Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 100.
-
Rom για το mido
ΜήνυμαΌχι. Πατάω από τις ρυθμίσεις και δεν μπαίνει τίποτα. Backup ειχα κανει μέσω κινητού από τα αντίγραφα ασφαλείας εφαρμογών και μόλις άνοιξε η xtrv και έκανα τις ρυθμίσεις του miui το επανέφερα. Αλλά δεν μου είχε κάνει backup αυτά τα δύο
-
Rom για το mido
ΜήνυμαΠου το βρίσκω για να το κάνω delete όλα τα δεδομένα; Έκανα τον updater του miui αλλά δεν έγινε κάτι. Δεν ξαναμπαίνει.
-
Rom για το mido
ΜήνυμαΑπο κατανάλωση δεν είμαι και φανατικός των gaming. Απλά έχω ένα θέμα όπως έγραψα και πιο πάνω με την ενημέρωση των εφαρμογών της xiaomi, τις προεγκατεστημένες. Δεν μου ανοίγει το updater app.
-
Rom για το mido
ΜήνυμαΤωρα για να την περάσω τι θα κάνω; Πάλι από την αρχή όλα; Έφτιαχνα πόση ώρα χτες όλες τις εφαρμογές και τις ρυθμίσεις τους.
-
Rom για το mido
ΜήνυμαΕυχαριστώ για τις οδηγίες. Τρέχω πλέον την 9.3.28. Με magisk. Όμως έχω κάποιο θέμα. Δεν μπαίνει από τις ρυθμίσεις στον έλεγχο για ενημερώσεις και στις ενημερώσεις εφαρμογών συστήματος!
-
Rom για το mido
ΜήνυμαΟκ. Ευχαριστώ πολύ για τις οδηγίες. Ήταν κατατοπιστικότατες. Θα το κάνω μόλις γυρίσω σπίτι. Καλύτερο είναι το magisk ή superuser; Βλέπω ότι λες για το magisk, οπότε μάλλον αυτό θα βάλω. Απλά την προηγούμενη φορά που το χα ξαναδοκιμάσει είχε βάλει superuser.
-
Rom για το mido
ΜήνυμαΣυγγνώμη κιόλας για τις κουραστικές ερωτήσεις, αλλά θέλω ακόμα δύο πράγματα να ρωτήσω. 1ον) Με συμφέρει να βάλω καλύτερα την ελληνική stable, (η xtrv και όχι η arωma δεν είναι αν θυμάμαι καλά;) ή να κρατήσω ως έχει την global; 2ον) Για να κάνω το root μόνο πρέπει να κάνω ποιες ενέργειες; Αν μπορείς να μου πεις, γιατί λίγο χάθηκα στο forum! Ευχαριστώ πάλι
-
Rom για το mido
ΜήνυμαΕίναι η τελευταία έκδοση miui που φοράω
-
Rom για το mido
ΜήνυμαΚαλημέρα σε όλη την κοινότητα. Είχα ξαναγράψει και στο παρελθόν σχετικά με rom για το redmi note 4 (mido). Θα ήθελα να σας ξαναρωτήσω και επί τη ευκαιρία της λήξης της υποστήριξης αυτού του μοντέλου από τη μαμά εταιρεία, ποια rom θεωρείτε να έχω καλύτερα μέσα στο κινητό; Αυτό που με κόβει κυρίως είναι να κάνω root το κινητό κι ας κρατήσω την γνήσια rom. Απλά άμα το κάνω αυτό, άμα υπάρξει κάποια ενημέρωση στο μέλλον (που δε νομίζω, απλά για εγκυκλοπαιδικές γνώσεις), θα πρέπει να το ξανακάνω root;…
-
Έκανα επιτυχώς την αναβάθμιση του twrp. Ανοίγω το κινητό, βάζω πιν στις σιμ. Ξεκλειδώνει κανονικά, μετά όταν μπαίνει η προφύλαξη οθόνης και σβήνει η οθόνη, παταω το power button, για να βάλω το μοτίβο και βλέπω αυτό. Τι bug είναι αυτό; lolad5a52e28edabbbb18d831a91333729b.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα κι από μένα. Ένα χρόνο πάλευα με τη σκέψη να αλλάξω την official global στο mido μου, τελικά προχώρησα στο βήμα αυτό χτες το βράδυ ξημερώματα 2-4. Εγκαταστάθηκε επιτυχώς, αν και συνάντησα κάτι μικροπροβληματακια. Κάθισα διάβασα και τα 700 και νήματα αυτου του οδηγού. Κατάλαβα πάνω κάτω τι παίζει, αλλά επειδή θέλω να μαι σίγουρος 101%, θέλω να κάνω κάτι ερωτήσεις. 1ον: Έχω αυτή την ρομ (xiaomi-miui-hellas-7.0_mido_V10_arΩma_8.7.10.zip). Να φανταστώ είναι καλύτερη από την xtrv. 2ον: Αν θ…
-
Καλημέρα παιδιά. Έχω το xiami redmi note 4, το snapdragon. Το λέει και το κουτί που το αγόρασα και στις Ρυθμίσεις -> Σχετικά με το τηλέφωνο. Κατέβασα από περιέργεια το antutu benchmark. Μου βγάζει όμως ότι έχω το δεκαπυρηνο κινητό. Και στα screenshot δείχνει ότι έχω τον mediatex helio και από κάτω βγάζει 8 cores. Μπορεί να μου λύσει κάνεις την απορία. Τι κινητό έχω;
-
Samsung galaxy J500F/DS
App Maniac - - SAMSUNG
ΜήνυμαΜια ερώτηση μόνο, γιατί κι εγώ miui σκεφτόμουν να του βάλω (όντας κάτοχος redmi note 4 - mido). Επειδή είναι δίκαρτο το κινητό, θα έχω πρόβλημα με τη δεύτερη κάρτα, γιατί δε διευκρινίζει κάπου ότι είναι κατάλληλη για δίκαρτο;
-
Samsung galaxy J500F/DS
App Maniac - - SAMSUNG
ΜήνυμαΚαλημέρα. Έχω ένα Samsung Galaxy J5 2015, δίκαρτο (J500F/DS). Το έχω 3 χρόνια περίπου. Του άλλαξα πρόσφατα μπαταρία, γιατί είχε κάτι προβλήματα. Σκέφτομαι να του βάλω μια custom rom, για να τρέχει πιο γρήγορα και να ξεφορτωθώ και κάτι apps. Τι θα μπορούσατε να μου προτείνετε; Να περιοριστώ σε ένα απλό root ή να βάλω custom rom, αν ναι και ποια; Ευχαριστώ
-
Καλη μας τύχη!
-
[MIUI Fan Site Awards 2017] Ζωντανή κλήρωση ενός RedMi 5 για όσους μας ψήφισαν στον διαγωνισμό.
ΜήνυμαΌχι ρε παιδιά. Έπαθα εγκεφαλικό με την κληρωση. Ήμουν το 4067. Συγχαρητηρια στον 4066!
-
Καλημέρα παιδιά. Είχα αγοράσει πριν ένα μήνα περίπου από το gearbest το Xiaomi Redmi Note 4 (gearbest.com/cell-phones/pp_604985.html?wid=4). Επιδή δεν τα σκαμπάζω πολύ με τα updates στο MIUI, έχω τώρα την MIUI 8.5.4.0|Σταθερή. Όταν το πήρα είχε μέσα android 6, τώρα έχει 7. Θα πάρει από μόνο του αναβάθμιση στο MIUI 9 ή θα πρέπει να το κάνω χειροκίνητα??? Ευχαριστώ