Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 134.
-
Mi robot hepa filter
ΜήνυμαΝαι κάνει. Γνησιο έχει bangood , gearbest κλπ Sent from my Mi 8 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από vasma: “Από χθες το Mi Home σέρνεται και δεν τρέχει τίποτα από σενάρια και λοιπά... Πραγματικά το τελευταίο διάστημα τα έχω πάρει με τα προβλήματα, ανάθεμα την ώρα και τη στιγμή που αγόρασα προϊόντα που συνδέονται στο κινεζικό server... Κρίμα, πολύ κρίμα!” Δυστυχώς ο κινεζικος σερβερ ειναι με τις μερες του. Υπαρχουν μέρες που πετανε ολα ... Και μερες που απλα δεν δουλεύει τίποτα... Ευτυχώς εγω τα γυρισα ολα σε ευρωπαϊκό σερβερ ( εκτος απο μια aqara g2 camera ) και απο τοτε παιζουν ο…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Kataxanas: “Το στρογγυλό gateway με το φωτάκια και σειρήνα που μπαίνει μπροστά το έχω τρία χρόνια από σκρουτζομαγαζο λογικά όχι ευρωπαϊκό.το έχω σε Ελλάδα ρυθμισμένο και όλο το σετ που έχω. Η διαφορά είναι ότι Μ στέλνει στην ειδοποίηση διαφορετική ώρα από την ελληνική αλλά εάν μπω μέσα στο mi home το official μου δείχνει την σωστή ώρα.δουλευουν όλα ρολόι και από bangood και από σκρουτζομαγαζο και από official αγορές.. Εγώ δεν έχω δει κάποιο πρόβλημα με τους διαφορετικούς σέρβερ. Στη…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από RpMz: “Επειδή εδώ και καιρό το έχω αφήσει το άθλημα και απλά λειτουργεί το οικοσύστημα, πρόσφατα έστησα για ένα φίλο ένα xiaomi smart home το ευρωπαϊκό και πήγαινε αρκετά καλά. Έχει κάνει κανείς μετάβαση από κινέζικο server (chinese gateway) σε ευρωπαϊκό server? Έχω στήσει πολύ πράμα και δεν παίζει να στα στήνω πάλι 2-3 φορές για δοκιμή.” Κινέζικο gateway σε ευρωπαϊκό server δεν συνδέεται . ( Εαν αναφέρεσαι στο στρογγυλό που μπαίνει στην μπριζα κατευθείαν ) Εκτος και αν υπαρχει καμι…
-
Καλημέρα και καλη χρονιά. Σκέφτομαι μετα απο 2 χρόνια που εχω το mi8 να ξεκλειδώσω και να περασω μια custom . Ή την xtrv ή την los. Αυτο που με απασχολεί κατα κύριο λογο ειναι η ασφάλεια που θα εχει μετα η συσκευή. Δηλαδή αν κλαπεί η χαθεί , θα μπορει καποιος να την κανει reset απο recovery mode και θα ειναι ξεκλείδωτη προς χρήση ? Θα μπορει να κάνει αφαιρέσει το pattern η το fingerprint unlock και να έχει πρόσβαση στα δεδομενα ? Θα συνεχίσει να υπάρχει το google frp lock ? Εχω πολλά χρόνια να α…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Δες το θερμοστάτη της aqara αν παίζει και με την εφαρμογή της Xiaomi home και το κιτ που αναφέρεσαι, βασισμένη στο zigbee πρωτόκολλο.” Εχουμε καποιο link ? Γιατι ψάχνω και εγω για έλεγχο του λέβητα αερίου που έχω. Θα με ενδιέφερε με μπαταρία και επιτοιχος... Ο Aqara S2 δεν μου κάνει Sent from my MI 8 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Nikos Fragkos: “Καλησπέρα, σκέφτομαι να βάλω συναγερμό στο σπίτι και είδα οτι υπάρχει της xiaomi smart home sensor και ενθουσιάστηκα! Το έψαξα κανα δυο μέρες και θέλω και τη γνώμη σας σε όσους το έχετε. Είναι αξιόπιστο σε περίπτωση διάρηξης ? Επίσης έβγαλα άκρη τι παίζει με τις κάμερες αλλα μπόρεσα να βρώ άν συνδέεται με εξωτερική σειρήνα και αν ναι με ποιά? Τέλος αν πέσει το ρεύμα σταματάει να λειτουργεί? Στέλνει κάποιο μνμ όταν γινεται αυτό? (ξερω οτι σίγουρα εχουν απαντηθεί αλλα …
-
Άγνωστη συσκευή
ΜήνυμαΤα mediatek αν δεν κανω λαθος μονο με το SP FLASH TOOL κάνουν δουλειά. Sent from my MI 8 using Tapatalk
-
Άγνωστη συσκευή
ΜήνυμαXiaomi redmi pro καταλαβαίνω. Sent from my MI 8 using Tapatalk