Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 128.
-
θες αυτονομια ή αποδοση;;;; αν το θες το πρωτο παρα πολυ σωστα εβαλε τον 625 γιατι θα βγαζει 20% παραπανω αυτονομια ......
-
θα εχει 2,5D γυαλι .... Xhan9g.jpg φωτο απο το event που εγινε
-
ακομα δεν εχει βγει στην αγορα, θα βγει στις 23 του μηνα
-
Σαν επιστολη θα το στειλω , ως τωρα μου βγαινει 9,2€ , + θα κανω την διαδικασια να παρω τα χρηματα μου πισω απο το paypal paypal.com/gr/webapps/mpp/refunded-returns/
-
Παράθεση από akalyptos03: “Το κινητο αγοραστηκε απο το banggood οποτε για αρχη θα ξεκινησω μια συνομιλια ωστε μηπως βρεθει λυση , σιγουρα ειναι προβλημα σε hardware , γιατι τωρα ειμαι παλι με Official dev cn , και παλι τα ιδια ” Τελικα καταληξαμε να επιστρεψω το τηλεφωνο και να παρω τα χρηματα μου πισω, εβγαλα(revome) το κινητο απο mi λογαριασμο εκανα factory reset, εκανα ενα check για τον bootloader και ειναι ξεκλειδωτος αυτο θα ειναι προβλημα; υπαρχει τροπος να τον κλειδωσω(τωρα φοραει officia…
-
Εγω παντως παρελαβα το redmi 3s απο banggood και ειχε προβλημα τελικα με το σημα , εδειξα φωτογραφιες - βιντεο και μου απαντησαν να το στειλω πισω για refund
-
Παράθεση από NasDriver: “Η SIM είναι καινούργια ή κομμένη ? Δοκίμασες με άλλη SIM να δεις συμπεριφορά ? ” δοκιμασα και με vodafone ιδια συμπεριφορα , επισης να προσθεσω οτι οταν με καλουν λεει οτι ειμαι κατειλημμενος και μετα απο λιγο επεσε το σημα τελειως...... edit: η σιμ της κοσμοτε ειναι καινουρια χθες την πηρα, σε micro
-
εβαλα την Ελληνικη stable v8 .xxxx και συνεχιζει να εχει προβλημα με το σημα , βαζω κανονικα το pin της σιμ(κοσμοτε) , αλλα οταν παω να παρω π.χ. ενω εχω σημα παιρνω το 1314 δεν καλει μενει για 20 δευτερα οθονη οτι παιρνει τηλ χωρις να καλει και μετα χανω σημα δειτε παρακατω εικονες εκει που δειχνει η φωτο για ρυθμιση "φορεις δικτυου" τι ακριβως ειναι ; edit: τωρα που τραβηξα το τελευταιο στιγμιότυπο δεν το αναγνωριζει σαν δικτυο της κοσμοτε .....
-
Παράθεση από akalyptos03: “βαζω την σιμ , μου ζηταει κωδικο , μου λεει οτι δεν ενεργοποιηθηκε σε ειδοποιηση , παταω οκ , και μου λεει οτι θα στειλει sms για ενεργοποιησει και μεχρι εκει.... edit : ισως φταιει και το πολυ αργο ιντερνετ που εχω (30kb/s σε download - δορυφορικο) ” τελικα την διαβασε αλλα εκανες διακοπες , μπηκε στο ιντερνετ με 4g ταχυτητα , δεν επαιρνε τηλεφωνο , και μετα απο πεντε λεπτα , εγραφε no service δηλαδη no sim edit 1: τωρα την ξανα διαβασε με 2 γραμμες σημα πολυ λιγο σχε…