Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 586.

• Καλησπέρα. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση.εχω το Mi band 4 και έχω ανοικτό τον βοηθό ύπνου. Σήμερα παρατήρησα ότι άλλη καταγραφή ύπνου κάνει το mi fit και άλλη το notify. Δεν θα έπρεπε υποτίθεται να γράφουν τα ίδια; Αν δείτε στις φώτο που έχω, ο βαθύς ύπνος έχει τεράστια απόκλιση μεταξύ μι φιτ και notify b8a0d502d0987ce75aae0844e24d07c0.jpg56e0521006b7d330d186b1d3042997ed.jpg Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

• Mi Band 4

3ftw - - Mi Band

Μήνυμα

Αν τρέχεις το notify για ειδοποιήσεις, έχει επιλογή να τους κρύβει. Ξετικαρε το Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Mi Band 4

3ftw - - Mi Band

Μήνυμα

Θεός. Το έβαλα και δουλεύει μια χαρά. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Mi Band 4

3ftw - - Mi Band

Μήνυμα

Μήπως περιμένουν να λανσαριστεί και επίσημα για να τα βάλουν; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Mi Band 4

3ftw - - Mi Band

Μήνυμα

Και κάτι τελευταίο. Η νέα έκδοση firmware που ακριβώς βγήκε γιατί στο official app, έκανε χθες ενημέρωση αλλά δεν είχε τίποτα για αναβάθμιση στο band. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

3ftw - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από geozn8: “Παράθεση από 3ftw: “Επειδή τόσα χρόνια δουλεύω το Mi band tools και είχα αγορασμένο από παλιά το notify, είπα να το δοκιμάσω. Που είναι η επιλογή να αλλάξω την γλώσσα του band και δεν την βρίσκω πουθενά; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Με το που το ανοίγεις πας τέρμα πάνω δεξιά στης 3 κάθετες γραμμές μετά πατάς εργαλεία και είναι η 3η επιλογή !! Εν το μεταξύ βγήκε και νέο firmware 1.0.5.55 με νέα resources v56 όποιος το βάλει ας μας πει αν έχει ε…

• Mi Band 4

3ftw - - Mi Band

Μήνυμα

Επειδή τόσα χρόνια δουλεύω το Mi band tools και είχα αγορασμένο από παλιά το notify, είπα να το δοκιμάσω. Που είναι η επιλογή να αλλάξω την γλώσσα του band και δεν την βρίσκω πουθενά; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Mi Band 4

3ftw - - Mi Band

Μήνυμα

Και ο κωτσοβολος πετάει διαφημίσεις. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Mi Band 4

3ftw - - Mi Band

Μήνυμα

Να φανταστώ τα fonts που προείπες, τα φλασαρω μέσω notify όπως έκανα στο 3 έτσι; Τώρα έχω το 4. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Αν είχε πάρει υγρασία η πλακέτα του usb, δεν θα δημιουργούσε πρόβλημα και στο μικρόφωνο; θα του κάνω ένα factory reset Αύριο να δούμε μπας και είναι software Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδιά άσχετο με το redmi note 5 αλλά το έχω απορία και μιας που η ερώτηση είναι γενικής φύσης να ρωτήσω. Έχω ένα redmi 6 της γυναίκας μου και φορτίζει πάρα μόνο κλειστό. Ανοικτό δεν φορτίζει και ας λέει ότι φορτίζει. Μάλιστα εάν βγάλω τον φορτιστή ενώ είναι ανοικτό, το τηλέφωνό συνεχίζει να δείχνει ότι φορτίσει. Λέτε να πάει για αντικατάσταση usb την πλακέτα; Πιθανόν να πήρε υγρασία αλλά δεν είμαστε σίγουροι αν πέρασε μέσα. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Είναι το τελευταίο ποστ που κάνω για το 4ρι εδώ και αν γίνεται κάποιος διαχειριστής να τα πάει στο άλλο θέμα για να μην γίνεται μπάχαλο. Στο ρεντιτ διάβασα ότι αν κατεβάσεις τα watch faces και τα βάλεις μέσω του mi fit, δεν υπάρχει κανένα battery drain. Αν τα βάζεις κατευθείαν μέσω third party app, τότε υπάρχει θέμα. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Έχει παρατηρήσει κάνεις την μπαταρία να πέφτει πιο γρήγορα με αλλαγή watchface; Προχθές έβαλα ένα και σε ένα βράδυ μου έφαγε 15% και το πρωί είχα 36% και έβαλα ένα άλλο και τώρα έχω 15% μόνο. Να προσθέσω ότι μέχρι τις 7 μέρες η μπαταρία έπεφτε μια χαρά. Δηλαδή είχα σχεδόν 70% μπαταρία και μέσα σε 3 μέρες έχασα σχεδόν 60%. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

3ftw - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από fatsas7: “θέλω να βάλω το ελληνικό mifit στην γυναίκα μου με το mi band 3 με δικούς μου κωδικούς και θέλω να βάλω το mifit το ελληνικό στο δικό μου κινητό με το mi band 4 πάλι με δικούς μου κωδικούς...γίνετε;;;γιατί δεν κατάλαβα την απάντηση σου” Ναι γίνεται μια χαρά. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Είδα ποστ του γιατρου στο adslgr που αναφέρει ότι έχει μεταφράσει το firmware αλλά είναι της προηγούμενης εκδόσεις. Εμείς που είμαστε πιστοί στο φόρουμ αυτό, πότε θα έχουμε ευχάριστα; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Από ότι βλέπω στο geekdoing.com, άρχισε η μετάφραση και κάνουν update τα resources μέσω notify. Υπάρχει περίπτωση να το δουλεύουν και τα παιδιά από εδώ πέρα; κάπου είχε πάρει το μάτι μου ότι δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα γιατί το Mi band 4 είναι κλειδωμένο και δεν έχουν access key. Κάνω κάπου λάθος; αν κάνω διορθώστε με. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Mi Band 4

3ftw - - Mi Band

Μήνυμα

Εν τω μεταξύ και εγώ τρέχω την τελευταία mi fit από το play store, και είναι στα κινέζικα το ρολόι (άσχετο που το κάνει αγγλικά το Mi band tools. Μόλις χάνει σύνδεση με αυτό ξανά γίνεται κινέζικα). Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παρέλαβα και εγώ το 4ρι σήμερα. Η το band είναι στα αγγλικά (εχ γλώσσα συσκευής τα ελληνικά) και μάλλον την δουλειά για αυτό την κάνει το Mi band tools. Μάλιστα έχει επιλογή για να μην δείχνει καθόλου μιρκα γράμματα με τόνους και έτσι δεν έχω πρόβλημα ούτε με τα ελληνικά πάρα μόνο το ς που το βγάζει ερωτηματικό Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

3ftw - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από Octaviastikos: “” Συγνώμη είχα ξεχάσει το θέμα που δημιουργείται Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

3ftw - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από anasmel: “Παράθεση από 3ftw: “Παράθεση από anasmel: “Παράθεση από 3ftw: “Παράθεση από anasmel: “Eχθές πήρα και γω το mi band 4 . Η γλώσσα του μενού είναι Αγγλικά και οι ειδοποιήσεις εμφανίζονται κανονικά σχεδόν στα ελληνικά. Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι ότι όταν έχω εισερχόμενη κλήση ΔΕΝ εμφανίζεται το όνομα του καλούντος, παρά γράφει incoming call. Ούτε με το MI FIT ούτε με το mi band notify & fitness κατάφερα να το λύσω. Υπάρχει λύση; Ευχαριστώ ” Mi band tools;Στάλθηκε από το Re…