Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 221.
-
εχω προβλημα δεν ξεκίνα η οθονη
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από nflo: “δοκίμασε να κάνεις unpair το smartwatch από το κινητό τελείως (διαγραφή από τις συσκευές bluetooth) και μετά ξανά σύνδεσέ το (pair) με το κινητό” Το Έχω κάνει.τιποτα Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk =============== Δεκ 14th 2016, 3:47pm =============== αλλη ιδεα?
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gkalen: “AMBER ALERT ΘΕΛΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΕ REDMI NOTE 4 NIKEL , ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΌΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΙΜ .. ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ Π.Μ. ΑΜΕΣΑ .. ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΚΑΠΟΙΟ ΦΑΚΕΛΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΉ ΤΟΥ .. ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΣΙΜ , ΠΑΛΙ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ Π.Μ. ” 6ώρα θα έρθει ένας φιλος με 4αρι αλλά Δεν ξέρω ποιο ακριβώς εναι.οταν έρθει θα σε πάρω τηλ Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα σε όλους θέλω τη βοήθεια σας σχετικά με το smart watch Αλκατέλ δεν μου στέλνει ειδοποιήσεις στο ρολόι το κινητό μου. έχω την εφαρμογή alcatel move. Μια φορά δεν ξέρω πως κατάφερε και δούλεψε τώρα πάλι με κάνει τα ίδια αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει ευχαριστώ .εχω το redmi note 3pro kenzo
-
Kenzo αποσυνδέεται το Bluetooth απο το ρολόι alcatel. Επίσης μπράβο διορθώθηκε το πρόβλημα με την ασύρματη μετάδοση εικόνας
-
Καλησπέρα.εχω το alcatel smart watch έχω κάνει τα πάντα και δεν στέλνει ειδοποιήσεις στο ρολόι.αναγκάστηκα και πηγα σε xtrv για να το κάνω.μια φορά εγινε αλλά μάλλον καταλάθος.Τώρα πάλι δεν στέλνει.έχω κάνει τα πάντα και δεν μπορώ να καταλάβω Τι σκατα άλλο θέλει.έχει κανείς καμιά άλλη ιδέα.Εγώ δεν την παλεύω άλλο με έχει σπάσει τα νευρα. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Τετάρτη 7/12 19:00 καφέ στο σύνηθες μέρος Δυτικά ?? Τι λέτε ??” Εγώ μεσα Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από wankel13: “Προσπαθώντας το πρωί να κατεβάσω την νέα ρομ από το κινητό, μου πετάει συνεχώς το μήνυμα :δυστυχώς η διαδικασία Android. process.media έχει σταματήσει. Από τότε δεν μπορώ να το συνδέσω στο pc για να μεταφέρω την νέα ρομ. Δοκίμασα με wipe dalvik k cashe και ξαναπερασμα την 6.11.24 αλλά τίποτα” δοκίμασε να μπεις από τον πλοηγό του τηλεφώνου και κατέβασε το από κει Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE: Full wipe
ΜήνυμαΠαράθεση από Johnys Markou: “αν κάνω full wipe σε recovery θα μπορέσω να εγκαταστήσω την έκδοση 6.12.1 χωρίς να κλειδώσει το bootloader?? τώρα είμαι στην έκδοση 6.11.24 thanks:)” ακολουθα τον οδηγό. δεν κλειδώνει ο overloaded.dalvik k cache θα κανεις Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ολα καλά.ακόμα η ασύρματη σύνδεση οθόνης δεν φτιάχτηκε.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από dnomikos: “Παράθεση από Takis K: “τα ιδια κανει ” Αστο, είναι δύσκολο να βρεθεί άκρη έτσι και σε ταλαιπωρώ... Πρέπει να βρούμε ένα Redmi Note 4. Σε ευχαριστώ για τις δοκιμές και τον χρόνο σου :thumbsup:” Redmi note 4 υπάρχει αλλά είναι μαμα ακόμα. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πραγματικά το μόνο που θα ήθελα στην επόμενη ρομ φτιάξετε είναι την ασύρματη μετάδοση οθόνης αν γίνει και αυτό για Κένζο είναι έτοιμη.xtrv Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
6.11.24 xtrv
ΜήνυμαΚάτι ακόμα.Κάθε φορά που ανοίγω μια εφαρμογή με ζητάει συνεχεία επιβεβαιώσει ή να επιστρέψω και τα λοιπά ξέρει κανείς τι είναι αυτό; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
6.11.24 xtrv
Μήνυμαναι.τελικα με το θεμα μου update το προβλημα λυθηκε με την βοηθεια του @gkalen κατεβασα το αρχειο απο τον πλοηγο του τλ.και περασε αψογα.το μονο προβλημα πλεον ειναι οτι δεν δουλευει η ασυρματη οθονη και αποτι προσεξα το εχουν και αλλοι αυτο το προβλημα.ελπιζω να το φτιαξουν γιατι το χρειαζομαστε.
-
6.11.24 xtrv
ΜήνυμαΤελικά μετά από έρευνα πιθανόν να φτάσει το ότι είναι πάλι lock η συσκευή και δεν κάνει update.δοκίμασε να κάνω unlock αλλά κολλάει στο 50% θα δοκιμάσω πάλι αλλη μερα.ευχαριστώ. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk