Παράθεση από Aurumnus: “Καλησπέρα. Ποια ελληνική stable ROM βάζω για αυτό το Redmi Note 4X; Αφού έχω το Note 4X, γιατί στο μοντέλο γράφει Note 4; ” Αναφέρομαι για το παραπάνω. Τώρα θα το ξεκλειδώσω. Δεν το αγόρασα εγώ, οπότε δεν ξέρω αν έχει την 800άρα.
Παράθεση από demakhs: “Συμφωνώ, παραδόξως, με την Ειρήνη. Το kenzo είναι κινητάρα...εχω αλλάξει 4-5 από τότε που το χα κ ακόμα μου λείπει!! ” Και γω που σκέφτομαι να δώσω το Kenzo μου όταν βγει το Redmi 5 Pro/Plus γιατί δεν με βολεύουν οι 5,5 inches και προτιμώ τις 5, να το ξανασκεφτώ;
Παράθεση από NasDriver: “Δοκίμασε να περάσεις αυτό => MTP-FIXER-mido_helmiau.zip - Google Drive να δεις εάν λυθεί το πρόβλημα ” Αυτό μπαίνει με TWRP; Μου βγάζει κάτι κινέζικα και δεν μπορώ να προχωρήσω. Edit: Οκ, το βρήκα. youtube.com/watch?v=KOhR92EKD7A Και δούλεψε και το αρχείο.
Παράθεση από azuli: “Υπαρχει τροπος να παρακαμψουμε τις 72 ωρες?Με 2 παλια unlock tool που δοκιμασα δεν επιασε,ζηταγε αναβαθμιση. Πραγματικα απιστευτη ξενερα η διαδικασια της Xiaomi.Δεν ταιριαζουν αυτα με την φιλοσοφια του android. ” Άσε, χάλια η κατάσταση. Είμαι στις 51 και μου φαίνεται να είναι αιώνες.
Παράθεση από derveni: “Παράθεση από Aurumnus: “Κάτι διάβασα για 72 ώρες αντίστροφη χρονομέτρηση. Τι είναι αυτό; ” Θα ξεκλειδώσεις εκτός αν βγει το ζογκ που θα χρειαστεί να κατεβάσεις την νεότερη έκδοση του unlock tool ” Το ζογκ βγήκε. Γ@μω τις 72 ώρες! Λες και παίζουμε με Eddie Murphy και Nick Nolte σε extended έκδοση!
Επωνυμία της επιχείρησης: Gearbest Διεύθυνσή της επιχείρησης (URL): https://www.gearbest.com Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi Redmi 4X 4GB RAM CHAMPAGNE, μαζί με θήκη, tempered glass και hands-free Ημερομηνία αγοράς: 11/08/2017 Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 10 Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 19 ημέρες (παρέλαβα 30/08/2017) Σας προτιμήσανε στο τελωνείο: Όχι (αγορά με Priority Mail EU Express) Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): Δεν το χρειάστηκα…
Χτες παρέλαβα το Redmi 4X 4GB από Gearbest με Priority Mail EU Express, τα μεταφορικά βγήκαν +20κάτι ευρώ. Έφθασε σε 20 μέρες από την ημερομηνία παραγγελίας, χωρίς τελωνείο και λοιπές χρεώσεις. Άψογοι! Το μόνο "κακό" είναι ότι ένα partial refund που μου έκαναν, το έβαλαν στο Gearbest Wallet και όχι στο Paypal. Έδωσαν και μερικούς έξτρα πόντους. Όλα αυτά με λίγο κυνήγι βέβαια.
Ναι, priority line, την πιο ακριβή επιλογή. Σε μένα βγήκε 20κάτι ευρώ. Το ακριβές ποσό εξαρτάται από τι πράγματα θα πάρεις, βάρος, όγκος κτλ. Για μέρες έλεγε 10-22.
Παράθεση από NasDriver: “Καλά θυμάσαι, αλλά πλέον μπορείς να ξεκλειδώσεις με όλες τις Official rom...δεν χρειάζεται να αλλάξεις σε China ” Κοίτα να δεις πρόδος. Οπότε ακολουθώ κατευθείαν το 2 βήμα Ξεκλείδωμα του Bootloader. και μετά προχωράω εδώ; Flash την Ελληνική ρομ σε redmi 4x-santoni,4-prada,4a-rolex,4pro-markw για πρώτη φορά..
Όχι ακόμα. Απ'όσο θυμάμαι από τα άλλα 2 Xiaomi μου, περνούσα πρώτα την Official China developer και μετά προχωρούσα σε ξεκλείδωμα ακολουθώντας αυτόν τον οδηγό Ξεκλείδωμα του Bootloader. Λάθος θυμάμαι;
Να ακολουθήσω αυτόν τον οδηγό, αρχίζοντας από το ξεκλείδωμα του bootloader. Flash την Ελληνική ρομ σε redmi 4x-santoni,4-prada,4a-rolex,4pro-markw για πρώτη φορά..
Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από Aurumnus: “Τι μπορώ να κάνω; ” Δεν μπορείς από Global να πας σε China rom μέσα από την αναβάθμιση ” Δηλαδή κατεβάζω την Global Developer, την εγκαθιστώ και μετά μπορώ να περάσω την China Developer;
Έχω την παρακάτω ROM forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/42261/ Πάω να περάσω την China Developer (miui_HM4X_7.8.24_ad25cc14c6_7.1) και μου βγάζει αυτό forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/42262/ Τι μπορώ να κάνω;