Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 134.

• RE:

sv1kwz - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Παράθεση από Murderous: “Γράφει 24w και έχει δύο θύρες usb που γίνονται 2χ2.4a. Εννοείται ότι τα δοκίμασα ένα τη κάθε φορά. Belkin-F8M930BTBLK.html” Δεν ειναι fast charge ο συγκεκριμενος. Αφου εχει εξοδο μονο στα 5volt. Το fast charge πρωτόκολο θελει εξοδο στα 9v ή στα 12v. Sent from my MI 8 using Tapatalk

• 5G [SOLVED]

sv1kwz - - RedMi 5 Plus (Vince)

Μήνυμα

36 , 40 , 44 , 48 ειναι τα καναλια της ευρωπης για τους 5g Προτίμησε καποιο απο αυτα. Και για τους 2,4g απο 1 εως και 12 Sent from my MI 8 using Tapatalk

• 5G

Μήνυμα

Βαλε αλλο καναλι στο wifi Sent from my MI 8 using Tapatalk

• 5G

Μήνυμα

Δεν ειναι αφαντο. Απλως εχει το ιδιο ssid Αν του αλλάξεις ονομα στους 5g τοτε θα το ξεχωρισει. Sent from my MI 8 using Tapatalk

• Παράθεση από lallasgr: “Παράθεση από sv1kwz: “Καλημέρα, εαν θέλουμε να βγάλουμε τελείως από μέσα το miuigr και να το φέρουμε πλήρως καθαρό στο international version όπως μας ήρθε υπάρχει κάποια διαδικασία ? Έβαλα την μαμά εφαρμογή απο το playstore μου εκανε update στο τελευταιο firm αλλά και πάλι στο about γράφει MIUI GR . Το ρωτάω σε περίπτωση που θέλουμε να το πουλήσουμε και ας κάνει ο νέος κάτοχος ότι νομίζει μετά . Sent from my MI 8 using Tapatalk ” Πρέπει να περάσεις τα official resources γ…

• Καλημέρα, εαν θέλουμε να βγάλουμε τελείως από μέσα το miuigr και να το φέρουμε πλήρως καθαρό στο international version όπως μας ήρθε υπάρχει κάποια διαδικασία ? Έβαλα την μαμά εφαρμογή απο το playstore μου εκανε update στο τελευταιο firm αλλά και πάλι στο about γράφει MIUI GR . Το ρωτάω σε περίπτωση που θέλουμε να το πουλήσουμε και ας κάνει ο νέος κάτοχος ότι νομίζει μετά . Sent from my MI 8 using Tapatalk

• RE: RE:

sv1kwz - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “Παράθεση από chrisnik: “Εδω κ δυο μηνες το εχω εγω αυτο το θεμα... Το εχεις σε φακελο κ μετακινείται συνέχεια εεε??? Κ εμενα μου εχει σπασει τα νευραα... Ειναι bug που μονο η xiaomi μπορει να κανει.... :D” Βρήκες έναν με το ίδιο bug. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Και εγω μαζι σας !!! Sent from my MI 8 using Tapatalk

• Σωστά. Εδώ δεν υπάρχει. Οπως και η επιλογη του να πεις αν το συνδεδεμενο wifi ειναι hotspot !! Sent from my MI 8 using Tapatalk

• Παράθεση από makisfz: “Παράθεση από sv1kwz: “επίσης το απαράδεκτο είναι ότι μπορείς να κλείσεις τα wifi - data - gps κλπ όταν το τηλεφωνώ είναι σε locked screen. ακόμα και shutdown - restart μπορείς να κάνεις !! Τρομερό επίπεδο ασφαλείας !! ” Πήγαινε ρυθμίσεις, ειδοποιήσεις&γραμμή καταστάσης, εμφάνιση στην οθόνη κλειδώματος, απενεργοποιησε το. Redmi n3 pro ” δεν υπάρχει τετοια επιλογή πλέον στην android 9 έκδοση που ήρθε χθες.

• Να ρωτήσω και εγώ με την σειρά μου , την επιλογή να ορίσουμε ένα wifi που είμαστε συνδεδεμένοι σαν mobile hotspot που την έκρυψαν ? επίσης το απαράδεκτο είναι ότι μπορείς να κλείσεις τα wifi - data - gps κλπ όταν το τηλέφωνο είναι σε locked screen. ακόμα και shutdown - restart μπορείς να κάνεις !! Τρομερό επίπεδο ασφαλείας !!

• Yeelight E27 +miHome app

sv1kwz - - Yeelight

Μήνυμα

εγώ στο group μου έχω όλα τα options στο mi home ! region mainland china ! περασμένο το τελευταίο firmware και στις 4 rgb μου 1.4.2_0070

• να και το δικο μου international εκδοση απο gearbest. Μπαταρια καμια 15αρια μερες χοντρικα.

• Redmi 6A - hardbrick

sv1kwz - - RedMi 6A (Cactus)

Μήνυμα

Εγω ευχαριστω. Ομολογουμενως αυτη την εφαρμογη δεν ηξερα την παρουσια της. Να που εσωσε την παρτιδα !!!

• Redmi 6A - hardbrick

Μήνυμα

έχουμε και λέμε !!! από σβηστό το τηλέφωνο με την μπαταρία κουμπωμένη κρατάμε το volume up και κουμπώνουμε το USB σε συσκευή και υπολογιστή. Στις επιλογές που μας βγάζει επιλέγουμε connect with Mi Assistant και το αφήνουμε στην άκρη. Κατεβάζουμε την recovery rom της συσκευής ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ απο εδώ : MIUI ROM for Redmi 6/6A/Pro - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum και την αφήνουμε zipped . δεν την πειράζουμε Εν συνεχεία κατεβάζουμε το πρόγραμμα Mi Flash Pro απο εδώ :…

• Redmi 6A - hardbrick

Μήνυμα

problem solved !! θα γραψω αναλυτικα τα βήματα

• Redmi 6A - hardbrick

Μήνυμα

Παράθεση από makisfz: “κοιταξε και εδω Xiaomi MTK Secure Boot Download Agent (DA) loader files θελει εγγραφη για να κατεβασεις τα αρχεια ,αυτο γινετε γιατι τα mtk εχουν secure boot ” κατεβασα τα αρχεια . τα φορτωσα σε sp flash tool αλλα και παλι βγαζει το συννημενο μύνημα : Παράθεση από NasDriver: “Θύμησέ μου, σε recovery ή fastboot mode μπαίνει ? ” και σε recovery και σε fastboot . κανονικά.

• Redmi 6A - hardbrick

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Προσπάθησε να βρεις recovery rom να τις κατεβάσεις από εδώ ---> ROM - Redmi 6/6A/Pro - Xiaomi MIUI Official Forum ” την εχω κατεβάσει ήδη . με το mi pc suite δεν περνάει.

• Redmi 6A - hardbrick

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Σε ποια περιοχή είσαι ? ” Αθήνα - Περιστέρι.

• Redmi 6A - hardbrick

Μήνυμα

ναι . απο οτι γράφουν έχει σταματήσει η xiaomi να δίνει auth accounts αυτή την περίοδο. και όσα accounts δόθηκαν ήταν για 1 συσκευή μόνο.

• Redmi 6A - hardbrick

Μήνυμα

και για την ιστορία μόνο η έκδοση sp flash tool 5.18.28 διαβάζει τα scatter files των τελευταίων τηλεφώνων.