Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 586.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από angarato_surion: “ενα ασχετο ; ποσο χρισιμη ιεναι β20 band ; σημερα ανακλαηψα οτι εχω την κινεζικη εκδοση του redmi note 5 ... επίσης το 4g δουλευιε και στις παλιες μπαντες σε ολη την Ελλάδα ;” Αν έχεις wind θα έχεις τεράστιο θέμα. Αν δεν έχεις δεν υπάρχει πρόβλημα.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από valantis8: “Global rom” Το χώρα έχεις βάλει και στην έφερε;
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από valantis8: “περασα χθες ΟΤΑ την 10.3.1. με pie να κανω ενα fr λετε;” Global Rom η του forum ;
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από juke: “Με την global την τελευταία παρατήρησε κανείς στο touch διάφορα περίεργα, στο πληκτρολόγιο να πατιεται ότι να ναι κάποιες φορές, ή λέτε να φταίει το tempered glass που φοράω ;” Δεν έχω παρατηρήσει κάτι.
-
Παράθεση από fanismarg: “Παράθεση από fanismarg: “Φίλος με redmi 7 global έκδοση τι πρέπει να κάνει για να μπορεί να καλεί το 199 της πυροσβεστικής; γιατί παίρνει κ τον πάει μόνο του στο 112... Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Κάποιος παιδιά; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Μήπως αν βάλεις σαν χώρα κάποιο ευρωπαϊκό κράτος; πχ Ελβετία;
-
Καλημέρα. Έχω το whyred και επιθυμώ να ξεκλειδώσω την συσκευή και να βάλω την xtrv. Γνωρίζω ότι η διαδικασία είναι ξεκλείδωμα bootloader - εγκατάσταση twrp - flash xtrv. Αυτό που ζητάω είναι επειδή δεν έχω υπολογιστή δικό μου σπίτι να ψάξω και να μελετήσω τους οδηγούς και η διαδικασία θα γίνει σε Pc που δεν θα το έχω εύκαιρο όλη μέρα, είναι να μου στείλετε τους οδηγούς που θα χρειαστώ (καθώς ακόμα και τώρα γράφω από το tapatalk). Έχω ψάξει τους οδηγούς αλλά έτσι όπως είναι αμέτρητοι μπερδεύομαι …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από BanditGR: “Παράθεση από 3ftw: “Παιδιά κάτι άσχετο με το δικό μας τηλέφωνο αλλά σχετικό με xiaomi. Έχω ένα redmi 6 το οποίο το έκανα αναβάθμιση μέσω Ota και και έχει κολλήσει εδώ και πόση ώρα στο 71.49%. Τι να κάνω; ” Άστο για αρκετή ώρα ίσως και παραπάνω από δίωρο. Μετά προφανώς και έχει κολλήσει και ίσως θέλει κανά hard reboot να συνέλθει.” Στο τέταρτο ξεκόλλησε ευτυχώς
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Αυτόν είναι 50-50, σίγουρα όμως θα μπορέσεις να την περάσεις χειροκίνητα αν δεν γίνει αυτόματα :)” Για χειροκίνητα μιλάω. Καλά έως τότε θα έχω πάρει απόφαση να βάλω xtrv. Ήδη κοιτάω τους οδηγούς για να δω πάνω κάτω την διαδικασία. Πάντως η μπαταρία μου κυμαίνεται σε πάρα πολύ καλά επίπεδα. Είμαι στο 46% και έχω 5 ώρες οθόνη.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Από τη στιγμή που δεν έχει ανακοινωθεί στο αγγλικό φόρουμ, καλό θα είναι να μην την βάλεις...πολύ πιθανό να είναι nightly - δοκιμαστική :)” Εγώ έβαλα μια που έδωσε ένας στο αγγλικό φόρουμ. Δεν ξέρω τι είναι και τι δεν είναι από την άποψη αν είναι nightly η όχι . Μετά θα μπορέσω να περάσω αυτήν που θα βγάλει επίσημα στο αγγλικό φόρουμ;
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από BanditGR: “Αν την έχουν πάρει τόσοι πολλοί θα την ανεβάσουν. Συνήθως το site καθυστερεί έως και ημέρες μπορώ να σου πω να ενημερωθεί. Τα links πάντως είθισται να τα δημοσιοποιούν στα forums τους.” Άρα πρέπει να ψάξω στο φόρουμ. Ευχαριστώ πολύ
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από BanditGR: “Πάντα το καθυστερούν. Μήπως ήταν nightly ?” Όχι αυτή που ανεβάζεις παραπάνω. Μου ήρθε μια κοπανιά ειδοποίηση για αναβάθμιση, πάτησα και από εκείνη την ώρα λέει ότι είμαι up to date.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από BanditGR: “Παράθεση από 3ftw: “Κάτι για global και χωρίς root ; ” Χωρίς root παιδιά δυστυχώς δεν γίνεται τίποτα. Με τους περιορισμούς που έχει η Global, όποια κάμερα και να περάσετε πάνω κάτω στα ίδια επίπεδα με την stock θα είστε.” Μάλιστα. Θα το σκεφτώ τότε για unlock και την ρομ του φόρουμ όπως είχα στο κενζο
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από BanditGR: “Προσωπική μου συμβουλή, αφήστε την stock στην ησυχία της, ενεργοποιήστε Camera 2 API και περάστε είτε Gcam, είτε Snap Camera, είτε την κάμερα του M1A2 σε port από Magisk repository, να βρείτε την υγειά σας. Και ας κάνουν ότι θέλουν στην stock.” Κάτι για global και χωρίς root ;