Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 171.
-
Καλημέρα, ένας φίλος έχει τo Mi-5 και όταν το ένωσε μέσω mi pc suite του έβγαλε να κάνει update τη rom, πάτησε χωρίς να δει ποια είναι και του έβαλε την 8.2.2.0 stable (NAACNEB) με android version 7.0 (NRD90M). Έχασε αρχεία κτλ. Απ ότι είδαμε τα μισά είναι κινέζικα και τα μισά αγγλικά. Επίσης τα google apps δεν δουλεύουν όπως και το app store. Μπήκε κινέζικη ρομ πάνω; Δεν θέλει να βάλει developer, θέλει να έχει updates αυτόματα οπότε φαντάζομαι πάμε σε global official; Αν έχετε κάποια να προτείν…
-
Mi Router 3C Unboxing
ΜήνυμαΟκ ευχαριστώ, επιβεβαιωμένα λοιπόν δεν λειτουργεί η " smart ταχύτητα / qos " στο mi router 3c! =============== Μαι 29th 2017, 11:15am =============== Με το τελευταίο version 2.10.7 που έγινε update τις τελευταίες μέρες, λειτουργεί κανονικά και το qos στο 3C.
-
xiaomi nano ruter
ΜήνυμαΚαλησπέρα, η βασική διαφορά με το mini είναι ότι το nano δεν έχει 5GHz και η υποδοχή του ρεύματος είναι με mini usb; Σε χρήση έχει κανείς άποψη για θέμα απόστασης ή γενικά λήψης του wifi;
-
Σε Μi3 περάστηκε και σε μένα με επιτυχία πάνω από την 7.4.6 μόνο με clear dalvik/cache. Καθυστέρησε λίγο στο flash, αλλά δεν μου έκανε κάποιο θέμα. Μου φαίνεται πιο γρήγορη από αυτή που είχα. Για μπαταρία θα δούμε στις επόμενες μέρες γιατί η αλήθεια η 7.4.6 δεν με είχε ικανοποιήσει ιδιαίτερα. Ευχαριστούμε και ότι ανακαλύψω, ελπίζω πως όχι, θα ενημερώσω!
-
Ευχαριστούμε, καλή επιτυχία σε όλους.
-
Mi Router 3C Unboxing
Μήνυμα@maddoctor ναι εσένα είναι το mi router 3, απευθυνόμουν στον flowin_through και στην απάντησή του
-
Mi Router 3C Unboxing
Μήνυμακανονικό ρούτερ φαντάζομαι εννοείς xiaomi mi router 3 έτσι; οπότε αν είναι αυτό, τότε δεν υπάρχει η συγκεκριμένη υπηρεσία στο 3C.
-
Mi Router 3C Unboxing
Μήνυμαδίπλα, το smart ταχύτητα. δες αν το πατήσεις αν σε αφήνει να ορίσεις ταχύτητα για τη συγκεκριμένη συσκευή πχ
-
Χαχα οκ τότε, δεν το είχα προσέξει
-
Mi Router 3C Unboxing
Μήνυμαδοκίμασα και με το δικό σου mi wifi ελληνικό και πάλι δεν με αφήνει οπότε μάλλον είναι θέμα του modem, το έχει και δεν το υποστηρίζει κάποια στιγμή που θα έχω ώρα θα κάνω reset το router και να το ξαναστήσω να δούμε η απορία μου είναι γιατί να το έχει σαν επιλογή αλλά να μου γράφει ότι δεν υποστηρίζεται προσωρινά =============== Απρ 18th 2017, 1:41pm =============== έχει κάποιος άλλος το 3c να επιβεβαιώσουμε αν δουλεύει το qos γιατί ότι και αν έχω προσπαθήσει δεν έχει αποτέλεσμα;
-
έβαλα πρόσφατα την 7.4.6 και ήταν όλα μια χαρά. χρειάστηκε να κάνω μια επανεκκίνηση το κινητό και αντί το κλασσικό restart, έβγαλε τη μπάρα του miui, γέμισε και έγινε η επανεκκίνηση. δεν παρατήρησα κάποια αλλαγή παρά μόνο για τους 160 χαρακτήρες στα μηνύματα. πού μπορώ να ελέγξω τη χώρα που είναι επιλεγμένη, γιατί έφαγα τους τόπους στο κινητό και δεν το βρίσκω;
-
Mi Router 3C Unboxing
Μήνυμαδεν μου εμφανίζει τέτοια επιλογή, πιθανώς δεν υποστηρίζεται από το 3C γιατί όταν πατήσω το "qos" το αντίστοιχο "smart ταχύτητα" του δικού σου δεν επιλέγεται. δεν ξέρω ακόμα και αν είναι θέμα rom, έχω αυτήν που είχε πάνω όταν το παρέλαβα (2.8.3 | stable)
-
Mi Router 3C Unboxing
ΜήνυμαΕνεργοποιώ το QoS. Πάνω οι ταχύτητες που δείχνει είναι οι επιθυμητές που θέλω εγώ να βάλω; (Αυτές που δείχνει, είναι της σύνδεσης μου, τις έβαλα manual εγώ) Μετά όταν πάω σε μια συσκευή και πατήσω το QoS στα δεξιά, μου λέει "this function isn't supported" όπως φαίνεται και στην εικόνα. Κάνω κάτι λάθος;
-
Mi Router 3C Unboxing
Μήνυμαέχω το mi router 3c εδώ και 2 μήνες, ενωμένο πάνω στο modem μου (thomson) το οποίο έκανα bridge για να μην παρεμβάλει καθόλου. μπορώ να πω ότι είμαι πλήρως ευχαριστημένος από τη διαχείριση του xiaomi στο δίκτυο, καθόλου αποσυνδέσεις, ελέγχεις τα πάντα μέσω του app. το μόνο που δεν έχω βρει ακόμα 100% πως δουλεύει είναι το qos. για να μπορέσω να βάλω εγώ όριο ταχύτητας σε συγκεκριμένες συσκευές, θα πρέπει να ενεργοποιήσω εκτός από το qos στο router, το "guest" δίκτυο που μου έχει σαν επιλογή στo …
-
Καλησπέρα. Έχω ένα θέμα με το κινητό του πατέρα μου. Μπήκε σε κάποια σελίδα και πάτησε κάποιο link φαίνεται και από εκείνη τη στιγμή του βγάζει το μήνυμα που είναι στην εικόνα. Λογικά κάποιου είδους malware/virus. Μέσω viber ότι μπόρεσα να του εξηγήσω να κάνει (scan με το security app, scan με το malwarebytes, scan με το avg), clear browsing data του chrome στο κινητό και ακόμα έχει το ίδιο μήνυμα σε άκυρες στιγμές. Έφαγα το google να βρω άκρη, αλλά δεν βρίσκω κάτι. Έχετε κάποια άλλη ιδέα ή πάω …
-
ROM, ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΘΕΜΑ (ΘΕΩΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΗΣΗ ΤΗΣ ROM), ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΕΛΑΦΡΙΑ ROM ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΩ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ
aloutos - - Mi-3 (Cancro)
Μήνυμαέχει δοκιμάσει κανείς την XTRV_7.3.2 να μας πει γνώμη για τη rom;
-
Καλησπέρα, σε Mi3 που έχω περασμένη την XTRVbeta1-7.1.5 για να περάσω την τελευταία, μόνο factory reset χρειάζεται και την κάνω install; Εννοώ δεν χρειάζεται κάποια ειδική διαδικασία για μετάβαση από beta1 σε beta2 ή να περάσω κάποια default rom όπως όταν έκανα μετάβαση από miui 7 στο 8, έτσι;
-
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
ΜήνυμαΈχω ένα "θέμα" με το "Primary base station", αν το επιλέξω αυτό θέλει σύνδεση με PPPOE όπως σας είπα. Είναι η παραξενιά της σύνδεσης μου νομίζω, όπως προανάφερα είναι bit-stream, όχι καθαρό dsl. Αν επιλέξω "Wired repeater mode" (το δοκίμασα), το κάνω setup κανονικά αλλά είναι περιορισμένες οι επιλογές που έχω στα "plug-ins". Πχ το κυριότερο το QoS δεν δουλεύει σε repeater mode, οπότε μου είναι άχρηστο. Θα δοκιμάσω με PPPOE αύριο που θα μάθω user/pass και θα σας πω.
-
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
ΜήνυμαΟπότε επιλέγω "Primary base station" να υποθέσω; Γιατί θα έχω και ενσύρματες και ασύρματες συσκευές ενωμένες στο xiaomi.