Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 281-289 από 289.

• Παράθεση από lallasgr: “Υπάρχει περίπτωση να φταίει και η έκδοση του adb που έχω ανεβάσει. Το πρωί θα κοιτάξω να βάλω το τελευταίο adb και ελπίζω ότι αυτό μπορεί να δημιουργεί το πρόβλημα μιας και μιλάμε για τελευταίο μοντέλο κινητού που ίσως να χρειάζεται την έκδοση adb 1.0.32! θα τσεκάρω το πρωί και θα σας πω. Όποιος θέλει ας κατεβάσει την τελευταία έκδοση από το παρακάτω λινκ και ας κάνει τις δοκιμές του: minimal_adb_fastboot_v1.3.1.zip ” Μήπως να γίνει ανανέωση του αρχικού post με αυτό το αρ…

• Α, νομίζω κατάλαβα. Φορούσε China Stable και πριν λίγο του έβαλα China developer. Οπότε χρειάζεται να σετάρω τον miaccount στο κινητό, σωστά;

• Πως γίνεται αυτό που λες; Αυτό είναι το πρώτο μου Xiaomi. Και ένα account έχω όλο και όλο.

• Πάω να ξεκλειδώσω, σταματάει στο 50% και βγάζει το παρακάτω: Couldn't verify device Current account is different from the account info on the device Τι μπορώ να κάνω;

• Παράθεση από lallasgr: “Φίλε μου πήγαινε με τον παρακάτω τρόπο να ξεμπερδεύεις. Μην ταλαιπωρείσαι άδικα. 10 βήματα είναι όλα και όλα και αν τα κάνεις με προσοχή δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα: Ελληνικός οδηγός αλλαγής Rom από Unofficial σε Official για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo) ” Τώρα είδα την απάντηση σου. Πριν λίγο τα κατάφερα τελικά και μπήκε η chinese developer. Πάω να ακολουθήσω τον οδηγό που πόσταρες. Ευχαριστώ!

• Παράθεση από arist1976: “Παράθεση από Aurumnus: “Ω ρε μπλέξιμο. Ότι θέλουν βάζουν. Η recovery version της chinish dev είναι η 6.5.28 (MIUI7) που υπάρχει εδώ; en.miui.com/download-301.html#439 Υπάρχει κάποιος οδηγός πως να την περάσω μέσω του Updater της Miui; ” Κατέβασε και αποθήκευσε τη ρομ χύμα στη μνήμη του τηλεφώνου. Επειτα μπες στο updater και πάτα στο γρανάζι πάνω αριστερά και διάλεξε choose update package. Eπιλέγεις τη ρομ και φλασάρεις. ” Το έκανα αλλά δεν γίνεται τίποτα! Αφού την επιλέξ…

• Ω ρε μπλέξιμο. Ότι θέλουν βάζουν. Η recovery version της chinish dev είναι η 6.5.28 (MIUI7) που υπάρχει εδώ; en.miui.com/download-301.html#439 Υπάρχει κάποιος οδηγός πως να την περάσω μέσω του Updater της Miui;

• Παράθεση από lallasgr: “Αν δεν έχεις πρόβλημα με τα Αγγλικά μια καλή λύση είναι να αφήσεις την Official Global Stable rom. Αν θες όμως να έχεις και την επιλογή των Ελληνικών τότε κάνε την διαδικασία ξεκλειδώματος και αφού ξεκλειδώσεις βάλε την Ελληνική Stable που είναι πολύ σταθερή και αυτή! ” Θέλω να ξεκλειδώσω όπως και να'χει. Ερώτηση: Η 7.2.2.0 (LHOCNDA) που έχω είναι dev ή stable, global ή china; Έχω μπερδευτεί. Εγώ επέλεξα το κινητό να έχει Official Developer Rom για να ξεκλειδώσω εύκολα.

• Γεια σας παιδιά! Καλώς σας βρήκα! Παρέλαβα χτες το RN3 Pro με Miui 7.2.2.0 (LHOCNDA). Όλα καλα, είναι κλειδωμένος ο bootloader όπως βλέπω. Τώρα μένει να τον ξεκλειδώσω. Ευχαριστώ @lallasgr! Θέλω να βάλω μία καλή ROM. Δεν με πειράζει να χρειάζεται να την ανανενώνω συχνά. Αν και δεν ξέρω την διαδικασία και πρώτη φορά θα το κάνω, θέλω να ασχοληθώ και να μάθω. Τι προτείνετε;