Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 61.

• Σας ευχαριστώ. Από ποια Ρομ θα βγάλω το persist.img? Τώρα έχω miui 10 9.3.7. beta. Ποια είναι η αντίστοιχη fastboot rom για να πάρω το αρχείο? Ευτυχώς κοίταξα τα imei υπάρχουν ακόμα!!!! Ξανά σας ευχαριστώ

• Βοηθεια Νο 2 Παιδια φιλοι Συνφορουμιτες.... Μετα το κολημα στο λογο μπηκα στο twrp εσβησα τα παντα και εγκατεστησα την Mokee και τα Gapps Standard (Ανδροιδ 8.1) Διαπιστωσα οτι δεν δουλευε η περιστροφη!!!! (auto rotation) Μετα εβαλα την Ressurection Remix (Νομιζω (8.1) και ειδα οτι δεν δουλευε again!!! Μετα εβαλα την xtrv 9.3.7 και πειραματιστικα παραπανω και ειδα οτι γενικα δεν δουλεθουν οι αισθητηρες!!!! Και μετα βρηκα το Ελληνικός οδηγός για επαναφορά αισθητήρων που δεν δουλεύουν σε Redmi Note…

• Λοιπον σας ευχαριστω Αρχιζω να κατεβαζω και την XTRV αλλα και αλλες. Με την βοηθεια του φορουμ (σας ευχαριστω) θα δοκιμασω και εγω τις δυνατοτητες του τηλεφωνου ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

• Παράθεση από amavroudis: “Official global με custom rom/twrp δεν πάνε μαζί. Πρέπει να κάνεις root με magisk ή καλλίτερα να περάσεις με factory reset την ελληνική xtrv. ” Σας ευχαριστω για την απαντηση Μπορω να βαλω απο το TWRP την ελληνικη XTRV? Επισης μπορω να βαλω απο το υπαρχον TWRP αλλη custom ? πχ Mokee, ressurection remix κλπ? Ξανα σας ευχαριστω

• Καλημερα σας Φιλοι Αγορασα μεταχειρισμενο ενα Kenzo. Αν θυμαμαι ειχε την MIUI 10.2.1 Global (?) Ξεκλειδωσα τον Bootloader. Επιβεβαιωμενα. Εβαλα ADB στο PC και περασα TWRP 3.2.3-4 Tools Μπηκα εκανα wipe ολα πλην sytem Τωρα βλεπω το Mi LOGO συνεχεια Στο TWRP μπορω να ξαναμπω Τι να κανω? Ευχαριστω Παιδια

• Αλλαγή ROM kenzo

tz_aristotelis - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Ευχαριστώ πολύ την οικογένεια. Απλά στο παρελθόν μου είχε τύχει σε ένα κινητό(δεν θυμάμαι πιο) ότι επρεπε να βάλω την αυθεντική rom , στην έκδοση android που ήθελα την custom , και μετά να περάσω την custom. Ίσως είχε mediatek soc.

• Αλλαγή ROM kenzo

Μήνυμα

Καλημερα σας. Γνωρίζω ότι ίσως να μην πρέπει στο ναό του miui να βάζω τέτοια θέματα αλλά είχα και έχω τόσα πολλά Xiaomi (mi mix 2 , mi8 lite, note 3 pro) που κουραστηκα και θέλω να δω και κάτι άλλο. Θέλω να δοκιμάσω με το kenzo το οποίο έχει την 10.2 global stable, να του βάλω μια άλλη πχ mokee στο 8.1 η και παραπάνω αν βρω. Ξέρει κάποιος φίλος αν γίνεται με απλό φλασάρισμα από το twrp η θέλει κάποια πιο "περίεργη" διαδικασία. Επίσης αξίζει τον κόπο? (Αν το έχει δοκιμάσει κάποιος) ...

• Ευχαριστω πολύ με καλύψετε. Καλή συνέχεια.

• Καλημέρα καλησπέρα. Όταν θέλω να περάσω μια νέα ρομ πχ aroma , xtrv, stable, China, global κλπ κλπ και έχω εγκατεστημένο twrp αν σβήσω τα πάντα wipe , ακόμα και το system μαζί με τα υπολοιπα γνωστα , η εγκατάσταση δεν θα είναι πιο .... καθαρή? (Εγκατάσταση μέσω adb) . Εννοείται ότι θα έχω κάνει το backup μου. Επίσης υπάρχει ο κίνδυνος να χαθεί το IMEI της συσκευής και να μην κάνει registry σε δίκτυο? ( Μου έχει συμβεί σε nubia). Σας ευχαριστώ.

• mi5 Ερωτηση για χαζους

tz_aristotelis - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Ευχαριστω πολύ για την απάντηση.

• mi5 Ερωτηση για χαζους

tz_aristotelis - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Καλημερα Καλησπερα Ειμαι σιγουρος οτι ολες οι ερωτησεις μου εχουν καπου απαντηθει αλλα το φορουμ ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ, τα ματια μου δεν βοηθουν και ο χρονος μου λιγος. Αγορασα ενα ΜΙ5 64 Gb. (μεταχειρισμενο) Να υποθεσω οτι ειναι το GEMINI? Ειναι κινεζικο η Global και πως αυτο φαινεται απο το κουτι? Σε ενα redmi 5 plus που ειχα αυτο φαινοταν στο κουτι. Η το MI5 δεν διαχωριζεται? Μπορω ευκολα να δω αν εχει ξεκλαιδωτο bootloader? (ο πωλητης ειπε οτι εχει) Εχει ANDROID VERSION 7.0 NRD90M, security 2018-05…

• Ευχαριστω για τις απαντήσεις. Στην οθόνη κλειδώματος εμφανίζεται ειδοποίηση location set by GPS αλλά όχι η ειδοποίηση που φαίνεται εσωτερικά στο status bar όπου εκεί φαίνεται η παραπάνω αλλά και η σωστή (2 δηλαδή) που αφορά χρόνο και απόσταση. Έπαιξα με τα settings και συγκεκριμένα app notifications όπου παρατήρησα τα παρακάτω: Αν κάνω enable το lock screen notifications μου δείχνει το location set by GPS μόνο αλλά μου κρατά βιαιως την lock screen ανοιχτή. Αν απενεργοποιήσω το να ανοίγει η lock …

• Καλημερα καλησπέρα στο εκλεκτό φόρουμ. Μετά απο ένα διάλειμμα ξαναγύρισα στην Xiaomi. Στο θέμα: Για την γυμναστική χρησιμοποιώ ένα πρόγραμμα map my run το οποίο όταν το χρησιμοποιώ βγάζει στο lock screen ένα notification με την απόσταση και τον χρόνο. Αυτό το μύνημα έβγαινε σε πληθώρα κινητών που έχουν περάσει από τα χέρια μου. Τώρα με το Xiaomi αντί του μυνήματα αυτού βγάζει το απλό μύνημα location set by GPS και για να δω τα υπόλοιπα πρέπει να ξεκλειδώσω το τηλέφωνο και να μπω στα notification…

• RedMi Note 3 PRO και GPS

Μήνυμα

συνεχεια από το προηγουμενο μου μυνημα. Το δοκιμασα και είναι καλυτερο από τελειο. Ακομα και πλαγιο βημα αριστερα η δεξια καταγραφηκε με ακριβεια με κλειστη την οθονη. Σας ευχαριστω Αριστοτελης

Μήνυμα

Για GPS πρόβλημα................... Νομιζω ότι το βρηκα!!!! Από μενου Ρυθμισεις Προσθετες Ρυθμισεις Μπαταρια Διαχ Χρησης Μπαταριας Εφαρμογών Επιλεξτε εφαρμογες ---- Διαλέγεις εφαρμογή πχ Runtastic------------- Επιλεγεις Custom Επιλεγεις Ενεργοποιηση στη τοποθεσια στο παρασκηνιο Θα το δοκιμασω αυριο γιατι μεχρι σημερα όταν εκλεινε η οθονη ηταν σαν να καθομαι σε παγκακι!!!!!! Ευχαριστω Αριστοτελης

Μήνυμα

Καλημέρα - σπερα Και σε μενα το ιδιο. Ενώ όταν η οθονη είναι ανοιχτη τα παντα δουλευουν με εξαιρετικη ακριβεια με το που σβηνει η οθονη δεν μετρα τιποτε. Δοκιμασα και προγραμματακι από το google play που λεει ότι και καλα κρατα το gps ανοιχτο (gps keeper lite) αλλα τιποτα. με το που ανοιγει η οθονη όλα λειτουργουν αμεσα και με ακριβεια.....

• ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ Μια πολύ σημαντικη παρατηρηση που μου πηρε αιωνες να το καταλαβω : Στο σημειο που κατεβάζεις την rom (Αφού κατέβει η ρομ που επέλεξες κάνε την extract με τη χρήση του winrar στο C:\) Θελει 2 ΦΟΡΕΣ WinRAR...........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! για να γινει extract!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ευχαριστω ξανα

• Ευχαριστω πολυ

• αμαν ξεχασα εχω το note 3 pro. Συγνωμη

• ρε παιδια, να ρωτησω και εγω κατι.... Μου ηρθε η εγκριση για unlock απο την xiaomi Κατεβασα την china developer rom miui_HMNote3Pro_6.5.12_49543b0165_5.1 απο το site που προτεινετε Οταν παω να κανω Update με το updater μου βγαζει μυνημα couln't verify update Φοραω την global 7.91.8.0 Με την global to Miunlock κολα στο 50% (couldn't verify device) Παρακαλω βοηθεια Σας ευχαριστω πολυ