυτά τα κινητά να το φωτογραφίσεις τα δύο πιάτα θα είναι ανεστίαστα το ένα ή το άλλο και δεν γίνεται αλλιώς. ” αρα ερχεσαι στα λεγομενα μου και επιβεβαιωνεις αυτο που γραφω eδω και 3 σελιδες. Οτι το Mi Note 10 δεν μπορει να βγαλει κοντινα πλανα με ολο το καδρο εστιασμενο. Αρα νορμαλ φωτο που ειναι εφικτες με την πλειοψηφια των καμερων...δεν βγαινουν με το Note 10. Αυτο που εσυ παρουσιαζεις ωσ χαρακτηριστικο ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ. Αμα θε…

• Παράθεση από tacolla: “Τι διάλογος να γίνει; αφού σου λέω για iso και βάθος πεδίου. Σου λέει ο φωτογράφος για αισθητήρες και τρόπους φωτογράφησης και εσύ επιμένεις στα δικά σου. Παρε lg. - ” εχω lg

• Παράθεση από tacolla: “Δεν έχω να σχολιάσω τίποτα. Βγάζεις καλύτερες φωτογραφίες με το LG, οπότε πάρε LG. Άσε μας λοιπόν στην ησυχία μας. ” Δε γινεται ετσι διαλογος χωρις επιχειρηματα. Σου απεδειξα με συγκριτικα οτι φακος του Mi note 10 ειναι ελαττωματικος. Πρωτον δεν μπορεις να βγαλεις φωτο σε κοντινη/μετρια αποσταση. Δευτερον, εντονο Lens flare Κοντρα σε φως. Το παρε Lg δεν ειναι επιχειρημα...ειναι πεταω τη μπαλα στην κερκιδα.

• Παράθεση από tacolla: “Αρκετά με τις φωτογραφίες. Υπάρχουν σεμινάρια να μάθει οποίος θέλει. Ας μιλήσουμε για το miui 12. Το έχει βάλει κάποιος; Είναι οκ; Έχει bugs; Ευχαριστώ πολύ ” να σχολιασεις τις φωτογραφιες που εβγαλα οπου φαινεται ξεκαθαρα ο προβληματικος φακος του Note 10. το lg την βγαζει χωρις lens flare και του note 10 Η φωτο δεν βλεπεται απο το lens flare. Μαντεψε ποιο κινητο εχει προβλημα...στοιχειωδης λογικη.

• Παράθεση από tacolla: “Παρε lg, Βλέπεις ότι το LG έχει iso 200 ενώ το xiaomi 2000 έτσι; Φυσικά δε ξέρω που έχεις εστιάσει, κ; Ι δε με ενδιαφέρει κιόλας. Συνέχισε να ανεβάζεις κακές φωτογραφίες. Πουλα το xiaomi σε κάποιον που ξέρει. Όλοι οι ειδικοί εθελοτυφλουν. Ζητώ ο επιμένων ” Βλεπεις οτι ενα προς ενα καταριπτω ολα σου τα επιχειρηματα. Και αφου ειμαι κακος φωτογραφος πως το lg την βγαζει τελεια και το νοτε την βγαζει χαλια???? και αφου ειμαι κακος φωτογραφος...αυτη η φωτο ειναι απο το ξενο sit…

• 1.lg g5 2.mi note 10 ...Οποιος δε βλεπει οτι εχει προβλημα ο φακος του νοτε 10 απλα εθελοτυφλει !!! 49957018336_a2f9fe3cf2_c.jpgπο22 by foxy4270, on Flickr 49905601011_741d2d0de6_c.jpgke12 by foxy4270, on Flickr

• Παράθεση από tacolla: “Παράθεση από NasDriver: “@tacolla , Αν και δεν είμαι γνώστης, με εξαίρεση την 4η που έκανε αντανάκλαση στην κάμερα το φως και το μάτι πάει εκεί αμέσως (όχι πως είναι κακή) η 3 και 5 είναι πολύ καλύτερες από του @foxy4270 , τουλάχιστον όσον αφορά το πρόβλημα με το φως (για το σύνολο δεν μπορώ να μιλήσω, δεν γνωρίζω) Για τις 1 & 2 ελλείψει γνώσεων δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη ” Η 4η είναι με dslr, όχι με το κινητό.Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με το φως. Και φυσικά πρέπει να ρίξε…

• Παράθεση από tacolla: “καλησπερα σας, δειτε φωτογραφιες με το mi note 10 και συγκρινεται με τον Nikkon 35mm 1.8 dx σε Nikkon D7000 2j6KFq6 2j6J5n1 2j6KHXv 2j6KAMo 2j5sYAD ” Καταρχην η τελευταια ειναι τραβηγμενη με ζουμ και διαφραγμα f/2.0 και μειωμενη εκθεση για να μη φαινεται το lens flare. Δευτερον το φως δεν χτυπαει πανω στο φακο Check this out αυτο συμβαινει οταν το φως ειναι πλαγια 49931633301_5a109f4fdf_c.jpgkel2 by foxy4270, on Flickr Οταν το φως χτυπαει στο φακο ομως συμβαινει αυτο 49884…

• Παράθεση από keysmith: “Παράθεση: “Τζαμπα μιλαμε φιλε μου η μαλλον κανεις πως δεν καταλαβαινεις. Η φωτο που εβαλες ειναι ασχετη...θελω ολο το καδρο να ειναι εστιασμενο. Σου εβαλα μια φωτο ητανε θολη, μετα λες πανε 30 εκ. πιο πισω.Παω πιο πισω βγαζω κι αυτη θολη. Μετα λες πανε 60-80 εκατοστα πιο πισω. Ε ενταξει χαιρω πολυ αν παω 3 μετρα πιο πισω θα βγουν ολα εστιασμενα. Ο φακος του νοτε 10 εχει προβλημα ...ειναι ελαττωματικος. Κι επειδη αναφερεσαι συνεχεια στο μεγαλο μεγεθος...το Lumia 1020 Ξερει…

• Παράθεση από keysmith: “Μα τα είπαμε αυτά. εσύ μπορεί να θες αλλά αυτός ο φακός για τόσο μεγάλο αισθητήρα 1/1.7'' με αυτό το φωτεινό διάφραγμα f.1,7 δεν μπορεί να στο δώσει με ένα κλικ από εκεί που κάθεσαι Ή θα κάνεις πίσω και crop και τρέχα γύρευε ή θα το αποδεχθείς. Υ.Γ. Όμως είσαι λάθος αν λογαριάζεις αυτό σαν χαρακτηριστικό ποιότητας (αν είναι όλα εστιασμένα είναι καλό αλλιώς δεν είναι). ένας άλλος φωτογράφος θα πει ευτυχώς δεν εστιάζει όλο το τραπέζει και έτσι οι φωτογραφίες μοιάζουν πιο φυ…

• Οριστε με το G5...δες πως βγηκε η οδοντοκρεμα που ειναι ακομα πιο κοντα απ'οτι στο note 10. Εστιαση στο κεντρο και ολο το καδρο ειναι σωστα εστιασμενο...οπως θα επρεπε να ειναι μια νορμαλ φωτο. Αυτη την φωτο δεν μπορει να την βγαλει το Mi Note 10...μπορει να βγαζει αστεροφωτογραφιες αλλα την συγκριμμενη δεν μπορει να την βγαλει. Συμπερασματικα 1. ο φακος του mi Note 10 ειναι προβληματικος 2. δεν μπορεις να βγαλεις κοντινα πλανα. 49914615207_4bdf8998f0_c.jpgC1 by foxy4270, on Flickr

• Παράθεση από keysmith: “εγώ όμως δεν σου είπα εστίαση στη σοκολάτα, σου είπα εστίαση στο πιο κοντινό σε εσένα αντικείμενο δλδ την οδοντοκρεμα. ” αμα ετσιασω στην οδοντοκρεμα θα βγει θολη η σοκολατα ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΔΡΟ ΕΣΤΙΑΣΜΕΝΟ...ΜΠΟΡΕΙς ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙς???

• Παράθεση από keysmith: “εγώ όμως δεν σου είπα εστίαση στη σοκολάτα, σου είπα εστίαση στο πιο κοντινό σε εσένα αντικείμενο δλδ την οδοντοκρεμα. επισης πως πήγες μισό μέτρο πίσω αφού η οδοντόκρεμα είναι πάλι στην άκρη (δεν έχεις κάνει crop αφού φαίνεται το υδατογράφημα της κάμερας). Δεν είπα να πας πιο πίσω και να τραβήξεις/παρασύρεις πιο πίσω και την οδοντοκρεμα. Η οδοντοκρεμα έπρεπε να είναι πιο κεντρικά. Παλι δεν με καταλαβαίνεις ” ρε συναδελφε? ελληνικα μιλαμε εχω ενα τραπεζι γεματο φαγητα που…

• Παράθεση από keysmith: “Παράθεση από foxy4270: “Παράθεση από keysmith: “Παράθεση από foxy4270: “Παράθεση από keysmith: “να τα συζητήσουμε; Το κυριότερο είναι ότι βγάζει "καλύτερες" φωτογραφίες (ότι θα πει για τους φωτογράφους "καλύτερες"). ” ” ” αυτο που εσυ αναφερεις ως χαρακτηριστικο στην ουσια ειναι μειονεκτημα.Οταν ολα τα υπολοιπα κινητα βγαζουν τη φωτο εστιασμενη και αυτο δεν μπορει...τοτε μιλαμε για μειονεκτημα.Ερωτηση ” Αν το δεις από την μεριά ότι θέλεις όλα να είναι καλά εστιασμένα, ναι…

• Παράθεση από keysmith: “Παράθεση από foxy4270: “Παράθεση από keysmith: “Αν θέλεις με την κύρια κάμερα οπωσδήποτε να τραβήξεις την οδοντόκρεμα σου εστιασμένη μπορείς να πας λίγο πιο πίσω και να τραβήξεις με 108Mp ” λαθος...και στα 108mp το αποτελεσμα ειναι ακριβως πανομοιοτυπο με αυτο του συγκριτικου.Συμπερασματικαο μεγαλος φακος ακτος απο πλεονεκτηματα εχει και αρκετα μεονεκτηματα.Δεν μπορεις να εστιασεις σε κοντινες/αποστασεις Εντονο Lens flare Κοντρα σε φωτα ” δεν θα άλλαζε η εστίαση επειδή θα…