ναι εκανα την anoficial official με το παραπανω οδηγο αρα το ξεκλειδωδνω κατευθειανα...ευχαριστω θα το δοκιμασω σε fastmode πρεπει να εχω το τηλ μ οταν το συνδεσω?
καλημερα παιδια!!! οκ πηραμε την εγκριση της χιαομι κ προσωραω στο ξεκλειδωμα του bootloader (βασικα το μεσημερι θα το κανω)....σχτικα μ αυτο πρεπει αν κανω την διαδικασια ολη οπως λεει η επειδη εκανα αυτο...Ελληνικός οδηγός αλλαγής/Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi Note 3 (MTK) δν χρειαζετε κ απλα θα συνδεσω το κινητο κ θα το ξεκλειδωσω? επειδη εχω βαλει ηδη της κινας (δηλαδη πρεπει αν ακτεβασω την developer της κινας να την βαλω μεσα κ τα λοιπα η το εκανα με τοΕλληνικός…
απλα παιδια δν το κατεχω το αθλημα με αυτο δν ασχοληθηκα ποτε μ αν κ χτες ευκολο ηταν αυτο π εκανα απο unoficial σε official αν κ το εκανα πρωτη φορα...παω στα τυφλα δωστε μ τα φωτα σας!!!
το εχω διαβασει 10 φορες οκ θα το παω κατα βημα...αλλα στο τελος τι πρεπει να κανω δεν καταλαβα!!!.. αφου ακνει επανακινηση στο TWRP Recovery μετα αν χρειαζετε να κανω κατι εγω δν λεει!!! μαλλον λεει ν κανω εγκατασταση της ρομ...πως γινετε αυτο?
διαβασα μεσα στον οδηγο κ σε καποιο σημειο λεει To τηλέφωνο μετά από λίγο θα κάνει επανεκκίνηση στο TWRP Recovery και τώρα μπορείτε να κάνετε την εγκατάσταση της Ελληνικής ROM. ερωτηση1 θα κανεο απο μονο τ την εγκατασταση της ρομ? η πρεπει να κανω κατι εγω ερωτηση 2 μεχρι ποτε πρεπει να εχω συνδεδεμενο το κινητο στο pc? (ρωτω γτ χτες αφου εβαλα την oficial develpper dn m anoige to kinto env to eixa syndedemeno sto usb k anoije molis to ebgala)
Αν χρησιμοποιησω αυτο δν χρειαζετε να ξεκλειδωσω το τηλ μ?... Ελληνικός οδηγός αλλαγής/Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi Note 3 (MTK) ΛΟΙΠΟΝ ΕΚΑΝΑ ΑΥΤΟ ΕΔΩ Κ ΝΟΜΙΖΩ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ Κ ΔΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΓΛΩΣΣΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ...ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΩ? ΤΟ ΤΗΛ Μ ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
λοιπον κατεβασα τα αρχεια miflashunlock και το miui_HMNote3ProGlobal_6.9.29_0e34eeaa3c_6.0 τα οποια ειναι σε zip μορφη...τα αδηνω σε μορφη zip κ τα βαζω στο κινητο μ?...κ αν ξεκλειδωσω τη συσκευη μ μετα τι πρεπει να κανω για να βαλω την ελληνικη ρομ?...θα δουλευει το τηλ μ κανονικα μεχρι αν βαλω την ελληνικη ρομ?...κ κατι αλλο αν δν βαλω την ελληνικη ρομ με το π ξεκλειδωσω θα κανει τις αναβαθμισεις αυτοματα?