Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 421-435 από 435.
-
redmi note
Μήνυμασυγνωμη φιλε νομιζα ειναι καινουριο μενου απο την 3,20
-
redmi note
ΜήνυμαScreenshot by Lightshot συγνωμη που σας τα πριζω αυτη την φοτο που την βρισκουμε
-
redmi note
Μήνυμααυτο το Vocalizer σε ποιο μενου μπορουμε να το βρουμε?
-
redmi note
Μήνυμαεχεις απολυτο δικιο μου το συστησε το σαιτ ενας φιλος και το εβαλα αλλα δεν δουλεψε και ουτε προσεξα για ποιο τηλεφονο ηταν διοτι ειμαι και λιγο ασχετος σε αυτα και φοβαμαι να πειραματιζωμαι
-
redmi note
Μήνυμαεχω δοκιμασει αυτο Redmi 1S: Save your Internal Storage using XExtStorage - Redmi 1/1S - MIUI Official Community αλλα οταν ερχονταν οι ενημερωσεις μου εβγαζε οτι δεν υπαρκει ο χωρος και το εσβησα ειναι παρομιο με αυτο που ανεβασατε?
-
redmi note
Μήνυμακαλησπερα μια ερωτηση ενω αποριπτω μια κληση αρχιζει να παιζει ενα τραγουδι πουμπορω να βρω την ρυθμιση να το απενεργοποιησω ?
-
redmi note
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από sideris20250: “Screenshot by Lightshot” Bάλε το FIX και θα είσαι ΟΚ => Root_fix_Note.zip” Αυτο εκανα και δουλεψε κανονικα σας ευχαριστω
-
redmi note
ΜήνυμαΠαράθεση από ktsak: “Παράθεση από sideris20250: “καλησπερα ενω εχω βαλει την 3,17,0 στο redmi note την εφαρμογη foldermount δεν μου την ανοιγοι και μου βγαζει αυτο Screenshot by Lightshot γιατι μου το κανει αυτο?” Παράθεση από tora33: “ πρέπει να είσαι root , για να εγκατασταθεί” Γιαυτο αναφερθηκε, κανουμε εγκατασταση το fix απο εδω ” ευχαριστω για την βοηθεια η εφαρμογη δουλεθει κανονικα τωρα
-
redmi note
ΜήνυμαScreenshot by Lightshot
-
redmi note
Μήνυμαειμαι σαι ροοτ στην 3,15 δοθλευε κανονικα
-
redmi note
Μήνυμακαλησπερα ενω εχω βαλει την 3,17,0 στο redmi note την εφαρμογη foldermount δεν μου την ανοιγοι και μου βγαζει αυτο Screenshot by Lightshot γιατι μου το κανει αυτο?
-
redmi note
ΜήνυμαΤην 3,15 για το redmi note δεν θα την βαλετε στην sd καρτα αλλα στον αποθηκευτικο χωρο του τηλεφωνου διοτι οταν ειναι στην sd κολαει το τηλεφωνο και απο εκει θα την τρεξετε
-
γιατι ενω βαζω τις εφαρμογες στην sd με το foldermount χανονται τα δεδομενα ?
-
redmi note
Μήνυμακαλημερα με την 3,14,0 μπορουν οι φοτο και οι εφαρμογες να μπαινουν στην sd καρτα διοτι οτι προγραμμα δωκιμασα δεν δουλευει
-
φωτογραφιες σε sd
Μήνυμακαλησπερα εχω ενα προβλημα εχω το Xiaomi Redmi Note και δεν μπορω να βρω την ρυθμηση να αποθηκευωνται οι φοτο στην sd καρτα