Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 82.
-
Παράθεση από giorgiog13: “Το vowifi δουλεύει και στις 2 sim; Το ενεργοποιω με τον κωδικό αλλά εμφανίζει την επιλογή στις ρύθμισης μόνο στην sim 1. Η οποία βέβαια παρ'ότι ενεργή και παρ'οτι έχω κάνει ενεργοποίηση της υπηρεσίας και από την Vodafone, δεν δουλεύει. Καμιά ιδέα; ” έκανες τράμπα τις Sim να δεις τι σου βγάζει στις ρυθμίσεις, δηλαδή στη βγάζει μόνο στη Sim 1 ή πάει στη δεύτερη σιμ (cosmote να υποθέσω) , έχεις βάλει *#*#4636#*#* να δεις αν είναι όντως ενεργοποιημένο και εκέι;
-
Mi9 Lite 2 προβλήματα, για κάποιο λόγω δεν θέλει να συνδεθεί στο 5άρι παρά μόνο στα 2,4 (στα 5 συνδέεται για λίγο και μετά πάει στα 2.4) , με την προηγούμενη δούλευε κανονικά, και δεν συνδέεται με τίποτα στο Vol WiFi, έκανα και Wipe αλλά τίποτα. edit. μετά από πολλές προσπάθειες ενεργοποίησης απενεργοποίησης του Vol WiFi ενεργοποιήθηκε, και ελπίζω να κρατήσει.
-
Πρόβλημα με λογαριασμό MI
lost2 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΕυχαριστώ φίλος δούλεψε, αν και έπρεπε να μπορώ να κάνω και delete, xiomi είναι αυτή.... Αν μπορούσες να με πεις και γιατί μου βγάζει στο , Τρέχουσα συσκευή - κάρτα σιμ -> Η κάρτα σιμ δεν έχει εγκατασταθεί ή δεν είναι ενεργή;;;;;;
-
Πρόβλημα με λογαριασμό MI
lost2 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠήρα το Note 9s για την κόρη, και πριν τις το δώσω (δώρο έκπληξη) είπα να το ετοιμάσω με της εφαρμογές της απο το προηγούμενο , viber tik tok κλπ. Όπως το έστηνα έκανα Mi account αλλά χωρίς sim μόνο με mail, όλα καλά πήρε το δώρο χαρές και πανηγύρια, πέρασα την κάρτα Sim και πήγα να την ενεργοποιήσω στον λογαριασμό που δημιούργησα ... αλλά ... πάπαλα για κάποιο λόγω δεν την περνούσε, ε! και λέω και δημιουργό καινούριο (απενεργοποιώντας τον παλαιό) και κάνω σύνδεση με τον αριθμό της πλέον, όλα κα…
-
Για όποιον θέλει τα παρακάτω με μαμά κάμερα ΑΛΛΑ με την προϋπόθεση να είναι root , -Long Exposure -4k Eis -Raw -Video Pro Mode -Iso 12800 Unlocked -Ultrawide Night Mode -Dual Video Mode front&back -Document Mode -Vlog Mode -New Time-lapse features -Kleidoscope Mode -Front Bokeh -5x Zoom on 48MP with some denoise processing θα τα βρείτε εδώ t.me/pyxisdrive, αν δεν μπορεί κάποιος να τα κατεβάσει ή τα περάσει και θέλει βοήθεια εδώ είμαι, από το λίγο που τα δούλεψα δ, φαίνεται να δουλεύουν όλα μια χ…
-
Παράθεση από user_1024: “Εμένα είναι μεν το κινητό rooted αλλά δεν μου ζήτησε δικαιώματα το magisk. Άρα λειτουργεί χωρίς να χρειάζεται να είναι rooted το κινητό. ” Μην μπερδεύεσαι καμία εφαρμογή κάμερας δεν θα σε ζητήσει δικαιώματα root (αν σε ζητήσει τότε μάλλον κάτι τρέχει) απλά με root κινητό μπορείς να περάσεις τα magik modules όπως το pyxis-buffer-q για να μην έχεις τα κολλήματα. Τα μόνο δικαιώματα που θα σε ζητήσει είναι για αποθήκευση και χρήση της κάμερας και βίντεο μικρόφωνο. Επίσης κάπ…
-
RE:
lost2 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από jimmynet: “Σε Redmi Note 9 Pro (όχι Root) με Vodafone έχω ενεργοποιήσει και VoLte και WiFi Calling και λειτουργούν κανονικά. Το θέμα είναι πως όταν ενεργοποιήσω την εφαρμογή AdGuard σταματάει να δουλεύει η υπηρεσία WiFi Calling, γνωρίζει κανείς αν διορθώνεται αυτό ? Προφανώς με κάποια ρύθμιση του AdGuard” Δεν νομίζω να φταίει η εφαρμογή , την είχα αλλά τώρα δουλεύω το adaway με root, δεν είχα τέτοιο θέμα που αναφέρεις (και με τις εφαρμογές που δούλευα, υπάρχει και το blocada χωρίς ρ…
-
Καλησπέρα, έχω ένα χαζό θέμα με το Xioami Cloud, έχω ενεργοποιημένα να κάνει mpackup μόνο την , αρχική οθόνη, μηνύματα,επαφές,σημειώσεις,wifi, και ημερολόγιο, για κάποιο λόγω αυτό έκανε και φωτογραφίες - βίντεο με αποτέλεσμα να γεμίσει , μπήκα μέσα από το κινητό και έσβησα όλες τις φώτο και βίντεο από το Xioami Cloud (για καλή μου τύχη καθε εβδομάδα σχεδόν περνάω φώτο και βίντεο στον υπολογιστή) , για έναν περίεργο λόγω έσβησε και όλος ο φάκελος του DCΙΜ ( έμεινε μόνο ο φάκελος άδειος) , άδειασε…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από jefm: “Τι είναι το buffer flix for Q ?(” Module του magisk για να μπορούν να δουλεύουν χωρίς κολλήματα οι gcam στο κινητό μας . Ο.χ. εγώ τώρα που δουλεύω την παραπάνω δεν έχει καθόλου κολλήματα , αν την έτρεχα χωρίς το module κολλούσε συνέχεια. Στάλθηκε από το MI 9 LITE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από jefm: “Καλημέρα, έβαλα την XTRV-MI9LiteMICC9_V12.0.2.0.QFCCNXM_v12-10, δεν ήρθε σαν αναβάθμιση την κατέβασα, είχα την XTRV-MI9LiteMICC9_V11.0.4.0.QFCCNXM_v11-10 και δεν χάθηκε τίποτα, έγινε επανεγκατάσταση του magisk και προληπτικά wipe cashe και dalvik/cashe. Εκ πρώτης όψεως όλα φαίνονται να λειτουργούν καλά, στην οθόνη σχετικά με την miui έχει ξεχαστεί το logo της 11 )) Επίσης κάτι που ίσως είναι βασικό για πολλούς το volte (Wind) λειτουργεί κανονικά όπως και στην προηγούμενη ” Φί…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από user_1024: “Που υπάρχει link να την κατεβάσουμε; Δεν υπάρχει στον ftp server που έχει τις άλλες miui 12 ” Αν αναφέρεσαι στην Ελληνική XTRV ROM, αυτή την στιγμή υπάρχει διαθέσιμη μόνο η Developer ROM >> xiaomi-miui-hellas-XTRV-MI9LiteMICC9_20.8.20_v12-10.zip Stable δεν έχουμε ακόμη σε MIUI 12 ;)” Φίλος αν δεν κάνω λάθος όταν πας από stable σε dev το κινητό κάνει full wipe, επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, οπότε καλό είναι να το λέμε αυτό , δεν είναι όλοι γνώ…
-
Παράθεση από Panagiotakis: “Ναι την xtrv 11.0.3 σταθερή έχω. Αλλά γιατί δεν κάνει την ενημέρωση; 'Οταν πατάω λήψη μου βγάζει ότι η συσκευή είναι ενημερωμένη. ” Πας εδώ Index of /suktew23/roms/stable/MIUIv11 κατεβάζεις την 11.0.4 , την περνάς στο κινητό και μετά πας πάλι στην ενημέρωση (αναβάθμιση) πατάς επάνω δεξιά στις 3 τελείες από εκεί πατάς στο " Επέλεξε πακέτο αναβάθμισης " και επιλέγεις το αρχείο που κατέβασες (δηλαδή κάνεις χειροκίνητη την αναβάθμιση) , όλα τα υπόλοιπα γίνονται αυτόματα, …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από XDimension: “Ρε παιδιά δεν μπορώ να βρω τα αρχεία της Gcam για αυτούς που δεν είναι root στην πρώτη σελίδα.” Αυτή που ανέβασα λίγο πιο πάνω post 820,τη δοκίμασες ; από τις καλύτερες που δοκίμασα Στάλθηκε από το MI 9 LITE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Green Dragon: “Καλησπέρα παιδιά! Για την ενημέρωσή σας.... Έκανα όπως μου είπατε και εγκατέστησα την xtrv Αυτό που χρειάζομαι είναι μία καλή gcam, αν νομίζετε ότι θα μου δώσει κάτι παραπάνω στις φωτό. Αν δεν δίνει πολύ παραπάνω, ας το αφήσω έτσι καλύτερα. Και έναν οδηγό εγκατάστασης, γιατί με τις gcam δεν το έχω Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια!” Για gcam πολύ καλή αυτή εδώ ( MI 9 SE GCAM 7.0.009 UP by equuleus.apk ) από φίλο σε αδελφό Forum που την ανέβασε , δουλεύει τέλεια. Απλή εγκατ…
-
RE:
lost2 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Οποτε ίσως να μην είναι κ πολύ ξεκαθαρο αν φταίει το vowifi ή το Android 10.” Για εμένα φτάσει πιο πολύ το 10αρη γιατί και με 9αρα το είχα , αναγκαστικά, ενεργοποιημένο και δεν είχα τόση μεγάλη κατανάλωση ,πάντα με τα ίδια προγράμματα περασμένα στο κινητό . Τώρα αν είναι συνδιασμός 10αρας με άλλες εφαρμογές + το vowifi, δεν μπορώ να σε πω πάντως και στην κατανάλωση μπαταρίας που κοιτάω δεν βγάζω άκρη , την μεγαλύτερη κατανάλωση μου την βγάζει στο - τηλέφωνο αδρανές και …
-
Παράθεση από apostolisni: “Εχει παρατηρησει κανεις διάφορα στην μπαταρία προς το χειρότερο με το volte ενεργό, συγκριτικά με όταν είναι ανενεργό; ” Με το volte δεν είδα καμία διαφορά (τουλάχιστον αισθητή σε εμένα), αλλά με το wifi call τεράστια (εγώ πού δεν έχω και σήμα σπίτι και είναι συνέχεια ενεργοποιημένο) κατεβαίνει η μπαταρία σαν τρελή, βέβαια αυτή η αύξηση της κατανάλωσης (mi 9 lite) έγινε μετά την αναβάθμιση σε android 10, πριν δεν είχα τόσο μεγάλη.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από wankel13: “ουτε χειροκινητα μπορω,οποτε κατι εχω κανει λαθος με τους drivers η επειδη ειναι 32 bit το λαπτοπ ισως? τωρα που ειναι ξεκλειδωτοs ο bootloader με global stable,μεχρι να βρεθει ακρη ,φανταζομαι δεν εχω προβλημα,σωστα?” Αν τρέξεις adb devices από γραμμή εντολών με το κινητό συνδεδεμένο τι σε βγάζει ; Και τι σε βγάζει όταν το συνδέσεις και είναι σε Fastboot mode το κινητό, αλλά θα γράψεις fastboot devices ; Στάλθηκε από το MI CC 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk