Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 108.
-
xiaomi mi4 mi account app
JeLaKos - - Mi-4 (Cancro)
Μήνυμαευχαριστώ και πάλι!
-
Μήνυμαπαιδιά πως βρίσκω ποια άρωμα Ρομ είναι για το mi4? κατέβασα αυτήν xiaomi-miui-hellas-5.0_hermes_V9_arΩma_8.3.29.zip αλλά δεν είμαι σίγουρος αν κάνει για mi4
-
Μήνυμαέγινε ευχαριστώ πολύ παιδιά θα το κάνω το μεσημέρι να είστε καλά καλή ανάσταση
-
ΜήνυμαΚαλημέρα! απευθείας η χρειάζεται wipe η κάτι άλλο?ρουτ θα γίνει μόνο τού η να το κάνω? ευχαριστώ πολύ
-
Μήνυμαμπορω να βαλω τωρα κατευθειαν απο πανω την ελληνικη αρωμα?
-
Μήνυμαεπιτελους ξεκλειδωσε με καινουργιο mi unlock προγραμμα που ειπε μια κοπελα πιο πανω
-
Μήνυμααδερφε τα εχω κανει ολα αυτα τα βηματα και στο mi flash unlock απλα κολλαει στο 50% γιατι λεει δεν μπορει να βρει την συσκευη...λογικα επειδη εχω διαγραψει την εφαρμογη που ειχε το κινητο mi λογαριασμος μια πορτοκαλι εφαρμογη ειναι στον φακελο εργαλεια...
-
Μήνυμαforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/52281/
-
Μήνυματον εχω βαλει τον λογαριασμο ναι...δεν προλαβα να κανω τον ελεγχω τα εχω παιξει δεν ξερω τι να πρωτοκανω
-
Μήνυμαforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/52267/
-
Μήνυμαξεκινησα απο εδω Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER] εβαλα την miui 9 global 8.3.1 beta γιατι ελεγε μια απο τις τεσσερις που προτεινει να βαλουμε.μετα πηγα εδω Ξεκλείδωμα του Bootloader. και κολλησα στο 2 γιατι συμβαινει αυτο που ειπα πιο πανω...θελω να βαλω την τελευταια ελληνικη ρομ στο mi4
-
ΜήνυμαzABIa5j οριστε ελπιζω να το εκανα σωστα Rapidshare - Premium file sharing services with self-destruction & auto encryption
-
Μήνυμαπροσπαθω σε fastboot με το mi flash unlock αλλα κολλαει στο 50% δεν ξερω τι να κανω....
-
ΜήνυμαΔεν γινεται γιατι ειμαι σε αυτον τον οδηγο Ξεκλείδωμα του Bootloader. στο βημα δυο...κολησε και το κινητο στο fastboot....
-
Μήνυμακαλησπερα παιδια πριν πολυ καιρο διεγραψα την εφαρμογη mi account στο κινητο.Ηρθε η στιγμη που την χρειαζομαι για να περασω αλλη ρομ και δεν ξερω που να βρω την εφαρμογη και πως να την κανω εγκατασταση.Αν μπορει καποιος να βοηθησει?ευχαριστω