Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από tacolla: “Ότι είσαι κακός φωτογράφος. Αλλά μάλλον όλοι οι άλλοι δεν ξέρουν και ξέρεις εσύ. ” ρωτα τους χρηστες του forum εαν ειμαι κακος φωτογραφος . Στο αυτοματο εντελως. Η φωτο ειναι Overexposed ...τον ουρανο τον εξαφανισε εντελως 49895346636_f60c143ff1_c.jpgq12 by foxy4270, on Flickr
-
Παράθεση από tacolla: “Η πρώτη φωτογραφία έχει απόσταση, μάθε από φωτογράφιση. Τα ίδια λες συνεχώς. Κάνε και με το mi note 10 την φωτογράφιση με την ίδια απόσταση να δεις αποτέλεσμα. ” και οι δυο φωτογραφιες ειναι τραβηγμενες απο την ιδια αποσταση απο την καρεκλα του υπολογιστη , αστο φιλε δεν πειθεις...
-
Παράθεση από tacolla: “Ειλικρινά ρε foxy πρέπει να έχεις εμπάθεια με το κινητό. Θέλω να μου δείξεις μια φωτογραφία ίδια με αυτή που έχεις κολλήσει με άλλο κινητό. Σου είπα ότι μέσα και με χαμηλό φωτισμό και με αντικείμενα κοντινα είναι επόμενο να μην εστιάσει παντού. Εξωτερική φωτογραφία με επαρκή φωτισμό βγαίνουν όλα τα αντικείμενα σε όλο το βάθος πεδίου πεντακαθαρα. Άλλωστε γιαυτό το λόγο το κινητό ήταν το κορυφαίο στη φωτογραφία όταν βγήκε. Όταν βάζεις το φακό να χτυπά απευθείας πάνω σε φως ε…
-
Παράθεση από tacolla: “Ειλικρινά ρε foxy πρέπει να έχεις εμπάθεια με το κινητό. Θέλω να μου δείξεις μια φωτογραφία ίδια με αυτή που έχεις κολλήσει με άλλο κινητό. Σου είπα ότι μέσα και με χαμηλό φωτισμό και με αντικείμενα κοντινα είναι επόμενο να μην εστιάσει παντού. Εξωτερική φωτογραφία με επαρκή φωτισμό βγαίνουν όλα τα αντικείμενα σε όλο το βάθος πεδίου πεντακαθαρα. Άλλωστε γιαυτό το λόγο το κινητό ήταν το κορυφαίο στη φωτογραφία όταν βγήκε. Όταν βάζεις το φακό να χτυπά απευθείας πάνω σε φως ε…
-
Παράθεση από geoanto555: “Κοιτα, η συσκευή είναι καλή σε γενικές γραμμές. Η μπαταρία δουλευει σαν 4αρα αλλά πιστεύω θα στρώσει λίγο ακόμη. Η κάμερα είναι καλή σε γενικές γραμμές αν και σε σημεία μου δίνει την αίσθηση (ειδικά σε γρήγορες φωτός) ότι το μιξ τα πήγαινε καλύτερα . Φυσικά αν το στήσεις αυτό έχει καλύτερη κάμερα αν κ αυτό πιστεύω είναι στην κρίση του καθενός . Περιμένω να ξεκλειδωσω και θα δω τι παίζει γενικότερα .. ” Η καμερα εχει πολυ δυνατο Nigth mode...Ισως το πιο φυσικο που υπαρχε…
-
Παράθεση από Octaviastikos: “@geoanto555 καλορίζικο και καλομηλιτο το φίλε μου είναι πολύ καλό και πολύ δυνατό όσο το είχα στα χέρια μου τώρα βλέπω τις αναρτήσεις του φίλου μου του @foxy4270 δάσκαλου εκεί πέρα από την Αριδαία και το χαίρομαι μπράβο το παιδί που το πήρε όσο για την μπαταρία όσο το είχα στα χέρια μου η μπαταρία στη δική μου πάντα χρήση μιλάω μου έβγαζε άνετα μιάμιση μέρα ” Βασικα εμενα δεν με ικανοποιησε η συσκευη και ηδη σκεφτομαι να το πουλησω. Μαλλον δεν ειναι για μενα...
-
Παράθεση από geoanto555: “Το παρέλαβα και εγώ χθες το pro μοντελο. Η πρώτη εικόνα που έχω είναι καλή. Η οθόνη του πολύ δυνατή , επεξεργαστικα είναι οκ , τίποτα που με προβληματίζει. Οκ δεν είναι 845 που είχα αλλά με κατέβασμα λίγο τα γραφικά δείχνει ταχύτατο . Κάμερα πολύ καλή από τις λίγες δοκιμές που έκανα. Στα μείον είναι το σήμα wifi, χειρότερα από αλλες συσκευές που είχα αλλά τπτ τραγικο. Επίσης η μπαταρια σε καμία περίπτωση δεν έχει την απόδοση μιας 5αρας. Η κατανάλωση ακόμη και σε αναμονή…
-
Παράθεση από Antonis83: “Το Mi Note 10 και το Realme X2 pro βγάζουν τρομερές φωτογραφίες. ” Εγω διαφωνω σχετικα με το Μι Note 10. Βγαζει εξαιρετικες φωτογραφιες υπο συγκεκριμμενες συνθηκες ομως. Η ποιοτητα του φακου ομως ειναι για τα μπαζα και σε πολλες περιπτωσεις ...οπως σε κοντινα πλανα και κοντρα σε φωτα...οι ληψεις δεν ειναι καλες. 49884277821_70ca4bf91f_c.jpgκε10 by foxy4270, on Flickr
-
Παράθεση από tacolla: “Παράθεση από foxy4270: “καταλαβες τωρα τι θεμα εχει ο φακος. Σε κοντινα πλανα ειναι απαραδεκτος. Η ειναι κακης ποιοτητας ο φακος η ειναι καποιο κατασκευαστικο λαθος απο την Xiaomi. Αλλη εξηγηση δεν υπαρχει. ” Ρς φίλε, έτσι είναι η λειτουργία όλων των φακών, τι δεν καταλαβαίνεις;Για να βγάλεις καθαρή φωτογραφία πρέπει να ρυθμίσεις το f. Βάλε στη λειτουργία σελφι στο πορτραίτο το f να είναι στην πρώτη 1 και μετά 14. Απλά πράγματα Λέγεται βάθος εστίασης. Το πρόβλημα με τις φω…
-
Παράθεση από chrisnik: “Ναι το προ... Νομιζα οτι το ειχα αναεφερει πιο πανω. Τεσπα. Μην κρινεις απο τα μωρομαντηλα. Ειναι τσαλακωμενα. Η κρεμα βγηκε αψογα. Οπως κ το αντισηπτικο που εκανα focus. Κουβεντα να πιανουμε γιατι για να δεις αυτα που λες κ εσυ οτι βλεπεις στο απλο πρεπει να κανεις ζουμ τρελο. Γενικα το κινητο ειναι αψογο για εμενα απο θεμα φωτο οσο μπορει δλδ ενα κινητο να αποτυπωσει καλυτερα ” 49883275818_d22438b2f9_c.jpgcr1 by foxy4270, on Flickr 49883801106_8c32622e58_c.jpgcr2 by fox…
-
Παράθεση από chrisnik: “IMG-20200511-204050.jpg free image hosting Στα ματια μου μια χαρα φαινονται. Λιγο τα μωρομαντηλα αλλα ειναι κ τσαλακωμενα... Δεν ξερω αν κανει διαφορα οτι το δικο μου ειναι το pro με 8p lenses. Τι να πω. Ψειριζουμε τωρα... ” ρε συναδελφε το pro εχεις και δεν μιλας τοση ωρα? καμια σχεση ...το απλο εχει 7 φακους το αλλο εχει 8. αν και σε αυτη που εβγαλες την τελευταια βλεπω το ιδιο προβλημα