Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 203.
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΝαι το καταλαβα,γυρναω και γω στην προηγουμενη.Μια ερωτηση.Απο recovery κανω clear cache kai partition kai μετα install το zip ? με την προηγουμενη ROM? οπως κανω μεχρι τωρα με τα updates
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαNαι στην τελευταια
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΤελευταια οταν παω να "τρεξω" την εγαρμογη security ,βγαζει "Unfortunately,Security has stopped" Επισης οταν απο sleep ανοιγω το κινητο,βγαζει το μηνυμα "Unfortunately.com.qualcomm.msapm has stopped Aν ξερει καποιος κατι.
-
Stable ROM
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Ακριβώς ;)” Αμεσος και κατατοπιστικος,νασαι καλα.Και με καλη δουλεια "τις σημερον ημερα."
-
Stable ROM
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Εφ'οσον είσαι τώρα με την Developer, - θα βάλεις την Stable Rom στην συσκευή σου - θα πας στο recovery και θα κάνεις Factory Reset/Defaults - και αμέσως μετά θα κάνεις Flash την stable. Αυτό το κάνεις μόνο την πρώτη φορά. μετά θα κάνεις το Update από το Updater της MIUI” Oταν λες update,εννοεις το update σε νεα stable.Δηλαδη update απο stable se stable.Κατεβαζω την επομενη stable και οπως εκανα update τις developers με το recoveryt ,θα κανω και τις stable.
-
Stable ROM
ΜήνυμαΕιμαι με την ελληικη ROM 5.2.27 ,και καθε εβδομαδα κανω update,μεσω recovery.Ηθελα να ρωτησω αν θελησω να παω στην stable,αυτο θα το κανω οπως κανω τωρα με τα updates? δηλαδη απο recovery ?. H xρειαζεται καποια αλλη διαδικασια?
-
Bluetooth conection
ΜήνυμαΠαράθεση από dnomikos: “Τι λειτουργικό χρησιμοποιείς; Εχεις ρυθμίσει να είναι ανιχνεύσιμα το κινητό και το laptop κατα την διαδικασία της πρώτης σύνδεσης; Τι μηνύματα λάθους παίρνεις από την διαδικασία; Έχεις δοκιμάσει να συνδέσεις το κινητό σε άλλο laptop; Εχεις δοκιμάσει να συνδέσεις άλλο κινητό τηλέφωνο σε αυτό το laptop;” Σε ευχαριστω για την απαντηση,τελικα τα καταφερα.Εχω win8.1 .Ευχαριστω και παλι
-
Bluetooth conection
ΜήνυμαΠροσπαθω να συνδεσω το mi3 με το laptop με bluetooth αλλα δεν γινεται.Εχω ενεργοποιησει φυσικα να "βλεπει¨ ολες τις συσκευες,εχω ακουστικο bluetooth που δουλευει,αλλα δεν συνδεεται με το laptop. Μεσα απο usb συνδεεται κανονικα και εχω κατεβασει φυσικα drivers.Aν μπορει να βοηθησει καποιος. ευχαριστω
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΠαράθεση από iAmLiakos: “Πως γίνεται αυτό ρε φίλε?? Εμείς τι κάνουμε λάθος με τη μπαταρία και τη ram???” Δεν εκανα κατι ιδιαιτερο,ιδιες εφαρμογες τρεχω οπως και πριν,και ιδια χρηση πανω κατω.Καπου καπου κανω "καθαρισμα" με το clean master και απο security επισης optimize.
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΝομιζω η τελευταια ελληνικη ROM ειναι η καλυτερη που εχω εγκαταστησει,απο πλευρας ελευθερης μνημης, ποτε κατω απο 1 GB αλλα και απο πλευρας μπαταριας.Φορτισμενο μετα απο callibration την Κυριακη (11/1) και ειμαι με 43% σημερα,με την ιδια χρηση που κανω παντα.
-
Προβλημα με ηχο startup
ΜήνυμαΜε την τελευταια ROM οταν πηγαινω στα Themes για να αλλαξω τον ηχο εκκινησης,οπως εκανα με τις προηγουμενες ROM,δεν βλεπω την επιλογη browse και μεσω αυτης να επιλεξω τον ηχο που βαζω. Αν ξερει καποιος κατι. Ευχαριστω
-
Παράθεση από tora33: “@elpida_andr η όποιος έχει την Ελληνική μην ξεχνάμε ότι update κάνουμε μόνο από την εφαρμογή ota updater , και όχι από το updater=Αναβάθμιση , (σου ήλθε αναβάθμιση της rom και το έκανες μάλλον) Αν κάνουμε αυτόματη αναβάθμιση , θα μπει η αναβάθμιση της multi στην Ελληνική που έχουμε και θα γίνει "μπάχαλο" για να αποφύγουμε το αυτόματο update , κάνουμε : Πηγαίνουμε Εργαλεία => Updater => πατάμε πάνω δεξιά τις τρις τελείες (είμαστε στο menu ) =>Ρυθμίσεις ενημέρωσης και κλείνου…
-
Παράθεση από Maronbil: “Εγω που έπαθα το ίδιο κόλλημα με τον φίλο, το έλυσα με fastboot. Τελικά υπήρχε πρόβλημα στο fix?” Μπορεις να με οδηγησεις πως γινεται με το fastboot?
-
Παράθεση από dnomikos: “Μπορείς για να είσαι πιο σίγουρος για τις κινήσεις σου, να κάνεις wipe data /factory reset και να ξεκινήσει πάλι το κινητό. Επειδή δεν θυμόμαστε ποιο system είναι το καλό, αν σου κολλήσει πάλι, μπορείς να ξανακάνεις wipe data / factory reset και να του πεις να ξεκινήσει απο το system που δεν είναι active. Αν και εκτιμώ ότι με το wipe που θα σβύσει όλο το data και φυσικά και το com.otaupdater, δεν θα έχεις πρόβλημα. Απλά θα ξαναστήσεις από την αρχή τα πάντα. Δεν ξέρω και α…
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από charis232: “ Ποια SD να βγαλω? μου λες να ανοιξω το κινητο απο πισω? αφου δεν εχει SD που να φαινεται και να την βγαλω.” Πριν κάνεις οτιδήποτε, μπες στο recovery , και πήγαινε στο AROMA Filemanager αφού κάνεις πρώτα mount το data partition μπες στον φάκελο /data/data/ και σβύσε όλο τον υποφάκελο com.otaupdater. Εναλλακτικά μπορείς να το κάνεις και από το pc (σύνδεση με το καλώδιο) με adb εντολές όσο είσαι στο recovery και φυσικά αφού κάνεις πάλι mount το data…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Πάντα δοκιμάζονται όλα βρε.... Μην φοβάσαι θα το ζωντανέψουμε πάλι.. Αν κατέβαζες ROM με τον OTA_Updater τότε θα έχεις σίγουρα κάποια ROM στην συσκευή σου. Από το Recovery μπορείς να κάνεις πάλι Flash μία ROM από το φάκελο => ΟΤΑ_Updater/download/ROM Aπλά επέλεξε install zip από το Recovery και διάλεξε την ROM από τον παραπάνω φάκελο. Αν έχεις βάλει πρόσφατα στη συσκευή σου από το PC άλλη ROM κατέβασες,επέλεξε αυτή που έβαλες εσύ.” Την ROM την κατεβαζα στο PC και απο κει …
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από charis232: “Παράθεση από MIUI_ART: “Μπες στο Recovery => Advanced => active system Eπέλεξε το System που δεν έχει την ένδειξη (active) Και κάνε Reboot.” Πως μπορω να μεταφερω ξανα την rom απο το PC στο κινητο ωστε να ξανακανω install μηπως και ξεπεραστει το προβλημα? οπως ειναι τωρα το PC δεν "βλεπει" το κινητο.” Βγάλε την SD, βάλτην σε card reader συνδεδεμένο στο PC σου και μετά πίσω..” Ποια SD να βγαλω? μου λες να ανοιξω το κινητο απο πισω? αφου δεν εχει SD πο…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Μπες στο Recovery => Advanced => active system Eπέλεξε το System που δεν έχει την ένδειξη (active) Και κάνε Reboot.” Πως μπορω να μεταφερω ξανα την rom απο το PC στο κινητο ωστε να ξανακανω install μηπως και ξεπεραστει το προβλημα? οπως ειναι τωρα το PC δεν "βλεπει" το κινητο.
-
Παράθεση από Bodai: “ΔΕΣ εδώ ;)” Tιποτα φιλε,μενει κολλημενο στο λογοτυπο,πριν δοθει αυτο το fix ειχε δοκιμαστει αρκετα? η δοθηκε ετσι στα γρηγορα? εχω μεινει χωρις κινητο
-
Μετα την εγκατασταση του fix για την διορθωση sto OTA updater που εμφανιζε αντι του mi3 το my one ,το κινητο μενει κολλημενο με το λογοτυπο mi στην κεντρικη οθονη. Eκανα και factory reset και παλι μενει κολλημενο,δεν μπορω ουτε να το σβησω.