Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-52 από 52.
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
Μήνυμαredmi note 3 pro Εχω κανει αίτηση για ξεκλειδωμα στο bootloader και περιμενω!! Το θεμα ειναι οτι προσπαθω να περασω μια delevomed rom για να ειμαι ετοιμος σε περιπτωσει που μου ερθει το ο.κ για το bootloader αλλα δεν μπορω να περασω με κανενα τροπο!!!!
-
Μήνυμαδοκιμασα και δεν το περναει με κανενα τροπο !!!! Εχω φρικάρει!!!
-
ΜήνυμαΕξακολουθω να μην μπορω να εγκαταστησω delevomed oficial rom στο κινητο μου και εχω κατεβασει 3-4!!! τι να φταει ? μπορω να κανω εγκατασταση μέσο fastboot?
-
ΜήνυμαΕχει δοκιμασει καποιος αυτον τον τροπο? youtube.com/watch?v=-bLAH0wo_hg
-
Μήνυμαο.κ εκανα την διαδικασια για να παρω την αδεια απο την xiaomi και τωρα περιμενω!!! κατεβασα και την ρομ (για recovery) αλλα δεν γινεται με τιποτα εγκατασταση!!!!!
-
ΜήνυμαΠως θα αποκτήσω? Βρηκα και κτεβαζω την 6.8.18 global developer!!! τι αλλο πρεπει να κανω ρε παιδια!!!!
-
ΜήνυμαΔοκιμασω να ξεκληδωσω με το προγραματακι αλλα μου λεει οτι no unlocking permision!!! Τι πρεπει να κανω!!! Συγνωμη εαν σας ζαλιζω!! Απο που μπορω να κατεβασω την 6,8,18?
-
ΜήνυμαΕχω αγορασει για ενα φιλο το redmi note 3 pro και θελω να ξεκλειδώσω τον bootloader Λοιπον το τηλ μου ηρθε με μια ρομ και εκανε αναβαθμιση σ stable 8.0.6.0(lhomidg) θελω να ξεκληδωσω το bootloader και κατεβασα μια delevomend κινεζικη οπως λεει ο οδηγος! οτα παω να κανω εγκατασταση απο το update και 3 τελειες μου λεει οτι Couldn't verify update package... Τι πρεπει να κανω?????
-
mi note pro
ΜήνυμαΜίλησα και δεν μου εδωσαν σαφής απάντηση As for the SAR value: Please kindly note that in European standard, the SAR Value is: SAR 2.0 W/kg, 10 g Averaged in the Partial Body. and in American standard, it's: SAR 1.6 W/kg, 1 g Averaged in the Partial Body. We could promise that the SAR Value of our Mi note pro complied with both standards. Actually before the sales of our phones, we'll make very strict test towards it. And accordingly to the result, the SAR Value of our phones are much lower than…
-
mi note pro
ΜήνυμαΨάχνοντας αρκετα το μονο που βρήκα ειναι αυτο handystrahlung.ch - Liste Xiaomi SAR Strahlungswerte με ενδιαφέρει πολυ η τιμη του sar του τηλεφώνου και για εμενα ειναι πολύ σημαντικό!!!
-
mi note pro
ΜήνυμαΚαλος σας βρηκα θελω να αγορασω το Mi note pro και θελω λιγο την βοηθεια σας 1) ποιο ειναι το sar τις συσκευης? 2) με το κλειδωμα του bootloader τι γινετε καπου διαβασα οτι μετα την 6.1.14 η xiaomi κλειδωνει το bootloader . 3) με το θεμα τις υπερθερμανσης του 810 υπαρχουν ακομα προβλημματα? 4) ειδα οτι δεν δουλευει στην 800αρα μπαντα του 4G το εχει ψαξει καποιος? μπορουμε να του προστεσουμε μπαντα? ευχαριστω