Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 674.
-
ας ερωτήσω και εγώ για μια ακόμη φορά με την εφαρμογή αναβάθμιση που δεν ανοίγει και πετάει σφάλμα ξέρεις κάνεις από τους mod τι να κάνω mi 8 pro
-
xiaomi mi 8 pro να θυμίσω εκτός από τα παραπάνω προβλήματα από την προηγούμενη rom και στην τελευταία δεν δουλεύει η εφαρμογή αναβάθμιση παίρνω το παρακάτω μήνυμα forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/59343/
-
@MIUI_ART Εγκατάσταση σε mi8 pro δεν μπορώ να μπω στις ρυθμίσεις σφάλμα Επίσης δεν μπορώ να μπω στην εφαρμογή αναβάθμιση έχω σφάλμα forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/59340/
-
@MIUI_ART το twrp από την 8.11.15 στο mi6 μου ζητάει αναβάθμιση από το play.google την κάνω η όχι??
-
Antutu score από τα xiaomi
Μήνυμαμε την xtrv 8.11.8 forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/59252/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/59253/
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
η εφαρμογή αναβάθμιση μου δίνει μήνυμα σφάλματος forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/59241/
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από ktsiaras: “ποια διαδικασία ακολουθώ ? ” Από την στιγμη που ξεκλείδωσες περνάς twrp και την ρομ μετά απο factory reset.Αν δεις ότι σου κάνει κόλπα γυρίζεις σε twrp και κάνεις format data. ” @geoanto555 ευχαριστω πολύ με factory reset. & format data δούλεψε άψογα και το TWRP-3.2.3-1102-XIAOMI8UD for (android 9) όλα καλά πάμε για στήσιμο forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/59232/
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
βοήθεια για να μην γίνει στραβή σε mi8 pro ξεκλείδωσα και θέλω να περάσω την xtrv8.118 προέρχομαι από την china dev 8.11.8 android 9 με Anti Rollback 1 το twrp που έχω ειναι TWRP-3.2.3-1102-XIAOMI8UD ποια διαδικασία ακολουθώ ?
-
ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ Μi 8 ΜΕ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ BOOTLOADER
ktsiaras - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμακαλήμερα επειδή αντιμετωπιζα το ίδιο πρόβλημα με το mi8 pro άρχισα από 720 και χθες ήμουν στις 370 περίπου ώρες έκανα ένα τρικ έγινα Premium member στη mi.com δοκίμασα μετά από 24 ώρες και ξεκλείδωσα ζητείται εθελοντής κοστίζει 98Hk (11,5) ευρώ όλα νόμιμα και δεν υπάρχει κίνδυνος να αρχίσει να μετράνε οι ώρες από την αρχη πάλι αν το δοκιμάσει κάποιος ας το αναφέρει
-
Ολα καλά σε mi6 download από updater και εγκατάσταση
-
Παράθεση από ikleos: “Παράθεση από ktsiaras: “@ikleos από ότι είδα και στο δικό μου στο σεταρισμα θέλει το/τα δάκτυλα να τα βάζεις σχεδόν σε όλη την επιφάνειά τους και καλό πάτημα εμένα τώρα που το δοκίμασα γίνετε γρήγορα με τζάμι πολύ φθηνό ” Φιλέ στείλε μου το τζαμακι να το παραγγείλω και εγω Sent from my MI 8 UD using Tapatalk ” ειναι η φωτογραφία 9