Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Παράθεση από dhmlaz: “Καλό είναι να μην υπάρχουν αντιπαραθέσεις. Και καλό είναι αυτός που ξεκίνησε με προσβλητικό τρόπο να τις είχε σταματήσει. Αν και ειδήμων δεν μπορεί να ξεχωρίσει ακόμα φωτογραφία από thumbnails. Στην προσπάθεια να προσβάλει δεν απάντησα. Όταν βρήκα και ξεκαθάρισα κάποια πράγματα για την συσκευή ανέβασα φωτογραφίες χωρίς κανένα σχόλιο προς κανέναν. (Μπορεί να τις ονομάζει όπως τις φαντασιώνεται) . Το να ξαναπροσπαθεί να βάλει ζητήματα κάποιος που ισχυρίζεται ότι είναι και δάσ…

• Παράθεση από dhmlaz: “foxy4270 Ειναι σαφές ότι δεν μπορεις ούτε αποστάσεις να μετρήσεις , και πολύ περισσότερο να εκτιμήσεις και δεν έχεις και την δυνατότητα με αυτή την συσκευή να ξεπεράσεις προβλήματα άγνοιας χειρισμού, οπότε έχεις τα προβλήματα της άγνοιας των λειτουργιών . Μπες στο τηλεγράφημα , αφού δεν σου αρέσει τίποτα άλλο και διάβασε οδηγίες χειρισμού. ” Καταρχην αυτα που ανεβαζεις δεν ειναι φωτογραφιες αλλα thumbnails. Οταν ανεβασεις κανονικες φωτο οπου θα μπορουμε να τις δουμε σε πληρ…

• Παράθεση από dhmlaz: “Λύση στο πρόβλημα με την ΟΤΑ ενημερωση δεν υπάρχει ακόμα για το Μι ΝΟΤΕ 10. Ανεβάζω φωτογραφίες μετά την διορθωσουλα στις 21 του Μήνα από απόσταση 5,80 του μέτρου κόντρα στο φως στην πρωτη φωτο λαμπτήρων με 25000 Λουξ. ” Προβολεας σε πολυ πιο κοντινη αποσταση απο τις δικιες σου ...και κανονικη φωτογραφια οχι screenshot 49917514272_b72d1bc935_c.jpgkle12 by foxy4270, on Flickr

• Παράθεση από keysmith: “β) το lens flare ομοίως είναι εντονότερο ” Γι αυτο που ρωτησες...δε τιθεται θεμα να ειναι λερωμενος ο φακος η να εχει καποιο προστατευτικο γυαλι. Γιατι ανεβασα φωτο απο το γκρουπ στο Telegram Που δειχνει ακριβως το ιδιο προβλημα. Αρα ειναι γενικο το θεμα.

• mi Note 10 GCam 7.2 Pitbull 49917514272_b72d1bc935_c.jpgkle12 by foxy4270, on Flickr

• Παράθεση από chrisnik: “Να κανω μια ερωτηση. Αλλαξα γραμμη στο σπιτι κ απο adsl πηγα σε vdsl με αλλαγη εννοειται στο ρουτερ. Μολις συνδεθηκα ειδα αμεσως τρελη καταναλωση στη μπαταρια του κινητου. Με το ζορι βγαζω μια ημερα κ στο standby τρωει τρελα την μπαταρια. Τωρα που ειμαι στη δουλεια η καταναλωση κ ενω το σημα δεν ειναι τοσο καλο οσο στο σπιτι εχω ηδη 3 ωρες sot κ εχω 82% μπαταρια.... Τι γινεται??? ” και τι σε πιασε κι αλλαξες συνδεση???

• Λοιπον και οι δυο φωτο ειναι τραβηγμενες απο την ιδια αποσταση, σε 16¨9, και με εστιαση στο κουτι σοκολατας. Πρωτη με LG G5 και δευτερη Mi Note 10. Απο κατω ειναι τα αντιστοιχα crop 100%. τα συμπερασματα δικα σας 49914615207_4bdf8998f0_c.jpgC1 by foxy4270, on Flickr 49914314731_589787a255_c.jpgC2 by foxy4270, on Flickr 49913816928_c3b62593cb_c.jpgC1CROP by foxy4270, on Flickr 49913817553_9c9b799b07_c.jpgC2CROP by foxy4270, on Flickr

• υπαρχει κανονικα απλα εχει αλαξει λιγο το μενου

• Απο το φορουμ του mi note 10 στο Telegram. Αποδεικνυει τον ισχυρισμο μου.... 49910364698_15be873383_c.jpgtel1 by foxy4270, on Flickr

• Παράθεση από dhmlaz: “ΙΣΧΥΣ 8400 W ” καμια σχεση. Δυνατο φως να χτυπαει κοντρα στον φακο λεμε...και κοντινα πλανα.Αυτη ειναι μακρυνη.

• Παράθεση από tacolla: “Για δοκίμασε ρε foxy με άλλο πρόγραμμα, γιατί τέτοιες φωτογραφίες δεν έχω βγάλει ποτέ. Μήπως έχει κάποιο πρόβλημα το κινητό σου; μηπως έχεις βάλει κάποιο τζαμακι; Έψαξα και στο Google για τέτοιο πρόβλημα και μόνο τα δικά σου λόγια έχω βρει. Όσο για την εστίαση 100 φωτογραφιες και να βγάλεις με 1,7 φακό σε χαμηλό φωτισμό με κοντινα αντικείμενα, το ίδιο αποτέλεσμα θα έχεις ότι κινητό και να χρησιμοποιηθεί. Απλά σε μια dslr θα αλλάξεις το διάφραγμα. Δυστυχώς στους φακούς των …

• Παράθεση από babis306: “Φτάνει πια ρε γμτ..... Οποιανου δεν του αρέσει ας το πουλήσει, έλεος..... ” Ετσι δε γινεται διαλογος φιλε μου Εαν εχεις να αντιπαραθεσεις καποιο επιχειρημα...εδω ειμαστε να το ακουσουμε.

• Παράθεση από Octaviastikos: “Σας βλέπω να πηγαίνετε για banακι... Ηρεμιστε... Ο καθένας σας έχει την δική του άποψη...μην μαλώνετε... ” Με μια διαφορα. Η δικη μου αποψη δεν βασιζεται μονο σε λογια αλλα ειναι τεκμηριωμενη με δειγματα φωτογραφικα. Τι να πεις τωρα εδω? να κλεισεις τα ματια και να πεις οτι η καμερα του Mi note 10 εχει ποιοτητα DSLR? 49905601011_741d2d0de6_c.jpgke12 by foxy4270, on Flickr

• Ακομη ενα χαρακτηριστικο παραδειγμα που δειχνει ποσο κακος ειναι ο φακος του Mi note 10 ...και ποσο κακη υλοποιηση εχει γινει απο την Xiaomi. H καμερα ειναι θεμα Marketing Στο αυτοματο με εστιαση στο κεντρο...δειτε πως βγηκε το χαρτι με την αποδειξη στη δευτερη φωτο. Συμπερασματικα, ουτε την πιο απλη φωτογραφια δεν μπορεις να βγαλεις με την καμερα. Για να βγουν ολα εστιασμενα πρεπει να τραβηξεις απο 3 μετρα μακρυα...τραγικα πραματα εν ετει 2020...αυτα. 49903184891_a368dd2c07_c.jpgφ1 by foxy4270,…

• Παράθεση από tacolla: “Foxy μη βάζεις το όνομα μου στο στόμα σου σε παρακαλώ. Οι ειδικοί έχουν γράψει. Smartphone Reviews - DXOMARK Εσύ συνεχίζεις. ” κανε μας τη χαρη ...απο φωτογραφια εχεις μαυρα μεσανυχτα. Κανεναν ειδικο δεν πιστευω...μονο τα ματια μου. Οσο για το DxoMark κλαινε και οι πετρες. Ο φακος toy mi note 10 ειναι για τα μπαζα...δεξου το για να παμε παρακατω.

• Παράθεση από dhmlaz: “Επίσης κάποιος που ισχυριζεται ότι ξέρει απο φωτογραφιες , θα μπορούσε εαν έψαχνε το MI Note 10 , και έκανε λήψεις είτε ημέρα , είτε βράδυ να παει στις ρυθμίσεις Pro και να αλλάξει ταχύτητα , και ευαισθησία. Απλά μαθήματα φωτογραφικής τέχνης. Τα υπόλοιπα είναι όπως ΄ςχουν γράψει αρκετοί. Πριν αγοράσεις ψάχνεις για λίγο μετά την κυκλοφορία. Εκτός και εαν θέλει κάποιος σε όλα auto, οπότε παίρνει οποιοδήποτε τηλεφωνο μεχρι 64ΜΡ. αυτά προς το παρόν ” Ρε συναδελφε μη κανεις και …

• Παράθεση από dhmlaz: “Είναι σαφές ότι το realme δεν εχει την δυνατοτητα να γραψει στο βαθος πεδίου που έχει γράψει το Mi Note 10 ” ασχετο αυτο που εγραψες. Δεν εξεταζουμε ποιο εχει καλυτερη καμερα. Το γεγονος οτι το Μι Νοτε 10 εμφανιζει εντονο Lens flare κοντρα σε εντονο φως τη νυχτα ...παραμενει αδιαμφισβητητο. Αυτο συμβαινει ειτε τραβηξεις Manual, 108, αυτοματο παντου. Εχει να κανει με το anticoating protection που χρησιμοποιειτε στο φακο. Αμα ειναι της πλακας , αυτα ειναι τα αποτελεσματα

• Παράθεση από tacolla: “Μην προσπαθείς να με πείσεις. Ούτε τον εαυτό σου δεν πείθεις φίλε μου. Είναι κακές φωτογραφίες. Πουλα το και ξεκουμπισου απο εδώ. Πάνε πάρε HTC, LG, ή όποια άλλη βαλουτα νομίζεις ότι βγάζει καλύτερες φωτογραφίες. Οι ειδικοί το έβαλαν στην Πρώτη θεσηκαι μετά από 5 μήνες είναι στην όγδοη θέση. Αλλά είπαμε, εσύ ξέρεις καλύτερα. Και το αποδεικνύεις κιόλας, χαχαχαχαχα ” ο φακος ειναι απο πατο μπουκαλιου?

• Παράθεση από tacolla: “Την καλύτερη μηχανή να έχεις, με τον καλύτερο φακό, μπορείς να τραβήξεις λάθος φωτογραφία. Και εκεί που έδωσες 10 χιλιάδες ευρώ για να πάρεις dslr με φακό στα 2,8, να βγάλεις καλύτερη φώτο με μια Kodak 5mp που ειχες πάρει πριν 10 χρόνια. Φυσικά δε φταίει η μηχανή αλλά ο φωτογράφος. ” εσυ προσπαθεις να δικαιολογησεις την αγορα που εκανες? σου ανεβασα δειγματα απο Note και htc u11. To mi note 10 εχει απαραδεκτο Lens flare ...ενω το htc δεν εχει τιποτα. Και τις δυο τις εβγαλα…

• Παράθεση από chrisnik: “IMG-20200301-155150.jpg IMG-20200505-125940.jpg Παιδες ας ηρεμησουμε λιγο. Δεν υπαρχει λογος να τσακωνεστε. Ο foxy αφου δεν του αρεσει λογικο ειναι να το δωσει. Ο καθενας εχει την γνωμη του κ δεν υπαρχει λογος για αντιπαραθεση. Τα αποτελεσματα του foxy εγω δεν τα βλεπω στο δικο μου. Δεν μου εχει εξαφανισει ποτε ουρανο. Εχω τραβηξει κ εγω τετοιες φωτο απο αλλα δεν τις εχω να τις ανεβασω. ” δες πως εβγαλε τα φωτα το νοτε και πως το Htc