Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 203.
-
Mi Flash
ΜήνυμαΕγκατεστησα το MiPhone 2015731.exe εγινε η εγκατασταση αλλα περοτι επιλεγω το " Flash All" δεν εμφανιζει ......\flash_all.bat αλλα μονο το image που εχω επιλεξει.Επισης στο advance υπαρχουν 8 επιλογες κ οχι 6 oπως φαινονται στον οδηγο.
-
Παράθεση από K4rMa: “Παράθεση από caeser: “Παράθεση από K4rMa: “Τον αποθηκευτικο χωρο τον εμφανιζει, το εικονικό CD-ROM δε δειχνει για να κανω εγκατασταση το Mi Suite αμα το κατεβασω απο το internet Και προχωρησω τη διαδικασια χωρις να το εμφανιζει θα επηρεασει αρνητικα? ” Τι εννοείς??? Για ΠΟΙΟ εικονικό CD ROM μιλάς???To Mi PC Suite είναι πρόγραμμα... το κατεβάζεις και το κάνεις εγκατάσταση όπως όλα τα προγράμματα στα Windows... Αλλά για να φλασάρεις την Ελληνική ρομ... δεν το χρειάζεσαι το Mi …
-
REDMI??
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Παράθεση από charis232: “Παραγγειλα αυτο το κινητο,ανηκει εδω σε αυτη την κατηγορια? <<Original Xiaomi Redmi note 2 prime 2.2GHz 2GB 32GB Smartphone 4G FDD LTE MTK Helio X10 Octa Core 5.5 Inch FHD 13.0MP>> ” Με το καλό να παραλάβεις!Ναι, εδώ ανήκει και η συσκευή σου ονομάζεται Redmi Note 2 ή σε συντομία Note 2. ” Φιλε μου εισαι καταπληκτικος,δεν προλαβα να ρωτησω κ απαντησες.ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ. κατεβαζω την ελληνικη ROM (HERMES) ?? απο την σελιδα με τις developer.Ειχα το Mi 4 to εδ…
-
REDMI??
ΜήνυμαΠαραγγειλα αυτο το κινητο,ανηκει εδω σε αυτη την κατηγορια? <<Original Xiaomi Redmi note 2 prime 2.2GHz 2GB 32GB Smartphone 4G FDD LTE MTK Helio X10 Octa Core 5.5 Inch FHD 13.0MP>>
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από charis232: “Ειχα το Μι 4 και αναμενω το redmi note 3.Ηθελα να ρωτησω υπαρχουν οδηγοι για καποιες αλλαγες οπως, να βαλουμε recovery δικο μας κ οχι αυτο που θα εχει,οπως καναμε και με το Mi 4?.Θελω να περασω την developer rom,η διαδικασια ειναι η ιδια με το Mi 4?. Eπισης μια εκτιμηση για το συγκεκριμμενο κινητο?.Επειδη ενδιαφερεται κ αλλος για XIAOMI . ” Ποιά Developer θέλεις να περάσεις? Ακόμα δεν έχει κυκλοφορήσει ούτε κινεζική επίσημη (Stable ή Developer) Κάνε…
-
Ειχα το Μι 4 και αναμενω το redmi note 3.Ηθελα να ρωτησω υπαρχουν οδηγοι για καποιες αλλαγες οπως, να βαλουμε recovery δικο μας κ οχι αυτο που θα εχει,οπως καναμε και με το Mi 4?.Θελω να περασω την developer rom,η διαδικασια ειναι η ιδια με το Mi 4?. Eπισης μια εκτιμηση για το συγκεκριμμενο κινητο?.Επειδη ενδιαφερεται κ αλλος για XIAOMI .
-
Ενταση μεγαφωνου.
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Απο τις ρυθμίσεις ο ήχος είναι στο max? ” Ναι στο maximum για media,bluetooth,κλπ,Ολες οι επιλογες.
-
Ενταση μεγαφωνου.
ΜήνυμαΧρησιμοποιω το navigon 2 μερες τωρα και βλεπω οτι η ενταση του μεγαφωνου ειναι πολυ χαμηλη ακομα και στο maximum.To ιδιο συμβαινει αν ακουω τις οδηγιες μεσω bluetooth. Υπαρχει τροπος να ενισχυθει ο ηχος?.Η μουσικη ακουγεται σχετικα ικανοποιητικα αλλα οχι δυνατα. Ευχαριστω
-
Antutu score από τα xiaomi
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Παράθεση από charis232: “Παράθεση από caeser: “Παράθεση από charis232: “Πως φαινεται το score για Μi-4 ?? ” Τι εννοείς πως φαίνεται για Mi-4?Τι βγάζουν οι άλλοι συνήθως εννοείς? Ρίξε μια ματιά τριγύρω... και στο .en ” Δεν εχω ιδεα πραγματικα τι βγαζουν,απλα εννουσα αν ειναι καλο σαν score. ” Μια χαρά μου φαίνεται εμένα... αλλά εγώ θα σε ρώταγα, "το τηλέφωνο πάει καλά?" Αν πηγαίνει καλά... τα score είναι απλά για παιχνίδι! Αν θέλεις να κάνεις πραγματικά μεγάλο σκορ στο Antut…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Παράθεση από charis232: “Πως φαινεται το score για Μi-4 ?? ” Τι εννοείς πως φαίνεται για Mi-4?Τι βγάζουν οι άλλοι συνήθως εννοείς? Ρίξε μια ματιά τριγύρω... και στο .en ” Δεν εχω ιδεα πραγματικα τι βγαζουν,απλα εννουσα αν ειναι καλο σαν score.
-
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Το πρώτο που μου έστειλες καταλαβαίνεις και μόνος σου ότι εφ'ενός είναι εργοστασιακή διαφήμιση, και προφανώς ΜΟΥΦΑ! Μπορώ πανεύκολα να σου φτιάξω στο Photoshop σε 3 λεπτά ένα ίδιο που να λέει...100000... βάλε όσα μηδενικά θέλεις! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ αυτό που βλέπουμε στη φωτογραφία! Το δεύτερο είναι πολύ καλό ...το ομολογώ!!! Αλλά τα 48668 του Κινέζου είναι σχεδόν 5000 πόντους ΠΙΣΩ από τα δικά μας σκορ, που τρέχουμε την ελληνική GTV rom... Και επειδή το βλέπω στα μάτια σου, ό…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Το πρώτο που μου έστειλες καταλαβαίνεις και μόνος σου ότι εφ'ενός είναι εργοστασιακή διαφήμιση, και προφανώς ΜΟΥΦΑ! Μπορώ πανεύκολα να σου φτιάξω στο Photoshop σε 3 λεπτά ένα ίδιο που να λέει...100000... βάλε όσα μηδενικά θέλεις! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ αυτό που βλέπουμε στη φωτογραφία! Το δεύτερο είναι πολύ καλό ...το ομολογώ!!! Αλλά τα 48668 του Κινέζου είναι σχεδόν 5000 πόντους ΠΙΣΩ από τα δικά μας σκορ, που τρέχουμε την ελληνική GTV rom... Και επειδή το βλέπω στα μάτια σου, ό…
-
Stable problem?
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Επίσης μπορείς να κατεβάσεις και αυτή την εφαρμογή και να κάνεις μια νέα ανάλυση ” Σε ευχαριστω φιλε μου πολυ για τον χρονο σου,ησυχασα λιγο,νομισα οτι πηρα καποιο fake
-
Processor question
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Μην βάζεις σε παρκαλώ την ίδια ερώτηση, σε διαφορετικά σημεία. Λέγεται forum flooding και είναι άσχημο.. ” Εχεις δικιο εκ παραδρομης εγινε.
-
Processor question
ΜήνυμαΕχω παρει το Mi 4 απο το Meribomiles και "τρεχοντας" σημερα το AnTuTu ειδα στο info οτι η CPU δεν ειναι ο Qualcom Snapdragon αλλα ο Quad Core ARMv7 Processor (VFPv4 NEON) ξερεις κατι για αυτον τον processor? ειναι κατωτερος του Snapdragon?. σαν score δεινει 46.500 units το AnTuTu.To test το εκανα "φορωντας" την stable V7 ROM. Ευχαριστω πολυ.
-
Stable problem?
ΜήνυμαΕχω παρει το Mi 4 απο το Meribomiles και "τρεχοντας" σημερα το AnTuTu ειδα στο info οτι η CPU δεν ειναι ο Qualcom Snapdragon αλλα ο Quad Core ARMv7 Processor (VFPv4 NEON) ξερεις κατι για αυτον τον processor? ειναι κατωτερος του Snapdragon?. σαν score δεινει 46.500 units το AnTuTu. Ευχαριστω πολυ.
-
Stable problem?
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Παράθεση από charis232: “Σε ευχαριστω ,θα το δοκιμασω αργοτερα.Δεν ξερω αν,οπως βλεπω στο video,μπορω πατωντας κ σερνοντας το εικονιδιο, οντως "δουλευει".,Θα το δω παντως.Νομιζεις ειναι καλυτερα να μεινω με την stable η να παω στην developer?. Εκανα και root,εχω βαλει custom recovery.Για λιγο που την εψαξα...αυτο το προβλημα βρηκα με το εικονιδιο μεχρι στιγμης. ” Τα περί επιλογής stable ή developer είναι καθαρά προσωπικά σου γούστα! Αν ακολουθήσεις τα "κολπάκια" του βίντεο …
-
Stable problem?
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Παράθεση από charis232: “Η stable 7.0.5.0 θεωρειται απροβληματιστη? γιατι βαζοντας την σημερα διαπιστωσα την εξης δυσλειτουργια. Οταν παταω παρατεταμενα σε καποιο εικονιδιο για να το μεταφερω σε αλλη σελιδα,δεν "πιανει" και χρειαζεται κανω καποιες αλχημειες για μπορεσω να το παω σε αλλη σελιδα.Αυτο δεν συμβαινει παντα βεβαι. Με την developer που ειχα πριν, δεν ειχα αυτο το προβλημα.Ουτε στο Mi 3 που εχω ενα χρονο κ παντα ΜΕ developer ROM.Αν ξερει καποιος αν χρειαζεται καποι…
-
Stable problem?
ΜήνυμαΗ stable 7.0.5.0 θεωρειται απροβληματιστη? γιατι βαζοντας την σημερα διαπιστωσα την εξης δυσλειτουργια. Οταν παταω παρατεταμενα σε καποιο εικονιδιο για να το μεταφερω σε αλλη σελιδα,δεν "πιανει" και χρειαζεται κανω καποιες αλχημειες για μπορεσω να το παω σε αλλη σελιδα.Αυτο δεν συμβαινει παντα βεβαι. Με την developer που ειχα πριν, δεν ειχα αυτο το προβλημα.Ουτε στο Mi 3 που εχω ενα χρονο κ παντα ΜΕ developer ROM.Αν ξερει καποιος αν χρειαζεται καποια ρυθμιση.\ Ευχαριστω
-
Παράθεση από paulpap01: “Μήπως βάζεις την έκδοση του TWRP που είχε θέμα με το Touch ??, υπάρχει μια νέα Version στο Site της Miui με την διορθωμένη Version δες λίγο εάν θέλεις εδώ ” Εγω περασα το recovery.img μεσα απο το update της MIUI οπως λεει ο οδηγος του miui art,καιπερασε κανονικαμε την πρωτη .