Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 60.
-
Πως να ξεκλειδώσουμε τον Bootloader του Redmi Note 3 Pro (Special Edition)(KATE) με τον Official τρόπο
ubuderix - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΚαλημέρα.;Έχω το rn3 pro kate 1.5 μήνα .Άλλαξα ρομ από global stable 8.1.3 σε global 7.2.9 beta και ξεκλείδωσε αμέσως.:) .Προτείνω να προστεθεί στην αρχική λίστα και η 7.2.9 .Θα ξεκινήσω εγκατάσταση την ελληνική ρομ.Ευτχώς που υπάρχεται κι εσείς εδώ να μαθαίνουμε,που βοηθάτε αλλά και να αξιοποιούμε τα κινητά μας στο έπακρο. Να υποθέσω ότι πρέπει να πάω σε dev πάλι ;
-
Στου γιου μου ιδια συσκευή με μένα (σε μένα έγινε ενημέρωση) δεν δείχνει αναβάθμιση για 8.1.3 .Έβαλα σαν region Ινδία πάτησα στις 3 τελείες πάνω δεξιά ,άρχισε να κατεβάζει ενημέρωση ,εγκαταστάθηκε αλλά συνεχίζει να δείχνει ακόμα 8.1.1 .Έχει το kate global stable (και με aida64 τσεκαρισμένο) κι εκείνος.Καμμιά ιδέα;
-
Δεν θα σχολιάσω τον συμφορουμιτη με κάλυψαν οι προλαλησαντες αλλά έχουμε στο DNA μας τελικά την απαξίωση την γκρίνια την διχόνοια. Όπως και να χει μεγάλη νίκη έχοντας σαν βάση τις πληθυσμιακες διαφορές που αυτό από μόνο του δείχνει πολλά. ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΆ στα παιδιά που έστησαν αυτή την σελίδα, που μας βοηθούν από ένα νέο κάτοχο συσκευής και μέλος. Μπράβο σε όλους μας για τους ψήφους και σαν επιβράβευση για αυτούς που ξεκίνησαν όλα αυτά που έχουμε θα πρότεινα ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΟΎΜΕ να γίνουμε VIP μέλη για να…
-
Συγχαρητήρια στα παιδιά που ξεκίνησαν την σελίδα,το φορουμ,τις βοήθειες που μας προσφέρουν αλλά και μπράβο σε όσους συμμετείχαν με την ψήφο τους για να βγούμε πρώτοι.
-
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/27115/
-
ψήφισα πάλι σαν 1657300749 αλλά και ο γιος σαν 1649300807 (έχει κι αυτός το kate)
-
Ξεπεράσαμε τις 10000 ψηφους !!! Screenshotfrom20170106211358.png
-
Μμμ,αυτό είναι περίεργο και να το παρακολουθήσουμε.Ψήφισα πριν 10 λεπτά Screenshot_20170105201703133_com.miu.pngScreenshot_20170105201703133_com.miu.png
-
Greece:7783 ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΡΕΛΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΥΑΛΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟ ΑΥΤΟ
-
7192 τώρα που ψήφισα !!! Τι μας νοιάζει για τους άλλους !!!! ΕΜΕΙΣ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ
-
+4 Greece:4332 Indonesia:2732,Ιndia:2736 Στιγμές 2004-Εθνική Ελλάδος ζούμε.Τους πατάμε εναν-εναν Και συνεχίζουμε !!!
-
Τώρα Greece :2428,Indonesia:2454 .φυσικά ξαναψήφησα και συνεχίζουμε
-
ψήφησα πάλι για 2η φορά,δεν με άφηνε πριν το 24ωρο να περάσει πάντως.Μου έβγαζε μήνυμα οτι έχει ληφθεί ήδη η ψήφος μου .Πάμε καλά πάμε γερά
-
+1 ψήφησα σαν 1657300749,ήταν η 401 ψήφος η δική μου .Καλή επιτυχία !!!
-
+! like κι από μένα
-
Παράθεση από Krasdimi: “Η στάθμη του ήχου κλήσης ειναι προκαθορισμένη....δεν αλλαζει κατα τη διαρκεια της κλησης....μονο σταματάει όπως ενέφερες....- ” Ευχαριστώ για την άμεση απάντησή σου.Ακόμα και αν δεν απαντήσεις στην κλήση υποψιάζομαι όπως μου συμβαίνει δηλαδή.
-
Χρόνια Πολλά σε όλους. Ευτυχής κάτοχος rn3 pro kate 8 μέρες τώρα (ήρθε την προηγούμενη από την ανακοίνωση για infoquest).'Ολα μια χαρά με το τηλέφωνο ,έχω την global stable 8.1.1.0(MHRMIDI).Έχω μια μια απορία όμως,όταν λαμβάνω κάποια κλήση αν προσπαθήσω να χαμηλώσω το κουδούνισμα από τα κουμπιά τότε το τηλέφωνο είναι σαν να μπαίνει σε σίγαση .Ένδειξη της στάθμης του ήχου δεν εμφανίζεται,αλλά ούτε ανεβαίνει στο σημείο που ήταν.