Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 21.
-
ευχαριστω για την προταση
-
καλησπερα . το κιnητο μου σταματησε να φορτιζει , Αν μπορει καποιος ας επικοινωνησει μαζι μου με πμ να βρεθουμε (Αθηνα ) ωστε να μου φορτισει την μπαταρια μου για να κανω ενα backup. Σημειωνω οτι μου εχει ξαναχαλασει το τσιπ του usb και δεν to ξαναφτιαχνω
-
Μια ερωτηση. Στις ρυθμισεις οθονης δεν θα επρεπε να εμφανιζεται επιλογη για HDR on/off μετα απο ενημερωση των win10 σε 1803 που υποστηριζει HDR? Σε βιντεο στο toutube ειδα οτι υπαρχει η επιλογη μετα απο την λειτουργια νυχτας.
-
και σε εμενα το ιδιο κανει. Υπαρχει λυση?
-
@'laios23 Εννοω οχι format, εγω στην αρχη εκανα αλλα δεν μου αναγνωρισε αυτοματα το κλειδι (οπως επρεπε να γινει-ισως δεν περιμενα αρκετα η/και οι servers της microsoft ηταν busy) . Ετσι εκανα restore to συστημα, το επανεφερα στην αρχικη κινεζικη εκδοση και το αναβαθμισα σε pro με αγορα κλειδιου απο το ebay. Παντως oταν το εκανα φορματ οι drivers ενημερωθηκαν αυτοματα. Aλλα και φορματ να κανεις μπορεις να το αναβαθμισεις σε προ πιο ευκολα επειδη ειναι στα αγγλικα/ελληνικα μεσω windows update-στι…
-
@'laios23 Οχι , αναβαθμιση σε προ μεσω windows store(οδηγιες απο ebay-τσεκαρε αντιστοιχες εικονες, γιατι θα μπερδευτεις με τα κινεζικα) ,αγορασε κλειδι απο ebay με 5-6 ευρω.
-
το αγορασα απο gearbest. Μονο προβλημα η αλλαγη windows σε ελληνικα , δεν ενεργοποιουνται αν τα κανεις φορματ και τα εγκαταστησεις απο την αρχη (to εκανα). Αγορασα τελικα μια αδεια win pro (ebay) με 6 ευρω , εκανα update απο το microsoft store σε pro , εβαλα το κλειδι που αγορασα , εγκατεστησα ελληνικα , απεγκατεστησα κινεζικα και ολα ok. Eτσι δεν χρειαζεται να κανεις clean install και εχεις ολους τους μαμα drivers Αν παντως κανεις clean install οι drivers ενημερωνονται αυτοματα xωρις προβλημα
-
Kαλημερα και καλη xiaomoχρονια Εχω ενα redmi note2 απο περυσι με την miui 66 77.33.00 , γεματo κινεζιες και ads. Παω να βαλω απο εδω ---> Note 2: Flash την Ελληνική FASTBOOT ROM (καθαρή εγκατάσταση) και εχω προβλημα , δεν βλεπει το κινητο η Μi flash . Εγκατεστησα την MiPcsuite η οποια το βλεπει , αλλα μετα και παλι η Μι flash δεν το βλεπει (εκανα refresh ,ολα σωστα). Τι κανουμε τωρα?
-
Kαλημερα και καλη xiaomoχρονια Εχω ενα note2 απο περυσι με την miui 66 77.33.00 , γεματo κινεζιες και ads. Οταν παω να μπω στον mi , λεει παντα Unfortunately mi account has stopped Χθες εκανα hard reset και παλι τα ιδια. Για να βαλω αλλη rom πρεπει να το ξεκλειδωσω απο την xiaomi ? , και πώς αφου δεν μπορω να μπω στον mi account?
-
Redmi Note 2 TDD-LTE version (κινέζικο) με 4G στην Ελλάδα - Επιτυχής Εγκατάσταση Ελληνικής ROM
Μήνυμαsorry δεν κoiταξα νωριτερα το σαιτ. Εχω την 66.77.33.ΟΟ LHMCNCH STABLE
-
Redmi Note 2 TDD-LTE version (κινέζικο) με 4G στην Ελλάδα - Επιτυχής Εγκατάσταση Ελληνικής ROM
ΜήνυμαKαλημερα Μια ερωτηση. Πως θα λειτουργησει το ir για remote?
-
ΜήνυμαΓια vista τι παιζει απο drivers?