Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 81.

• Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες !! bday.gif

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• Το ίδιο ακριβώς φίλε έκανα και εγώ. Ακολούθησε αυτό που λέει ο NasDriver και θα είσαι κομπλέ!

• RE:

Babis19944 - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Αν έβαλες την Global, όχι δεν υπάρχει πρόβλημα. Για να βάλεις την ελληνική πρέπει να περάσεις TWRP και μέσα από το TWRP να κάνεις εγκατάσταση την ελληνική ρομ ” Ναι την Global έβαλα. Ωραία οπότε θα δω εάν είμαι ευχαριστημένος με αυτήν αλλιώς θα πάω παρακάτω 18c8636c314dfb6b9f3125366f32d9c9.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• @NasDriver, ωραία θα το δοκιμάσω τωρα με αυτον τον τρόπο. Σε ευχαριστώ! =============== Σεπ 19th 2017, 3:57pm =============== @NasDriver, την πέρασα την fastboot rom, εάν την αφήσω και δεν περάσω άλλη υπάρχει κανένα πρόβλημα; Και για να βάλω τώρα την άλλη που είχα περάσει πριν, μπορώ να την βάλω απο το μενού Αναβάθμιση -> Επιλογή πακέτου ενημέρωσης και να την επιλεξω απο εκεί ή πρέπει να μπω σε twrp και να την βάλω;

• Παράθεση από NasDriver: “Ποια ρομ είχες πριν την αναβάθμιση ? ” Αυτην εδω: forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/43232/ Πριν την εγκατάσταση της καινούριας, έκανα factory reset και wipe dalvik & cache μεσα απο το twrp

• Μολις περασα την Τελευταια Αρωμα ρομ που ηρθε με εμαιλ και οι ρυθμισεις συσκευης κρασαρουν και δεν ανοιγουν, και δεν μπορει να συνδεθει με τον σερβερ της mi για να κανει επαληθευση της συσκευης με τον λογαριασμο μου Μπορω να κανω κατι ή να περασω την απλη ρομ και οχι την αρωμα;;

• Καλημέρα, μόλις έκανα αγορά VIP 6 μηνών, Transaction ID7PD89368DA614783X (Hidden Content) Το paypal έχει email διαφορετικό απο εδω στο φόρουμ πουέχω το [email protected] Μπορείτε να μου το ενεργοποιήσετε;; Ευχαριστώ!

• Οπότε βρε παιδιά, μια σύνοψη του τι να κάνω;; Sorry που σας παιδεύω τόσο αλλά μου φαίνονται όλα τόσο άγνωστα στα xiaomi σε σχέση με το φλασάρισμα σε samsung..

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από takisfrag: “Κάτι έκανες λάθος πήγαινε φάκελο εργαλεία μετά αναβάθμιση στις τέλειες πάνω δεξιά και μετά πάτα επανεκκίνηση σε λειτουργία recovery και πες μου εάν λέει team win Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Ναι φίλε μου. TeamWin 3.0-2.1 γράφει! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από takisfrag: “Ok μπες στο recovery με volume+ και power μαζί πατημένα και πες μου τι έκδοση λέει επάνω Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Μπήκα εκεί που μου είπες, αλλα με έβαλε σε μια οθόνη για δοκιμές των αισθητήρων. Εκεί μέσα δεν είδα να έχει αυτό που ζητάς. Και με volume- + power με έβαλε σε οθόνη fastboot.. Έχω μπερδευτεί Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από takisfrag: “Δεν μπορεί να έχεις το stock recovery γιατί έχεις βάλει Ελληνική rom , άρα πρέπει να έχεις twrp recovery Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Με ελληνική rom το αγόρασα το κινητό από skroutzομαγαζο.. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από takisfrag: “Θα κατεβάσεις την rom (stable) από εδώ από το φόρουμ στον υπολογιστή σου θα την περάσεις μέσα στο κινητό σου χύμα , θα φορτίσεις καλά την συσκευή σου θα μπεις σε recovery mode ( δες πρώτα ποια έκδοση έχεις και πες μου ) Μετά θα κάνεις wipe - advance wipe - θα τικαρεις dalvik cache και cache μετά swipe , μετά πίσω πίσω instal τικαρεις την νέα rom και swipe Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Recovery mode έχω την μαμισια. Δεν έχω αλλάξει κάτι. Εκτός α…

• Παράθεση από takisfrag: “@Babis19944 αφού τώρα έχεις την Ελληνική , είναι εξαιρετικά δύσκολο να μπρικαρει το τηλέφωνο από μια τυπική αναβάθμιση έως αδύνατον νομίζω, πάρε ένα back up κατέβασε μια νέα stable και κάνε την αναβάθμιση . Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Εσωτερική αναβάθμιση απο τις ρυθμίσεις δεν γίνεται πάντως.. Λεει οτι δεν υπάρχει νεα ενημέρωση Πρέπει να το συνδεσω στον υπολογιστή και απο εκεί να γινει η δουλεια.. Ξερεις τι προγραμματα θελει;; Ή που να ψάξω …

• Παράθεση από takisfrag: “Κάνε καμιά αναβάθμιση να το ξανά δεις έχεις μείνει πίσω νομίζω Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ναι το ξέρω ότι έχω μείνει πίσω απλά φοβάμαι να μπώ στην διαδικασία να βάλω αλλη rom γιατι είχα μπρικάρει μια φορα την παλιά μου συσκευή αλλα την έσωσα. Παράθεση από mrzoid: “@Babis19944 Μήπως έχεις αγοράσει καμιά καινούργια (μεταλλική) θήκη? Συνήθως αυτές προκαλούν μείωση σήματος και στο wifi αλλά και στο δίκτυο κινητής... Στάλθηκε από το Redmi Note 3…

• Καλησπέρα παιδιά! Έχω σοβαρό θέμα με την συσκευή μου. Εδώ και κάνα 2μηνο έχει χάσει πάρα πολύ την δύναμη της η κεραία του Wi-fi. Έχω αλλη συσκευή δίπλα στην δικία μου και εκεί που αυτή εχει 3 γραμμές, εμένα εχει 1 !! Και ακόμα και στο σαλόνι να κάθομαι και να έχω το ρούτερ στα 2-3 μέτρα απο το κινητό, πιάνει 2 γράμμες και κάποια στιγμή να πιάσει 3 στιγμιαία.. Υπάρχει κάποιο θέμα στο λογισμικό και το κάνει αυτό ή ειναι της κεραίας του; Και ειδικά τις τελευταίες 2 εβδομάδες στο δωμάτιο μου εξαφανί…

• καλη επιτυχία σε όλους !!

• Παράθεση από The_Kostas: “Εννοειται πως παιρνει αναβαθμιση και φυσικα αξιζει. Προσωπικα απο lolipop σε marshmallow ειδα αρκετες διαφορες κυριως σε stability και διαχειριση μπαταριας. Πλεον δεν χρησιμοποιειται gtv αλλα xtrv οπως θα δεις και στην πρασινη κεντρικη δημοσιευση στο πανω μερος της οθονης σου. Επιπλεον ριξε μια ματια εδω: Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 σε Marshmallow 6.0.0 για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo) ” Αααα ωραια. Οπότε κάποια στιγμή θα το προσπαθήσω και θα σας ξαναπ…