Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 64.
-
καλησπέρα σε όλους σας ,έχω αποκτιση εδώ και λίγο καιρό ένα redmi note 2 και παρατιρισα ότι σε μερικές κλήσεις ακούγομαι στο βάθος ,όχι σε όλες ,έχει αντιμετώπιση κάποιος άλλος φίλος το ίδιο πρόβλημα η εινε πρόβλημα δικτύου (COSMOTE) ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ έχω κάνει καθαρή εγκατάσταση με την τελευταία ελληνική rom ....
-
αυτόν για καθαρή εγκατάσταση ,αλλά τα κατάφερα με λίγο ψάξιμο και όλα είναι οκ,,σας ευχαριστώ όλους σας
-
προσπαθώ μου να εγκαταστήσω την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") στο βήμα που πρέπει το MiFlash να αναγνώριση την συσκευή αυτό δεν το κανη με αποτέλεσμα να μην μπορώ να προχωρήσω την εγκατάσταση υπαρχή καποια λύση για αυτό ...
-
Aπορία για xiaomi note 2
omprax - - Ο καφενές μας
Μήνυμασας ευχαριστώ όλους σας για της χρήσιμες απάντησις που μου δώσατε.
-
Aπορία για xiaomi note 2
omprax - - Ο καφενές μας
Μήνυμακαλησπέρα ξανά . χρειαζομαι την βοήθεια σας, στην αναζήτηση για αγορά τηλεφώνου θέλω να μάθω πια εινε η διαφορά ανάμεσα τούς..πχ TD LTE.. με σκέτο LTE... και πιο από τα δυο να επιλέξω Redmi Note 2 4G TD LTE 2.0GHz 2GB RAM 16GB ROM 3060mAh Original Xiaomi Redmi Note 2 Prime 4G LTE Mobile Phone 2GB RAM MTK X10 2.0GHz Octa Core 5.5" 1920X1080P Dual SIM Ευχαριστώ
-
Επιλογή τηλέφωνου
omprax - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΓειά καλησπέρα και χρόνια πολλά . είμαι κάτοχος ενός redrise 1s και Θα ήθελα την βοήθεια σας στην επιλογή ενός δεύτερου τηλέφωνου xiaomi μέχρι 150€..ευχαριστώ.
-
Καλή τύχη σε όλους και καλές γιορτές
-
facebook fotos
ΜήνυμαΔέν ξέρω τη να πώ .....κάνη τα δικά του μόλις βρω τή γίνετε θα σας το πώ ευχαριστώ για τόν χρόνο σας Δημήτρης
-
facebook fotos
ΜήνυμαΜόλις ανακάλυψα ότι της photo πού τραβάω άμεσα καί όχι της αποθηκευμένες της ανεβάζει ....εξακολουθώ να πιστεύω οτι είναι πρόβλημα αποθήκευσης
-
facebook fotos
ΜήνυμαΣωστά παρά όλα αυτά εξακολουθεί νά μήν ανεβάζει τίποτα
-
facebook fotos
ΜήνυμαΜήπως το πρόβλημα είναι το ότι η photo αποθηκεύονται στήν cd card και όχι στόν κατάλογο πού έχει ορίση σάν default ο κατασκευαστής ?
-
facebook fotos
Μήνυμακαλήμερα στην προσπάθεια μου να ανεβάσω foto στο facebook από το κινητό xiaomi 1s αυτό αρνείται και μου βγαζει συνέχεια λάθος... παρουσιαστηκε σφάλμα κατά την φόρτωση της foto.... υπαρχή καποια λύση ???? ευχαριστώ Δημήτρης
-
μπράβο σας συγχαρητηρια για τον κόπο και για το τελικό αποτέλεσμα που μας δώσατε σχετικα με την αποθήκευση φώτο στην sd card ... καλή συνέχεια ευχαριστώ Δημήτρης