Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από chrisnik: “IMG-20200511-201623.jpg @foxy4270 τι με βαζεις κ κανω ρε φιλε.... Εμενα το αποτελεσμα με καλυπτει πληρως... Πραγματικα δεν ζηταω κατι παραπνω απο καμερα κινητου. Συνεχεια με αφηνει με το στομα ανοικτο με τα αποτελέσματα που φερνει... ” ρε οχι στην ιδια ευθεια...κατα μηκος σου λεω
-
Παράθεση από dhmlaz: “Oi φωτογραφείς που βγάζει σε εμένα είναι πεντακάθαρες , όσο κοντά και εάν γίνεται η λήψη. Εκτός και εάν κάνεις λήψη στην επιλογή πορτρέτο. Τότε πράγματι τα γύρω θολώνουν. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΓΚΙΑ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ” δεν εχεις depth of field εδω περα γι αυτο βγηκε καθαρη. Κανε το εξης...βαλε σε ενα τραπεζι 5-6 πιατα με φαγητο και κανε εστιαση στο κεντρο να δεις πως θα βγουνε
-
Παράθεση από chrisnik: “Δεν ξερω τι εχει γινει.. Εχεις κανει καποια αναβαθμιση σε android 10? Σε εμενα ειναι πεντακαθαρες παντου. Το κοιταξα τωρα που το ειπες αλλα δεν μου τις θολωνει οπως εσενα. ” για βγαλε μια παρομοια με τη δικια μου και ανεβασε την Παράθεση από tacolla: “Φίλε μου foxy, έτσι λειτουργούν οι φακοί. Έχω dslr εδώ και 10 χρόνια, έχω παρακολουθήσει σεμινάρια φωτογραφίας, και έχω κάνει και επαγγελματικές δουλειές. Όλοι οι φαοκοι δουλεύουν με το διάφραγμα. Όσο το f(διάφραγμα) είναι μ…
-
Παράθεση από tacolla: “Παράθεση από foxy4270: “Παράθεση από tacolla: “Καλημέρα σας, μετά από 15 περίπου μέρες χρήσης του κινητού (mi note 10 pro) έχω να πω τα παρακατω 1) εκπληκτικές λήψεις φωτογραφιών, σε τέτοιο σημείο που ενώ είμαι χρήστης dslr, δε βρίσκω ιδιαίτερο λόγο να κουβαλάω μαζί μου φωτογραφική και φακούς. 2) ουδέποτε με ενόχλησε η μικρή καθυστέρηση στην επεξεργασία των φωτογραφιών 3) η οθόνη είναι όλα τα λεφτά, προέρχομαι βέβαια από το mi note 3, που είχε απλή αλλά καλή ips 4) η μπατα…
-
Παράθεση από tacolla: “Καλημέρα σας, μετά από 15 περίπου μέρες χρήσης του κινητού (mi note 10 pro) έχω να πω τα παρακατω 1) εκπληκτικές λήψεις φωτογραφιών, σε τέτοιο σημείο που ενώ είμαι χρήστης dslr, δε βρίσκω ιδιαίτερο λόγο να κουβαλάω μαζί μου φωτογραφική και φακούς. 2) ουδέποτε με ενόχλησε η μικρή καθυστέρηση στην επεξεργασία των φωτογραφιών 3) η οθόνη είναι όλα τα λεφτά, προέρχομαι βέβαια από το mi note 3, που είχε απλή αλλά καλή ips 4) η μπαταρία βγάζει 1,5 μέρα με πολύ χρήση (πάνω από 7 ώ…
-
Παράθεση από shamrock1404: “Εγώ έχω θέμα με την κάμερα... Πολλές φορές ανοίγω την εφαρμογή και τρωει σκάλωμα.. Δεν αλλάζει μεταξύ των modes, ούτε βγάζει φωτογραφία.. Παρά μόνο αν πατησω στην προηγούμενη φωτογραφία που έχω τραβήξει κ ξαναμπώ στο μενού της κάμερας.. Ή αν βγω εντελώς και ξαναμπώ! Έχω κάνει επαναφορά κτλ... Είναι κάποιο γενικό bug, που θα στρωσει με update? ” ναι κι εγω το εχω. Δεν ανταποκρινεται η καμερα, θελει κλεισιμο και ανοιγμα