Μου ήρθε ενημέρωση της global stable. Πάτησα στην ειδοποίηση και λέει δεν έχει ενημερωση. Manual δεν μπορώ να την κατεβάσω από κάπου;
Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
-
-
@ninjamoz Μήπως η αποθήκευση φωτογραφιών-βίντεο είναι ρυθμισμένη να γίνεται στην sd κάρτα ή υπάρχει κάποια καθυστέρηση με το διάβασμα της κάρτας; Στις προηγούμενες επίσημες εκδόσεις stable-developer των 2 τελευταίων μηνών αντιμετώπισα πρόβλημα με την κάρτα sd, σε σημείο που σταματούσε να την αναγνωρίζει, ενώ όταν την έβαζα στο φορητό Η/Υ λειτουργούσε μια χαρά. Από τότε που πέρασα την τελευταία global stable δεν ξαναπαρουσίασε πρόβλημα.
Μήπως να έβγαζες την κάρτα sd από το κινητό και να δοκίμαζες αν παρουσιάζει το ίδιο πρόβλημα η καμερα. -
Άλλαξα το Region απο Ελλάδα σε Ινδία και το τηλέφωνο πήρε κάπου στις 10 ενημερώσεις για εφαρμογές έκανε εγκατάστασει 5-6 ακόμη οι οποίες φαίνονται χρήσιμες.
-
Ο/H dtsilog έγραψε:
@ninjamoz Μήπως η αποθήκευση φωτογραφιών-βίντεο είναι ρυθμισμένη να γίνεται στην sd κάρτα ή υπάρχει κάποια καθυστέρηση με το διάβασμα της κάρτας; Στις προηγούμενες επίσημες εκδόσεις stable-developer των 2 τελευταίων μηνών αντιμετώπισα πρόβλημα με την κάρτα sd, σε σημείο που σταματούσε να την αναγνωρίζει, ενώ όταν την έβαζα στο φορητό Η/Υ λειτουργούσε μια χαρά. Από τότε που πέρασα την τελευταία global stable δεν ξαναπαρουσίασε πρόβλημα.
Μήπως να έβγαζες την κάρτα sd από το κινητό και να δοκίμαζες αν παρουσιάζει το ίδιο πρόβλημα η καμερα.
-
Έχει παρατηρήσει κανένας ότι από την στιγμή που το κινητό πήρε την miui 10 η κάμερα σε κάθε update γίνεται ολοένα και χειρότερη..μόνο στην 10.2.1 παρατήρησα μια μικρή βελτίωση
-
Θα αρχισει να βελτιώνεται.... Την ριξανε στα ταρταρα κ σιγα σιγα την βελτιωνουν παλι.... Αστα...Mi 11 pro
-
Προσωπική μου συμβουλή, αφήστε την stock στην ησυχία της, ενεργοποιήστε Camera 2 API και περάστε είτε Gcam, είτε Snap Camera, είτε την κάμερα του M1A2 σε port από Magisk repository, να βρείτε την υγειά σας. Και ας κάνουν ότι θέλουν στην stock.
-
Ο/H BanditGR έγραψε:
Προσωπική μου συμβουλή, αφήστε την stock στην ησυχία της, ενεργοποιήστε Camera 2 API και περάστε είτε Gcam, είτε Snap Camera, είτε την κάμερα του M1A2 σε port από Magisk repository, να βρείτε την υγειά σας. Και ας κάνουν ότι θέλουν στην stock. -
Ο/H manikgrc έγραψε:
Εγώ το έβαλα Ελβετία και μπήκε πριν λίγο η 10.2. Ωραίες οι αισθητικές αλλαγές.Για να δούμε....
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Sent from my SM-T713 using Tapatalk -
Ο/H 3ftw έγραψε:
Κάτι για global και χωρίς root ;
-
Ο/H BanditGR έγραψε:
Ο/H 3ftw έγραψε:
Κάτι για global και χωρίς root ;
-
Ο/H BanditGR έγραψε:
Προσωπική μου συμβουλή, αφήστε την stock στην ησυχία της, ενεργοποιήστε Camera 2 API και περάστε είτε Gcam, είτε Snap Camera, είτε την κάμερα του M1A2 σε port από Magisk repository, να βρείτε την υγειά σας. Και ας κάνουν ότι θέλουν στην stock.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0