Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 130.
-
Το κινητό με το που το παρέλαβα έβαλα την 7.1.5 ελληνική developer. Ήταν μακράν χειρότερα αλλά και με αυτήν που έβαλα τώρα δεν μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος όσον αφορά την αθτονομια.Στα υπόλοιπα όλα super...Σου στέλνω άλλο ένα screenshot της τελευταίας ώρας με 0 sot.forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/28229/
-
Ειχα βάλει αρχικά το bluemail καθώς είναι κορυφαίο και μακράν καλύτερο από την stock εφαρμογή και την αφαίρεσα πριν από 4 μέρες αλλά πάλι έχω τα ίδια αποτελέσματα. Δοκίμασα να βάλω και το mpdecision enable το πέρασα αλλά έχω την υποψία ότι δεν περάστηκε σωστά.Μου βγάζει διαφορά fail στο twrp αν και ολοκληρώνεται η διαδικασία. Στο boot patch βγάζει fail...Βλέπω σαν τελευταία δοκιμή να περάσω την ρομ από το mi-globe αποπου βρήκα και το mpdecision patch μήπως και γίνει κάτι διαφορετικό...
-
Παράθεση από flxas: “ Εκλεισα και το find device... Οι υπολοιποι κατοχοι του mi5 ειστε στην ιδια κατασταση με εμενα ? Λεω μηπως γυρισω σε miui7 μηπως ειναι καλυτερα οσον αφορα την μπαταρια... Οσο για το govtuner φιλε @tasosko εσυ το εχεις περασει φιλε μου ? γιατι φοβαμαι να το σκαλισω περισσοτερο το τηλεφωνο μην φαει κανενα κολλημα και εχουμε μετα πηγαινε ελα κινα και 3 μηνες καθυστερηση ... Επισης , το mpdecision patch ειναι ενσωματωμενο στην 6.11.10 ? Η πρεπει να το περασουμε μονοι μας και αν …
-
Παράθεση από tasosko: “Παράθεση από flxas: “Καλησπερα στην ομαδα. Το κινητο το εχω 3 βδομαδες πλεον. Σε ολα ειμαι υπερευχαριστημενος. Υπαρχει ομως καποιος τροπος για καλυτερη αυτονομια? Εχω την υποψια οτι δεν μπαινει σε deep standby... Και το λεω αυτο καθως ολο το πρωι ειμαι στο τρεξιμο και δεν ασχολουμαι με το κινητο. Τα δεδομενα τα εχω ανοιχτα βεβαια για ληψη mail , viber etc. Με μηδενικη δηλαδη screen on time το μεσημερι μετα απο 5 ωρες εκτος φορτισης καταληγω στο 75% . Ειχα κανει το update σ…
-
Καλησπερα στην ομαδα. Το κινητο το εχω 3 βδομαδες πλεον. Σε ολα ειμαι υπερευχαριστημενος. Υπαρχει ομως καποιος τροπος για καλυτερη αυτονομια? Εχω την υποψια οτι δεν μπαινει σε deep standby... Και το λεω αυτο καθως ολο το πρωι ειμαι στο τρεξιμο και δεν ασχολουμαι με το κινητο. Τα δεδομενα τα εχω ανοιχτα βεβαια για ληψη mail , viber etc. Με μηδενικη δηλαδη screen on time το μεσημερι μετα απο 5 ωρες εκτος φορτισης καταληγω στο 75% . Ειχα κανει το update σε nougat ελληνικη και με την βοηθεια του @ta…
-
Παράθεση από oceanus: “καλημερα παιδια εχω βαλει 3 μεταφραστες γλωσσας απο το play store και ενω ακουγεται κανονικα η μεταφραση να μηλισω δεν μπορω το μικροφωνο δεν δουλευει λεει not suport λειπει καποιο αρχειο εχω τι ρομ stable εδω απο τι κοινοτητα.αλλα ουτε στο αλλο redmi δουλευει που φοραω ρομ απο κινεζομαγαζο ” Φιλε μου δοκίμασε να εγκαταστήσεις την εφαρμογή google από το playstore και μετά πήγαινε να αλλάξεις και να βάλεις τα ελληνικά σαν κύρια γλώσσα ή οποιοσδήποτε γλώσσα θέλεις να μεταφρά…
-
Εγω πάντως παιδιά με το λογαριασμό μου έχοντας κάνει αίτηση για unlock δεν έλαβα ποτέ μήνυμα για παραχώρηση δικαιώματος. Παρ όλα αυτά χρησιμοποιώντας την εφαρμογή mi unlock κατάφερα και ξεκλείδωσε κανονικά...
-
Παράθεση από ribben: “Παράθεση από flxas: “Παράθεση από ribben: “Τριτη συνεχομενη βδομαδα χωρις 7αρι το κινητακι μου (Mi4C) γιατί δεν το αγαπάτε λίγο ρε παιδία?!!? ” Γιατι ρε παιδιά βιάζεστε να πάτε στο nougat? Εγώ με mi5 που παρέλαβα την περασμένη εβδομάδα αναγκάστηκα να πάω πίσω σε marsmallow καθώς είχα πολλά προβλήματα σταθερότητας. Κάτι που να είναι καλύτερο δεν παρατήρησα. Αν αλλάξει σε miui9 το καταλαβαίνω. Αλλά έτσι δεν υπάρχει κανένας πραγματικά λόγος...Ίσα ίσα για να λέμε πως στο versio…
-
Παράθεση από ribben: “Τριτη συνεχομενη βδομαδα χωρις 7αρι το κινητακι μου (Mi4C) γιατί δεν το αγαπάτε λίγο ρε παιδία?!!? ” Γιατι ρε παιδιά βιάζεστε να πάτε στο nougat? Εγώ με mi5 που παρέλαβα την περασμένη εβδομάδα αναγκάστηκα να πάω πίσω σε marsmallow καθώς είχα πολλά προβλήματα σταθερότητας. Κάτι που να είναι καλύτερο δεν παρατήρησα. Αν αλλάξει σε miui9 το καταλαβαίνω. Αλλά έτσι δεν υπάρχει κανένας πραγματικά λόγος...Ίσα ίσα για να λέμε πως στο version βλέπουμε 7 αντί για 5.1???
-
Αντοχη μπαταριας στο mi5 [SOLVED]
flxas - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΣε ευχαριστώ πολύ για τον πλήρη οδηγό. Αν κολλήσω κάπου θα ενημερώσω αν και δεν νομίζω ...Πιο αναλυτικά δεν γίνεται. Καλό βράδυ =============== Ιαν 13th 2017, 3:00pm =============== Περιττο να πω πως η διαφορα μεταξυ της 7.1.5 και της 6.11.10 ειναι μερα με νυχτα. Ευχαριστω παρα πολυ τον @tasosko και ολους οσους ενδιαφερθηκαν... Οχι μονο καλυτερη αυτονομια αλλα και γενικη συμπεριφορα του τηλεφωνου. Αμεση ανταποκριση στα παντα. Ετσι οπως θα επρεπε να ειναι μια συσκευη με τον 820 ας ειναι και υποχρ…
-
Παράθεση από Miyagki: “14316-6d0a6e3588b8c705339df21b0d18dabb3b64765a-32.pngflxas λες και οι ναυαρχιδες αλλων εταιριων ειναι σε καλυτερα επιπεδα.. Εαν θες αυτονομια.. παρε ενα powerbank.. Και εαν δεν θες PowerBank παρε ενα oukitel Με 6000mha... με βαρος τουβλου... ” @Miyagki εννοειται πως δεν προκειται να παρω Oukitel η οτιδηποτε αλλο γιατι ποιοτικα δεν εχουν καμμια σχεση με τα Xiaomi . Ζητάω πολλα? Ενα τηλεφωνο ελαφρυ θελω με μια στοιχειωδη αυτονομια. Δεν ειμαι εναντια στα xiaomi. Αν ημουν δεν …
-
flxas - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΟποτε φιλε @tasosko με λιγα λογια κραταω το twrp που εχω περασμενο με την nougat και φλασαρω την εκδοση με marsmallow και επειτα κανω factory reset απο την ιδια την twrp , σωστα ? Αν θες μονο παραθεσε μου την καλυτερη μεχρι στιγμης εκδοση για να φλασαρω και ελπιζω να ειμαι οκ επειτα. Απ'οτι καταλαβα εισαι guru και το εχεις ψαξει πολυ οποτε εισαι και ο πλεον καταλληλος για να αναφερεις την καλυτερη εκδοση μεχρι σημερα...Ευχαριστω ολους για τον χρονο σας!!!
-
flxas - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΕυχαριστω για την απάντηση. Οπότε αν μπορεί κάποιος ας αναρτήσει τον τρόπο για επιστροφή σε mm rom.Μην κάνουμε και καμμιά πατάτα και πάθει κοκομπλοκο το τηλεφωνακι μας!
-
flxas - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΑυτο περίμενα φίλε μου. Μια απάντηση!Οπότε προτείνεις να επιστρέψω πάλι σε σε παλαιότερη έκδοση με android 6 και αν ναι σε ποια ακριβώς? Επίσης αν θέλω να γυρίσω σε έκδοση με android 6 θα χρειαστεί να κάνω κάτι διαφορετικό από flash μέσω twrp ? Ευχαριστώ!
-
flxas - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΑνοιγω καινουριο θεμα καθως εχω ρωτησει επανειλημμένα σε διαφορα σημεια του Forum αλλα ποτε δεν λαμβανω απαντηση. Εψαξα στο google και ειδα να μιλανε για screen on time 6ωρα και 7ωρα και μερικοι ακομα περισσοτερο. Εγω το μονο που εκανα ειναι οταν παρελαβα το τηλεφωνο την παρασκευη ειναι να του κανω unlock με τον official τροπο και να εγκαταστησω απο την αρχη την τελευταια developer rom. Το τηλεφωνο εχει κανει ηδη 3 κυκλους φορτισης για να πω οτι ειναι θεμα μεχρι να στρωσει το λειτουργικο...Παντω…
-
Παράθεση από geotsil: “Πολύ καλή ή τελευταία rom για mi5, δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα εδώ και δύο μέρες! ” Φιλε μου επειδή το πήρα την Παρασκευή που μας πέρασε το τηλέφωνο και ήταν η πρώτη ελληνική ρομ που πέρασα θέλω να σε ρωτήσω τα εξής. Πόσο σου κρατάει η μπαταρία. Εμένα με το ζόρι μου κρατάει τη μέρα. Δεν κλείνω εφαρμογές αλλα δεν κάνω και τρομερή χρήση. Έχεις κάνει κάποια ρύθμιση για καλύτερη αυτονομία; Αποτι βλέπω στην ανάλυση όλες οι εφαρμογές μου τρώνε από 3-4% .Δηλαδή το βλέπω…
-
XIaomi φτιαξε τα bugs που υπαρχουν στις ROM. Κανε το λογισμικο τελειο . Φτιαξε την αυτονομια! Οι συσκευες που βγαζεις ειναι τουμπανο! Η αυτονομια πασχει , τα notifications σπανε νευρα για να τα φαιρνει στα μετρα του ο καθε χρηστης . Ασε τα ασκοπα εβδομαδιαια updates! Επιλυση bugs πρωτα , μετα καινοτομιες!!! Και ας μεινουμε στο android 2.3 . Ετσι κι αλλιως τι miui8 με nougat , τι miui 8 με kitkat ? To ιδιο και το αυτο ειναι!