Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 254.

• overclock cpu

dzav - - RedMi Note 4G (Dior) & (Gucci)

Μήνυμα

Οκ κατάλαβα.

• Το φακό τον βρήκα.Το δεύτερο λογαριασμό του email της δουλειάς πρέπει να ξαναφτιάξω τώρα.

• overclock cpu

Μήνυμα

Τι εννοείς ότι δεν έχεις τη διαδικασία;είναι πολύ εύκολο και μπορούμε να σε βοηθήσουμε. Για αυτό που ρωτάς ίσως μπορούν να σε βοηθήσουν οι πιο έμπειροι.

• overclock cpu

Μήνυμα

Παράθεση από panokato1096: “αναρωτιομουν αν γινεται να κανει καποιος oveclock cpu σε ενα redmi note 3g pou exei ton mtk6592. εχω δει πολλα κινητα να λειτουρουν στα 2ghz με το ιδιο cpu. και αν γινεται, τι μπορει να εχει ως αποτελεσμα εκτοσ απο τα ghz ?? θα ζεστενεται περισσοτερο ?? θα κρασαρει πιο ευκολα αφου θα ειναι καιει ο επεξεργαστης ??? θα εχει μεγαλυτερη καταναλωση στη μπαταρια ?? θα υπαρουν μεγαλυτερεσ πιθανοτητεσ να χαλασει πιο γρηγορα ??” Γιατί να θες να κάνεις κάτι τέτοιο; Μια χαρά είν…

• Παράθεση από maddoctor: “Δυστυχώς η πρώτη μου προσπάθεια δεν ήταν δεκτή. Απ' ότι φαίνεται δεν δέχονται απλώς να μεταφράσεις ένα θέμα. Έτσι το πήρα και το βελτίωσα όπως ήθελα. Του πρόσθεσα έγχρωμα εικονίδια καιρού, διόρθωσα τα ελληνικά γιατί σε μερικά σημεία έβγαιναν και πάλι κινέζικα και πρόσθεσα μία εικόνα από την Κρήτη σαν background. Ελπίζω να το δεχτούνε τώρα. Ορίστε η preview εικόνα Α η μαυρίλα στην ημέρα έχει διορθωθεί..... ;)” Πολύ ωραία η προσπάθεια σου. Μπράβο φίλε maddoctor.

• Antutu score από τα xiaomi

dzav - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Και μία δοκιμή με τη καινούρια μου rom αλλά με πολύ λίγη μπαταρία. Αν το φορτίσω πλήρως πιστεύω ότι θα αυξηθεί κι΄άλλο. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/2040/

• Καλημέρα στη παρέα.Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Καταρχήν που είναι ο φακός;δεν τον βρίσκω.Επίσης είχα φτιάξει έναν λογαριασμό της δουλειά για τα email μο αλλά τώρα είδα ότι σβήστηκε. Για βοηθήστε λίγο παίδες.

• Έτοιμη και η αναβάθμιση του Note μου. Θέλει ψάξιμο λίγο τώρα. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/2039/

• ΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΚΑΡΤΑΣ SIM

dzav - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από vaioscv: “Δουλεύει!!!!! Σε ευχαριστώ φίλε tora33..... Όλα καλά προς το παρόν παιδιά!!!!” Μπράβο φίλε tora333. Βάιε περιμένω φωτογραφία αύριο.

dzav - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από tora33: “ Άρα το imei λύθηκε απλά με την εγκατάσταση της Ελληνικής rom (Admin με τις ωραία σου) Παράθεση από tora33: “Αν βάλεις την Ελληνική θα επανέλθει το imei και θα αναγνωρίσει και την sim” μεγάλη η εξέλιξη του @dzav ,” Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.Ναι το πρόβλημα της αναγνώρισης της sim λύθηκε με την εγκατάσταση της Ελληνικής rom.

dzav - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “ Αχα!!!! Τον πιάσαμε τον αίτιο!! Όπως έχει ήδη ειπωθεί εξελίσεσαι σε προφέσορα :thumbsup:” Χαχαχαχαχ σε ευχαριστώ πολύ φίλε Bodai για τα καλά σου λόγια.Πάντως τώρα το τηλέφωνο δουλεύει μια χαρά.Και το σημαντικότερο ότι αναγνωρίζει και τη Sim πράγμα που πριν δεν έκανε.

• Θα κάνω μια δοκιμή να δω τι παίζει.Θα αλλάξει π.χ. και ο τρόπος που σηκώνω το τηλέφωνο;κάτι τέτοιο έχω καταλάβει.Θα αλλάξουν και άλλες τέτοιες λειτουργίες;

dzav - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από tora33: “ Τέλος καλό όλα καλά , με τον 3ο τρόπο το κάνατε ?” Επειδή εγώ το έκανα θα σου πω τι έκανα για να μου πεις αν το κάναμε σωστά. Αφού κατεβάσαμε το αρχείο και το ρίξαμε στο τηλέφωνο μπήκαμε σε recovery mode. Αφού έκανα wipe data/factory reset στη συνέχεια βρήκα το αρχείο update και το έκανα install.Με αυτό που μας έγραψες παρακάτω Να αγοράσω το Mi3 ; Το θέμα είναι ότι το update δε το έκανα στο system one που λένε οι οδηγίες αλλά στο system two καθώς αυτό ήταν ενεργοποιημένο.Ό…

• Παράθεση από MIUI_ART: “Έχει βγεί η πρώτη V6 MIUI για την συσκευή σου, και μάλιστα έχει και CWM Recovery... => xiaomi-miui-hellas-4.4.4_dior_Hellas-GTV-4.11.7.zip Μπορείς να την δοκιμάσεις.... Αντε βρε , κοιτάμε και λίγο στην πρώτη σελίδα, και ψάχνουμε στα Downloads => xiaomi-miui.gr/community/wsif/…-4G-LTE-GTV-4-11-7/#files” Χαχαχαχ μη με παρεξηγείς, τώρα μαθαίνω.Την αναβάθμιση θα τη κάνω με τον updater;όπως έκανα δηλαδή και με τη rom που φοράω τώρα;θα το κάνω με κάποιον άλλο τρόπο;θα αλλάξουν …

• Κανείς;

• Παλικάρια καλησπέρα. Μια ερώτηση να κάνω.Έχω την ελληνική GTV-4.10.10 τη stable.Υπάρχει κάποια νεότερη stable να βάλω στο τηλέφωνο;είναι επιτακτική ανάγκη η αναβάθμιση; Για βοηθήστε παίδες.

• Redmi Note Accessories

Μήνυμα

Παράθεση από geobas: “ 'Εκανα την παραγγελία την θήκη στις 7 Νοεμβρίου από EBay UK . 'Εκτοτε δεν έχω πάρει καμία ειδοποίηση γιά οτιδήποτε εκτός από την επιβεβαίωση της παραγγελίας με μιά απλή ενημέρωση την ίδια μέρα "Estimated delivery: Mon. 24 Nov. - Fri. 12 Dec." Είναι σύνηθες αυτό ?? Δηλαδή θα περιμένω να με ειδοποιήσουν απ' το ταχυδρομείο , ή θα φέρει το δεματάκι ο ταχυδρόμος ?” Το δέμα θα στο φέρει ο ταχυδρόμος στο σπίτι.

• Redmi Note Accessories

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “ Δεν νομίζω ότι ήταν αυτό το πρόβλημα. Παρουσιάστηκε μια μεεγγγάάάάλλλληηηη κοιλιά στις αποστολές απο Κίνα λόγω της αργίας 1-7 Οκτωβρίου. Δικιά μου παραγγελία απο 30/9/2014 μπήκε Ελλάδα 8/11/2014.” Εγώ τη θήκη τη παρήγγειλα στις 18/09.Τι να πω δε ξέρω.

• Redmi Note Accessories

Μήνυμα

Παράθεση από geobas: “Παράθεση από dzav: “ Η παραγγελία ήρθε και η θήκη είναι καλύτερη της φωτογραφίας.Έχω πάθει πλάκα.” Να την χαίρεσαι , άντε με το καλό και η δική μου . Πόσες μέρες έκανε από την παραγγελία ?” Σε ευχαριστώ πολύ, με το καλό να έρθει και η δική σου. Περίπου 45 μέρες έκανε να μου έρθει.Μη βασίζεσαι όμως σε αυτό γιατί εγώ μένω σε χωριό και ο ταχυδρόμος έρχεται μια φορά τη βδομάδα.Μεσολάβησε και η 28η Οκτωβρίου οπότε καταλαβαίνεις γιατί άργησε.Εσένα θα σου έρθει πιο γρήγορα.

• Τηλεφωνάρα.Να το χαρείς όσο δε πάει.