Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 162.
-
Παράθεση από latsialis: “Την μετονομασία την έκανα στο PC . update σκέτο δεν έβαλα .zip . Ωστόσο τώρα δεν μπορώ να έχω πρόσβαση στο εσωτερικό του κινητού Γτ κόλλησε πριν στο 98% κ δεν πέρασε μέσα την ROM κ τώρα είμαι μόνιμα στο fastboot ... Έχουμε link για να μπω από εδώ recovery? e6618c241b376e5f3d108d70765f56ff.jpg Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Την μετονομασία την έκανα στο PC . update σκέτο δεν έβαλα .zip . Ωστόσο τώρα δεν μπορώ να έχω πρόσβαση στο εσωτερικό του κινητού Γτ κόλλησε πριν στο 98% κ δεν πέρασε μέσα την ROM κ τώρα είμαι μόνιμα στο fastboot ... Έχουμε link για να μπω σου εδώ recovery? e6618c241b376e5f3d108d70765f56ff.jpg Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
μου κάνει ρισταρτ μόνο του σε άσχετο χρόνο... Για να δούμε την 6.9.22. … ,
-
Όμορφα.. Στάλθηκε από το Mi6s μου
-
We'll be back soon! Android File Host is currently undergoing scheduled maintenance. Please try back in 30 minutes. We apologize for the inconvenience. παταω κ με πεταει αυτο για Mi4S τωρα για το Μι3W ..ολα Μπομπα!!! εφτιαξε κ το copy paste
-
xiaomi mi3w αναβαθμιση
ΜήνυμαΚαλησπέρα , μην βάλεις το update σε φάκελο, αλλά απλά βάλε το εκεί που είναι οι πολλοι φάκελοι, αλλά εκτός.. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk d2fc9b3310f6c9c7ed8696b6b56b5478.jpg Λογικά τώρα θα το δει...
-
Γενικό ευρετήριο οδηγών
Μήνυμαολα οκ παιδες!! μπηκε η νεα ελληνικη ROM για πρωτη φορα στο Mi4S.. η ομαδα αξιζει πολλα λεφτα! μακαρι να μπορουσα να ερθω αθηνα,αλλα λογω εργασιας δεν μπορω!...ισως στο μελλον να γινει απο χειμωνα ,. ωστόσο να κανω μια παρατήρηση αν μου επιτρέπεται ... στον οδηγο ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ... να δημιουργηθει ξεχωριστος οδηγος για Mi4S η εστω να γινει μεσα στον οδηγο του Mi4C σημειωσεις για το Mi4S.. πχ ενω στην αρχη εκανα με το libra.img δεν εγκατασταθηκε το TWRP recovery,ενω μετα απο νεα πληροφορια απο τον BO…
-
Γενικό ευρετήριο οδηγών
Μήνυμα50nmfb.jpg